#COLECTIV. Alina Albert, ȘOC: Nu a fost un simplu accident. Ar trebui să nu avem liniște și somn

Conspiratii
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Parapsihologul Alina Albert a făcut declarații șocante, la Antena 3. 

loading...

”Mă gândesc încă dacă este vorba despre o simplă sincronicitate autentică sau o minte bolnavă a făcut cumva să pară un fel de sincronicitate. Aici mă refer la tragedia de la Colectiv. Prima melodie care a deschis concertul se numea The day we die și ultima melodie care încheie concertul se numește Ode to a sacrifice. Intuiția mea spune că niște oameni foarte răi s-au jucat cu mintea și au profitat de naivitatea unor copii și au sacrificat în numele unor idealuri și acțiuni numai de ei știute.” a spus Alina Albert la Antena 3.

Parapsihologul afirmă în continuare că la Colectiv a fost ”o manipulare”. Ea este de părere că a fost studiată înainte mentalitatea poporului nostru. Mai mult, Alina Albert susține că ”parcă a fost ales locul ăsta, trupa asta, de o minte bolnavă și de niște oameni fără Dumnezeu și fără nimic pe lumea asta, asta simt eu, asta este intuiția mea”.

”Nu a fost un simplu accident la Colectiv. Ar trebui să nu avem liniște și somn”

”Cineva a avut interesul ca Victor Ponta să cadă atunci, pentru ca cineva să vină să preia puterea și să facă cumva ca lucrurile să meargă într-o anumită direcție. Să ne întoarcem la sincronicități, nu vreau să fac politică, dar nici nu vreau să las lucrurile așa. Eu nu cred că a fost un simplu accident ceea ce s-a întâmplat la Colectiv. Noi, ca națiune, ar trebui să nu avem liniște și somn până când nu aflăm adevărul până la capăt” a subliniat Alina Albert. Parapsihologul susține că vom afla adevărul ”peste foarte mult timp și mă tem că atunci nu va mai conta”.

 

Sursa. dcnews.ro


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “#COLECTIV. Alina Albert, ȘOC: Nu a fost un simplu accident. Ar trebui să nu avem liniște și somn

 1. Dansatorii de da cat, de serviciu, s-au trezit din nou. Adică niște inconștient, niște hulpavi care urmărea doar profitul si numai profitul, cum ar zice Nenea Iancu si azi, fac o stiti ca care se autoaprinde, lucru constatat de comisii si expertize peste expertize si vine acum o plură sa-i zapaceasca e toți: “a fost o mână criminala”.
  Sictir si dute-n mata.
  Ce vroiau să fie, cand primar era Piedone, omul care își construise pozitia pe șpagă si ciubucul adunat de la puteri si negustorii ambulanți (Poate intr-o zi spelunca din Dr. Taberei, “America Beer House, va vorbi)?
  Ce vroiau să fie când ISU trecuse la strângerea de “sponzorizari” ca sa tina pasul cu domn ministru al Internelor de la vremea aceea (“sposorizari” agreate in secret si de demiurgul lui ISU, Arafat), care se “autosponsoriza” deja cu mâna altora?
  Ce atentat, bai neica, daca aia care s-au dus sa verifice au aprobat monstruozitatea aia?
  Adică, tine tu în brațe balotul asta de 1 mc de paie până ce arde complet ca no sa ai nimic. El va arde cu flacără rece și n-o s-o simti.
  Vad! Boul ă are complet de nu s-a mai stiut ce-a fost: bou sau vițel.
  Asa ca, sictir ba abonaților. Dati la ma-ta voastră zvonurile astea si pești ca cei vinovati vor plăti cu vârf și îndesat ptr toată această tarantela. Iar Ponta ă plecat, constient ca “îngerul ă strigat”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *