Cu se ocupa in realitate Casa Regala (DAN-estilor) , organizarea de lupte de cocoşi, ritualuri de sange .. !!!

Conspiratii Masonerie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

 FIICA REGELUI MIHAI, Principesa IRINA, 3 ANI SUB SUPRAVEGHERE pentru organizarea de lupte de cocoşi, ritualuri de sange .. ! 

Cea de-a treia fiică a Regelui Mihai, Principesa Irina, a fost plasată trei ani sub supraveghere de un judecător federal din America. Ea şi soţul ei au fost implicaţi într-un scandal legat de organizarea de lupte de cocoşi în Oregon.

loading...

Principesa Irina a fost plasată trei ani sub supraveghere de un judecător federal, după ce şi-a cerut scuze pentru rolul său în cazul de lupte de cocoşi în Oregon care, potrivit principesei, a reprezentat o ruşine pentru ea şi familia sa, anunţă Mediafax.

„Îmi pare foarte rău că m-am implicat în această afacere. Nu am avut intenţia de a încălca legea”, a declarat Irina Walker în faţa judecătorului federal, înainte de a fi pronunţată sentinţa.
Principesa, cea de-a treia fiică a regelui Mihai, şi soţul său, John Walker, care au fost arestaţi în august 2013, au pledat vinovat, în iulie, în dosarul privind participarea la o reţea de lupte de cocoşi.
Soţii Walkers au acceptat să vândă imobile şi să plătească Guvernului 200.000 dolari.

 

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *