Conferința Mondială a masonilor la Palatul Parlamentului din 2014

Ceausescu Conspiratii Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
palatul parlamentului masonerie
Cumva în Constituția scrie că România este stat masonic? Cum să se reunească slujitorii satanei în clădirea din care se “conduce” țara? Este prea pe față intruziunea ocultei sioniste, satanice în structurile de conducere ale statului român! Cu toate că se știe că aproape orice om de conducere din România este membru al unei loji masonice, fie că este președinte, premier, deputat, senator, director, mitropolit, episcop, stareț etc. Totuși, e o sfidare prea mare față de poporul român. Mai rămâne să fie primiți să se roage în viitoarea Catedrală (a Mânuirii Banului). Sau poate chiar ăsta e scopul ei? Doamne, întărește-ne pentru ce-o mai veni asupră-ne!
 
România a fost gazda celei de-a XIII-a Reuniuni a Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, care a avut loc pe 28- 29 iunie 2014 la Palatul Parlamentului, mai exact în foaierul Senatului. A fost cea mai mare reuniune masonică organizată vreodată în Europa Centrală de Est şi de Sud-Est care a avut loc în România.
Decizia ca țara noastră să fie gazda acestei importante întâlniri a fost luată la Cartagena de Indes (Columbia), unde a avut loc a XI-a Conferință  Mondială  a Marilor Loji Masonice Regulare. Marea Loja Națională din România a fost reprezentată de Marele Maestru Radu Bălănescu și de Marele Maestru din Trecut Eugen Ovidiu Chirovici.
România a fost preferată în fața Rusiei pentru a organiza reuniunea din 2014. Șeful masonilor români, a fost ales Președinte Executiv al Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare.
La eveniment au participat delegaţii din Europa, America de Nord şi de Sud, Asia şi Africa. România a primit dreptul de a organiza acest eveniment în anul 2011, în Columbia, atunci când a câştigat în faţa Rusiei. 

Acuma intelegeti de ce e ce mai chinuita din Europa, tara lui Dracula? Caci  nevoie de energia chinurilor, pe langa asta diversiunea aruncata de catre Vatican cu “gradina Maicii Domnului”, se referea la gradina maicii domnului Lucifer (- Afirmatia ca Romania este Gradina Maicii Domnului, este facuta de Papa Ioan Paul al II-lea, in mai 1999, la Bucuresti,.. si cine este Biserica Catolica din Biblie .. Babilonul “curva cea mare”), caci din tara lui Vlad Tepes, care se credea insusi diavolul, va iesi anticristul part 1, care va face parte din casa regala. (anticristul part 2)


loading...
Ceausescu a fost impotriva masonilor si a simbolurilor lor si i-a tinut exilati si departe de tara. Vezi discursul lui Ceuasescu impotriva masonilor aici: Ceausescu era impotriva masonilor si a simbolurilor lor!

 – Vezi si secrete despre masaje oculte si Romania in Eyes wide shut .. loje masonice intalniri Masonice – Secrete Masonice in plan – Eyes Wide Shut 
| libertatea.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *