duminică, decembrie 16, 2018

Coreea de Nord amenință cu război nuclear în cazul unui atac al Statelor Unite

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Coreea de Nord amenință cu război nuclear în cazul unui atac al Statelor Unite
Coreea de Nord va lansa atacuri nucleare asupra Statelor Unite la orice semnal de posibilă agresiune din partea armatei americane, avertizează presa de la Phenian, subordonată în totalitate regimului stalinist condus de Kim Jong-Un.
loading...

Președintele SUA, Donald Trump, a avertizat Coreea de Nord și Siria cu atacuri preventive, din cauza testelor nucleare și balistice efectuate de Phenian și a unui atac chimic atribuit fără dovezi regimului Bashar al-Assad. Armata Statelor Unite a lansat deja un atac cu rachete în Siria, iar Pentagonul a dispus trimiterea portavionului USS Carl Vinson și a grupului naval aferent în largul Coreei de Sud.

În acest context, regimul Kim Jong-Un a semnalat că este pregătit pentru “orice tip de război”, iar presa oficială de la Phenian a amenințat că, în cazul unei agresiuni, vor fi lansate rachete nucleare spre teritoriul continental al Statelor Unite.


„Puternica armată revoluționară nord-coreeană urmărește cu multă atenție orice manevră a elementelor inamice, forțele nucleare concentrându-se pe bazele puterii invadatoare nu doar din Coreea de Sud și din teatrul de operațiuni Pacific, ci și de pe teritoriul continental american”, a transmis marți seară cotidianul nord-coreean Rodong Sinmun.

Potrivit experților, Coreea de Nord are rachete balistice intercontinentale, dar deocamdată nu a reușit să miniaturizeze arme atomice pentru a fi lansate.


În cazul unui atac american, Coreea de Nord probabil va riposta în primul asupra Coreei de Sud și Japoniei. Statele Unite au 28.500 de militari în Coreea de Sud.

Sursa: activenews.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Citește mai multe:
Ungaria face ISTORIE! Și-a plătit anticipat datoriile, a dat afară FMI, a pus la respect băncile și are și bani de investiții

Ungaria a oferit recent lumii un exemplu extraordinar de verticalitate și apărare a interesului național beneficiind, e drept, și de...

Mii de fermieri s-au adunat în afara parlamentului grec, proteste împotriva planurilor fiscale și reforma pensiilor a guvernului grec. (VIDEO)

  Fermierii conduc tractoarele prin centrul Atenei,  incendiile într-un protest împotriva planurilor fiscale și reforma pensiilor guvernului grec.    

Razboiul continua in timp ce Ucraina se dezintegreaza ! Totul a inceput cu niste proteste ale unor tineri frumosi si liberi !

Parca a trecut deja mult prea mult timp de cand continua razboiul in Ucraina . Nu mai stie nimeni cand...

Radu Banciu după ce Iohannis i-a ignorat pe românii din Harghita și Covasna: “”Un om fără scrupule, fără nicio valență politică, un om neinteresat și neimplicat, un om prost pregătit, o stârpitură politică acest Klaus Iohannis”

  Realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” a comentat scrisoarea în care Ioan Sabău Pop îl critică pe Iohannis pentru vizita...

Închide