Coruptia, o perdea de fum : Traian Băsescu si mafia portocalie au vândut România străinilor

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

traian-basescu-se-afla-la-varsovia-la-o-conferinta-privind-situatia-din-europa-centrala-si-de-est-307029

loading...

De 25 de ani ăştia de dreapta vin mereu cu aceleaşi promisiuni

Propagandiştii băsişti, plătiţi sau voluntari, desfăşoară pe bloguri, site-uri, formuri şi comunităţi online, o campanie furibundă și dezgustătoare , menite să creeze confuzie , dezinformare și să atenueze nemulțumirea și iritarea generală a populației din România. Unii dintre ei se declară fățiș susținători ai puterii , dar alții se deghizează în naționaliști , legionari , sau ortodocși practicanți pentru a manipula pe cei care nu știu jocurile de culise. Am citit o mulțime de articole și comentarii la articole de pe bloguri , în care răspândesc tot felul de idei aberante și mincinoase , care nu au alt scop decât să creeze diversiuni și dezinformare în masă. Alții speculează latura ortodoxiei și apelează la sfaturile sfinților părinți !


In 2009 au loc alegeri prezidentiale si Sarpele veninos Basescu pentru ca sa fie reales vine cu REFERENDUM pentru reducerea numarului de parlamentari, aceasta fiind o inselaciune si cacealma spurcata, iar dupa ce a fost reales a uitat si el si guvernul Boc de acest REFERENDUM si sa-l puna in plicare prin legi electorale bine puse la punct si au inceput sa scumpeasca benzina si si sa reduca salariile si pensiile si sa inchida scoli si pital,e si sa disponibilizeze sute de mii de romani.

După 25 de ani de ”democrație” și ”libertate”, românii au mai fost o dată trași în piept și ei se bucură pentru asta, jubilînd satisfăcuți că niște cozi de topor au pus în funcția supremă a Statului o coadă de mătură. Băsiștii au învins și de data asta, au reușit să provoace o dezbinare de zile mari între alegători, care să le arunce un văl negru pe ochi, pentru a-i împiedica să vadă adevărul: rezolvarea problemelor grave cu care se confruntă România și românii, ca urmare a trădării fără seamăn a interesului național. Să îl votezi Președinte pe Klaus Iohannis, care a fost susținut și împins înainte de toți cei care au reprezentat miezul de putregai al sistemului băsist, dar să țipi în gura mare că te aștepți ca neamțul să fie un președinte liber de băsism, este iarăși o inepție fără seamăn. Să vezi DNA, această Securitate pe stil nou, brațul de forță al statului represiv al lui Băsescu, organismul infiltrat pînă în măduva oaselor de cancerul băsist, ca fiind soluția pentru debăsificarea și democratizarea instituțiilor Statului, este, de asemenea, o dovadă a teribilei lipse de înțelegere a realităților cu care se confruntă România.


De asemenea, faptul că DNA și Laura Codruța Koveși, două instrumente devotate ale sistemului băsist, care acum doar doi ani de zile îi anchetau pe români în legătură cu votul la Referendum și îi puneau să jure pe Biblie că au participat la demiterea lui Băsescu, au început să reprezinte un pol de încredere și o influență electorală pozitivă, denotă o naivitate soră cu imbecilitatea a votanților din România.

Faptul că unul din zece români votat în 2014 cu Monica Macovei sau Elena Udrea, în numele democrației și al libertății, ține deja de boală mintală, de o înapoiere poilitică fără precedent, de o înțelegere a lucrurilor atît de eronată încît nu poate fi explicată decît prin prostie crasă.

Astfel, în primul tur al alegerilor prezidențiale, Elena Udrea și Monica Macovei, două din cele mai odioase reprezentante ale regimului băsist, au obținut împreună aproape 10% din voturile românilor.

În vara lui 2012, circa 7,5 milioane de români au votat, în cadrul Referendumului, pentru demiterea lui Traian Băsescu din funcția de Președinte, acordînd un teribil vot de blam locatarului ilegitim de la Cotroceni și camarilei sale.

Cel puțin așa părea că stau lucrurile la acea vreme.

Pentru că, se poate vedea acum, la doi ani de la referendumul de demitere, cu ocazia alegerilor pentru președinția României, opțiunile românilor s-au schimbat radical, suferind o teribilă întoarcere la 180 de grade, într-un interval așa scurt de timp.

Toată pleava băsistă de astăzi îşi justifică acţiunile absolut descalificante pentru orice om cu un minim de bun-simţ prin lupta de a nu se întoarce “comuniştii” masoni lui Iliescu la putere. Şi din păcate se mai uită în gura lor un număr destul de semnificativ de români, cam unul din şase, dacă luăm în considerare sondajele.

Asta chiar dacă, se dovedeşte, că Traian Băsescu şi şleahta lui au făcut mult mult rău ţării. Dar sînt oare mineriadele lui Iliescu mai nocive decît prăduirea fără precedent la care a fost supusă România în ultimii ani, decît vinderea ei pe nimic intereselor internaţionale şi aducerea la stadiul de colonie ruptă în fund? Sînt Băsescu, Macovei & comp. mai puţin blamabili decît Ion Iliescu pentru trădarea fără precedent a intereselor naţionale la care s-au dedat , fără nici un fel de scrupule, doar pentru a le fi lor bine?

Mai mult decît atît. Nu în timpul lui Iliescu populaţia României a scăzut de la 22 la 18 milioane, nu Iliescu a închis şcoli şi spitale, nu pe vremea lui Iliescu au murit literalmente românii de frig şi de foame. Nu Iliescu şi-a făcut fata europarlamentar, nu s-a făcut stăpîn pe vila Dante şi nici pe orice altă moşie din Bucureşti, nu Iliescu a cumpărat, iată, şerveţele şi beţigaşe de urechi de zece miliarde de lei vechi.

Nu Iliescu a îndrăznit să spună, ticălos şi dictatorial, că votul populaţiei nu contează pentru el. Nici măcar Ilescu nu a reuşit să îşi aservească presa aşa cum o face Băsescu acum, să învrăjbească în aşa hal diverse pături sociale, cum am văzut că s-a petrecut în timpul dictaturii băsiste.

Nu Iliescu a declanşat un atac devastator la adresa Parlamentului României, care ar trebui să fie instituţia supremă în stat, reprezentantul intereselor populare. Şi, în ciuda tuturor afacerilor dubioase petrecute pînă în 1996, nu atunci au atins mafia politico-economică, corupţia şi criminalitatea financiară cotele absolut devastatoare pentru statul român la care se găsesc astăzi. Nu Iliescu a încălcat Constituţia şi legile statului aşa cum o fac astăzi Traian Băsescu şi tot alaiul său morbid de băsişti putrezi pe dinăuntru.

Cu toate acestea, băsiştii o ţin pe a lor.

Distrugerea industriei şi agriculturii a atins apogeul în cele două perioade ale guvernării „de dreapta” adică 1996 – 2000, respectiv 2004 – 2012, nu pe vremea lui Iliescu. Negociator cu Banca Mondială la privatizări Traian Băsescu. Vânzarea sistemului bancar, Traian Băsescu, distrugerea mineritului Traian Băsescu şi Victor Ciorbea, devalizarea şi dezmembrarea CFR, Traian Băsescu.

Tot ce s-a privatizat după 2000 fusese anterior negociat de Băsescu în programele PSAL pe care le-a coordonat. În 1990 FSN s-a împărţit în 2 tabere: tabăra lui Iliescu, care nu dorea privatizări, ci o trecere treptată la capitalism şi tabăra lui Petre Roman, care voia terapie de şoc cu privatizări masive, împrumuturi de capital străin şi vânzarea la fier vechi a industriei lui Ceauşescu.

Din acel moment a început lupta pentru înlăturarea lui Iliescu care stătea în calea planurilor Ocultei Mondiale de a dezmembra România şi de a-o transforma într-o colonie a Occidentului. Prima încercare a fost „Golaniada” din Piaţa Universităţii, în spatele căreia se aflau partidele istorice şi forţele străine care au organizat lovitura de stat din decembrie 1989.

Controlul total a fost preluat şi distrugerea României a început efectiv în 1996, când la putere a ajuns alianţa CDR, adică Petre Roman cu PD şi partidele istorice. Iliescu şi PDSR/PSD au fost tot timpul pe post de ţapi ispăşitori deşi s-au opus tot timpul măsurilor de tip neoliberal, adică privatizări şi vânzări ale activelor statului, liberalizări, dereglementări şi invazia capitalului străin.

Surse

1, Invectiva.ro

2, Dan Tănăsescu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

4 thoughts on “Coruptia, o perdea de fum : Traian Băsescu si mafia portocalie au vândut România străinilor

 1. Aiurea, propagandă PSD-istă. Adevărații vânzători de țară după ’89 au fost Iliescu cu gașca lui de comuniști pe care i-a transferat din PCR în PSD oferindu-le protecție sub umbrela MAFIEI ROȘII. Tot ăștia l-au omorât și pe Ceaușescu.

 2. Dupa câte se vede ai scris articolul asta la comanda PSD-ului, al lui Ponta, Iliescu etc. Cum îți permiți să jignești pe cei ce sunt contra lor? Sau din oficiu toti trebuie să aclamam un singur partid, ca pe timpul comuniștilor? Si daca nu suntem de acord cu PSD-ul, cu Iliescu care a bătut romanii la mineriada, a omorât oameni la revoluție pentru a ajunge în fruntea țării, cu Ponta care este un mincinos și un plagiator, atunci suntem bolnavi mintali si de o prostie crasă. Ideea articolului tau aduce in atentie DICTATURA si nu cred ca cineva mai vrea acest lucru în fruntea țării. De asemenea te descalifica din toate punctele de vedere, atat ca om cât și ca jurnalist.

 3. Ce tot il pupi in cur pe iliescu,ca toti care au condus tara dupa 90 sunt niste gunoaie la fel de mari,auzi la el ca iliescu sa opus ca,ce sa mai luptat el pentru romania,cand el cu rusii au facut lovitura de stat,un comunist imputit tradator de neamn,si tu imi vinzi gogosi ca ce sa mai luptat el pentru Romania???taci dracului de pupincurist.

  1. A vandut Basescu si mafia portocalie tara strainilor ?
   Sa vedeti ce tare ii cand o dai de gratis !!!
   Intrebare: de Legea 247/2005 ati auzit ?
   Este legea prin care sau restituit (gratis) bunuri, terenuri si imobile cica confiscate de regimul comunist.
   Culmea, acestea au fost in mare parte despagubite de catre statul roman in perioada interbelica in monede de aur.
   De chestia asta nu pareti revoltati ?
   Asta ar trebui promovat si distribuit.
   Cu siguranta aceasta este o stire extrema !!!!
   Va recomand sa cititi: http://ioncoja.ro/prof-univ-dr-ioan-sabau-pop-prin-complicitati-si-tradari-am-ajuns-sa-dam-judete-intregi-urmasilor-grofilor/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
“Romania are resurse inca neexploatate? Perfect! Romania are nevoie de democratie. Cum au avut nevoie si Irak, Siria, Iugoslavia si atati altii.

"Romania are resurse inca neexploatate? Perfect! Romania are nevoie de democratie. Cum au avut nevoie

Triunghiul SOROS-BUDAPESTA-KREMLIN, văzut din interiorul PSD

Universitatea miliardarlui George Soros de la Budapesta, Nádor u. 9, 1051, este cel mai putenic

Masoneria de partid și de stat

Masoneria de partid și de statMasoneria de partid si de stat… de Christian Levant, Luni,

În ajunul Crăciunilui, Romtehnica a cumpărat armament de 110 milioane euro. Coincidență sau nu, după vizita premierului Cioloș la Angela Merkel, România a cumpărat armament de producție germană.

Coincidență sau nu, după vizita premierului Cioloș la Angela Merkel, România a cumpărat armament de

Închide