Contact

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru informatii, articole, intrebari, ne puteti contacta la adresa de e-mail office[at]stiri-extreme.ro

loading...

Contact

Nota: Pentru a limita mesajele de tip spam catre noi, am decis sa punem intre paranteze drept “[at]”, care va fi inlocuit de dumneavoastra cu “@”, pentru a putea trimite e-mail-ul catre noi. E-mail-urile care contin injuraturi si/sau insulte vor intra la spam si vor fi sterse.


Va multumim,

Echipa Stiri Extreme!


SURSE

 1. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

5 thoughts on “Contact

 1. dezabonati-ma de la fake-urile voastre de rahat,Urgent! Daca nu o faceti ….Sa mor de nu va fac plangere penala, slugi de hoti care sunteti. Stopati notificarile si carati-va…in Siberia. HS!

 2. Buna ziua,
  Dorim sa va invitam la o discutie cu privire la articolele publicate pe pagina dumneavoastra, fara a fi verificate cu Fundatia Conservation Carpathia. Conform legislatiei media, solicitam dreptul la replica si consideram multe dintre informatii ca fiind defaimatoare si neadevarate.
  Datele noastre de contact sunt: a.pop@carpathia.org, 0749/258680.

  Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
  Angela Pop
  Director comunicare
  Fundatia Conservation Carpathia

 3. Salutări, cetățeni ai României. Suntem Anonymous.

  V-ați alăturat în cele din urmă luptei globale pentru o viață mai bună. După 22 de ani de furt, de minciună și manipulare, perpetuate de către guvernele voastre corupte și de către mass-media corporatistă, vocile voastre se aud din nou pe străzile orașelor voastre.

  Trebuie să realizați faptul că doborârea unui singur om de la putare și alegerea altuia în locul său nu va rezolva problemele voastre! Acest lucru nu va face decât să continue acest circ politic care se desfășoară în fața ochilor voștri de 22 de ani.

  Trebuie să conștientizați că întreaga voastră clasă politică este coruptă și că nu servește interesele poporului, așa cum ar trebuie!

  Mulți dintre voi știți că lumea se schimbă. Mulți dintre voi simțiți acest lucru. Nu vă pierdeți speranța! Anonymous este de partea voastră!

  Trebuie să rămânem uniți împotriva guvernelor noastre și să ne facem auzite vocile, pentru că noi, oamenii din întreaga lume, dorim să punem capăt înrobirii economice și financiare!

  Trezește-te România! Pentru o democrație reală! Pentru viitorul identității tale și pentru tradițiile poporului tău! Trezește-te pentru o schimbare reală!

 4. Buna ziua! Ma numesc Francisc Muresan si as fi interesat sa scriu pentru site-ul dumneavoastra daca se poate si daca da ce conditii trebuie sa îndeplinesc? Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *