Cristian Sima, comentariu EXPLOZIV! | Nu m-aţi crezut! Sîngele a apărut, morţii la fel, în curînd vom avea şi pistoale. Înţelegeţi acum de ce nu vin la Bucureşti?

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

crima

loading...

Fostul broker Cristian Sima comentează, pe o reţea de socializare, ştirea morţii în condiţii cel puţin bizare a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

Cristian Sima aminteşte şi un comentariu pe care la făcut la începutul lunii mai, în plin scandal Hexi Pharma, în care vorbea despre cei implicaţi în „afacere”, de la profesori universitari pînă la bancheri şi servicii. Fostul broker spunea atunci că scandalul nu se va muşamaliza uşor, actorii îşi vor pierde cumpătul şi vor trece la represalii.


„Nu m-ati crezut! Singele a aparut, mortii la fel, in curind vom avea si pistoale. Intelegeti acum de ce nu vin la Bucuresti?

Cristian Sima
May 5 at 8:29am ·
Mafie in toata regula. Am o presimtire ca de la afacerea asta vor aparea si primele reglari de conturi cu pistoale si singe. Tolontan risca la greu, Ovidiu Vanghele la fel. Sa vedem citi dintre cei care-i citesc ii vor si sustine in caz de nevoie. In afacerea asta sunt implicati de la profesori universitari pina la bancheri si servicii, nu se va musamaliza usor, actorii isi vor pierde cumpatul si vor trece la represalii. Condrea e inca liber si nimeni nu are curajul sa-l deranjeze”.


 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Cancerul si semintele de mar: iata ce se ascunde de ani de zile!

Simpla menționare a consumului de semințe de măr, cireșe, semințe de caise sau migdale amare

ACTIVITATEA SEISMICĂ ŞI VULCANICĂ SE ÎNTEŢESC PE PLANETA NOASTRĂ | Numai în luna Decembrie mai multe activiţati vulcanice

Activitatea seismică şi vulcanică de pe Terra se înteţesc, deşi poate să pară un paradox.

L-a VAZUT cineva pe Dinu Patriciu mort?

Exista vreo autopsie legala, a escrocului care a furat 4 miliarde de euro de la

Studiu Pew Research Center: “În cei 8 ani de activitate Administrația Progresistă a lui Barack Obama s-a ocupat sistematic să distrugă Religia

Atunci când Barack Obama a preluat mandatul, cei care se identificau ca fiind atei sau

Închide