Cu se ocupa in realitate Casa Regala (DAN-estilor) , organizarea de lupte de cocoşi, ritualuri de sange .. !!!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

 FIICA REGELUI MIHAI, Principesa IRINA, 3 ANI SUB SUPRAVEGHERE pentru organizarea de lupte de cocoşi, ritualuri de sange .. ! 

Cea de-a treia fiică a Regelui Mihai, Principesa Irina, a fost plasată trei ani sub supraveghere de un judecător federal din America. Ea şi soţul ei au fost implicaţi într-un scandal legat de organizarea de lupte de cocoşi în Oregon.

loading...

Principesa Irina a fost plasată trei ani sub supraveghere de un judecător federal, după ce şi-a cerut scuze pentru rolul său în cazul de lupte de cocoşi în Oregon care, potrivit principesei, a reprezentat o ruşine pentru ea şi familia sa, anunţă Mediafax.

„Îmi pare foarte rău că m-am implicat în această afacere. Nu am avut intenţia de a încălca legea”, a declarat Irina Walker în faţa judecătorului federal, înainte de a fi pronunţată sentinţa.
Principesa, cea de-a treia fiică a regelui Mihai, şi soţul său, John Walker, care au fost arestaţi în august 2013, au pledat vinovat, în iulie, în dosarul privind participarea la o reţea de lupte de cocoşi.
Soţii Walkers au acceptat să vândă imobile şi să plătească Guvernului 200.000 dolari.

 

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Un oras intreg din Romania se zbate in SARACIE LUCIE din cauza MAFIEI RUSESTI care a distrus tot.

Zeci de mii de romani, locuitori ai orasului Onesti, au trecut in decursul unei singure

Andrei Pleșu numit “pe viață” în locul lui Soros, la Fundația miliardarului din România. Iulian Capsali: “Slujește imparțial la doi stăpâni? Lui Dumnezeu și lui Mamona?!”

Un articol scris de cunoscutul ziarist Ion Spânu în Cotidianul a scos la lumină informații

Avertisment EXTREM al unui cunoscut academician | Integrarea în UE este de fapt dezintegrare. Suntem o colonie pe zi ce trece. Grupările Soros au distrus România și au acaparat instituțiile

  În curând se vor împlini 10 ani de la intrarea României în Uniunea Europeană.

GREŞEALA CEA FATALĂ A FIE IERTATULUI-România devenise, în primăvara anului 1989, o mare primejdie pentru finanţa mondială, cât a costat această debarcare a lui Ceauşescu!

În primăvara lui 1989, Nicolae Ceauşescu a anunţat că România şi-a încheiat plata datoriei şi

Închide