„Corporaţiile americane decid. România lucrului bine făcut? Yes, sir!“

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

„Vocea Rusiei“, despre alegerile din România: „Corporaţiile americane decid. România lucrului bine făcut? Yes, sir!“Alegerile din România au fost, în opinia celor de la „Vocea Rusiei“, o dovadă că „se menţine statutul de colonie americană al României“. Totodată, potrivit publicaţiei de la Kremlin, România urmează să fie „la remorca Germaniei“. 

loading...

 „Primul lucru vizibil: în spatele lui herr Johannis rânjesc satisfăcuţi Blaga, Videanu, Flutur şi marele tartor-Băsescu. Gaşca portocalie care zbiară din toţi rărunchii că „şi-a luat ţara înapoi”. Pentru a o jefui mai departe. Lucru bine făcut? Ja, mein herr !“, se arată în articolul publicat pe site-ul celor de la „Vocea Rusiei“. 

Potrivit aceluiaşi material, România este în subordinea Statelor Unite şi a corporaţiilor americane. 

„Corporaţiile americane care operează în România decid ce se vinde, cât şi cum se vinde şi cine are acces pe piaţa autohtonă. Şi cine are acces la „job”-urile lor. Iar prin „politica de resurse umane” decid cine are drept la muncă şi cine, odată trecut de o anume vârstă, este destinat marginalizării şi morţii lente ! Lucru bine făcut? Yes, sir!“, scrie publicaţia. 

„Cum s-a ajuns în această stare imposibilă? Prin viclenia şi rapacitatea „aleşilor”, uniţi între ei prin dorinţa de înavuţire şi cu gena trădării în sânge! Ce a făcut poporul român pentru a-i sancţiona pe aceştia ? La democraticul exerciţiu al votului, a votat mai mereu aiurea ! Iar când voinţa sa, exprimată prin vot, a fost aruncată la gunoi prin decizia cancelariilor occidentale, ce a făcut acest popor român? Din cei 7,4 milioane de oameni care au spus DA la referendumul din 2012, doar câteva sute din aceştia au fost hotărâţi să-şi apere votul în stradă. Toată această lucrare a poporului prin puterea palmelor sale poate fi definită în două cuvinte: lucru manual. Un lucru bine făcut, din păcate!“, conchide autorul.


Sursa:http://adevarul.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “„Corporaţiile americane decid. România lucrului bine făcut? Yes, sir!“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
După ce Guvernul a vândut peste 70 % din terenurile României acum s-au gândit să oprească VÂNZAREA României | Străinii nu mai pot cumpăra pământ la liber

  Fermierii români se pare că au reușit să-i convingă pe guvernanții de la București

CINE ESTE CHIMISTUL BOGDAN CHIRIAC,AJUNS JURNALISTUL PUTRED , DE BOGAT,DEVENIT ANALISTUL BASIST SUB ACOPERIRE BOGDAN CHIREAC!

BIOGRAFIA ROMANTATA In cazul lui nu s-a obosit nimeni sa o scrie pe Wikipedia. BIOGRAFIA

Intre cei mai ticalosi tradatori si vinzatori de tara este Mugur Isarescu

  Cei care conduc destinele Romaniei dupa 1989 sint tradatori de tara. Dupa asasinarea Ceausestilor,

Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!

Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!Victor

Închide