Circ antiromanesc in plenul Parlamentului European. Este greu de inteles ca exista “romani” care sa-si urasca cu atata patima tara!

Fake News Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Circ antiromanesc in plenul Parlamentului European. Este greu de inteles ca exista “romani” care sa-si urasca cu atata patima tara!

loading...

Circ antiromanesc in plenul Parlamentului European: este greu de inteles ca exista “romani” care sa-si urasca cu atata patima tara! Monica Macovei si cu “filosoful” de conjunctura (n.r. cand te inclini cu nasul pana la pamant dupa cum bate vantul puterii, pana si porcul care cauta rame prin namol poate fi considerat filosof) Gabriel Liiceanu, si-au continuat si in afara tarii circul antiromanesc pe care il fac de ani buni, batjocorind tot ce este mai sacru si mai important pentru sufletul si etosul romanesc.In plenul Parlamentului European, acesti doi antiromani au continuat obisnuita propaganda “progresista” impotriva intereselor romnesti.

In timp ce scriitorii sau poetii romani se chinuie din rasputeri si cu o vadita disperare sa-si scoata cate un volum de proza sau poezie, Liiceanu, GDS, plosnitariile ONG-isto sorosiste &comp., beneficiaza incepand din ’89-90 de sedii moca si subventii mai mult decat generoase din partea diverselor institutii ale statului pentru a face propaganda antiromaneasca si a imprastia venin impotriva tututor valorilor si etosului romanesc. Interventia de astazi de la Bruxelles a lui Macovei și Liiceanu se inscrie pe aceeasi linie a propagandei impotriva intereselor romanesti.


Nu e cam de porc sa spui in PE ca in fruntea Parlamentului Romaniei sunt doi penali, fara a pomeni nimic despre primul penal al tarii? In timp ce despre “penalitatea” celor doi pomeniti mai sus putem vorbi inca despre prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie, in cazul primului penal al tarii justitia din Romania a dat un verdict destul de clar pana si pentru cei mai saraci cu duhul dintre romani.

Cat o sa mai suportam noi romanii aceasta gasca de tradatori ai Romaniei? Pentru ce a fost facut stapan peste noapte Liiceanu &comp. peste fosta Editura Politica si a primit cu titlu gratuit activele mobile si imobile ale acesteia, care se afla acum in proprietatea propagandistilor antiromani?


“Tot circul făcut de ”jurnaliști”, de Macovei și de Liiceanu la Bruxelles nu are legătură cu OUG 13. Are legătură cu organizațiile ”societății civile” de utilitate publică. Vă dați seama cât pierd unii de la GDS dacă rămân fără sediu? Fosta librărie Humanitas din Victoriei 120 este folosită acum de plodu lu Liiceanu, pe post de magazin cu ”japonezării”. Vorba aia: întotdeauna există o explicație!

Liiceanu o luase azi cu Iliescu, că de la el ni se trage. Poate da, poate nu. Sigur e că lui, lui Liiceanu, averea i se trage de la Iliescu. Că Iliescu l-a numit ministru al Culturii pe Pleșu. Pleșu i-a dat ”Editura Politică”, cu seif, cu tot, lui Liiceanu. Sediul GDS tot de la Iliescu li se trage, via conu Brucan. Mai am. Măcar așa, știind cum a făcut primul milion de coco, Liiceanu ar trebui să tacă! Să-și vadă de ale lui, de unsori, de mașinile de lux, de pupat băsăul în cur, de căutat metaforele pentru a-l linguși pe Marele Ficus(că, inevitabil, va veni și vremea omagiului!), de bătut câmpii despre nimic.“, scrie pe facebook Constantin Gheorghe

 

Glasul.info

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

3 thoughts on “Circ antiromanesc in plenul Parlamentului European. Este greu de inteles ca exista “romani” care sa-si urasca cu atata patima tara!

 1. Da, exista si creatie poetica:
  La muncă, derbedei, că trece anul
  Şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul.
  Făceaţi pe democraţii cei cucernici,
  Cristosul mamii voastre de nemernici.
  Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine
  Şi-apoi convingeţi-vă că e bine.

  C-aţi luat o ţară de mai mare dragul
  Si i-aţi distrus averile şi steagul.
  S-ajungem colonia de ocară
  Care-şi va cere scuze în maghiară.
  Şi, prin complicităţi cu demoni aprigi,
  Aţi desfiinţat uzine, câmpuri, fabrici.

  Şi, prin vânzări de ţară infernale,

 2. Allooo! Frati Romani! Adevarati patrioti ai Neamului.Badita Mihai ne preintimpina sa fim atenti pe cine alegem.I-ar noi cu incapatinarea noastra mioritica credem in povesti scrise si nescrise de “impostorii” din Parlamentul UE si A Tarii.Despre acest impostor Liiceanu,a scris si mai scrie marele Roman -Paul Goma.I-ar voi aburiti de taria si berea ce va-o servesc din banii vostri “impostorii” hotii” si banditii ii votati si ii remunerati generos ca ei sa slugeasca intereselor straine.De aceasta Monica mi-i sila cind o vad,dar Romanul o crede si o voteaza pentru a ridica salariu si alte privelegii in Parlamentul UE.Mai terminati cu berea si taria si nu mai credeti chiar la tot “impostorul” ce insira niste litere pe hirtie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *