Cine este tânăra ucisă la metrou și cu ce se ocupa. Alina, zbor lin spre cer! – Foto / Video

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Foto: Colaj Antena 3 / Pixabay

Apar noi informații în cazul crimei de la metrou care a șocat întreaga Românie! Alina Ionela Ciucu este tânăra de 25 de ani care și-a pierdut viața după ce a fost împinsă de o femeie de 36 de ani sub roțile unei garnituri de metrou din Capitală! Tânăra avea tot viitorul înainte și plecase cu câțiva ani în urmă la facultate în București din satul Lișteava, comuna Ostroveni, judetul Dolj.

Mergea acasă, la iubitul ei!

Oamenii din satul natal au povestit pentru Libertatea.ro că fata a fost crescută de niște vecini întrucât mama sa este foarte bolnavă. După terminarea studiilor, Alina Ciucu a încercat să își facă un rost în București, acolo unde s-a angajat într-un restaurant.


Ironia sorții face că aseară, când s-a petrecut tragedia din stația de metrou Dristor 1 din Capitală, tânăra se întorcea de la serviciu. Ea urma să se ducă acasă, acolo unde o aștepta iubitul ei, precizează sursa citată.

Publicitate

Tragedia s-a întâmplat în timp ce tânăra era atentă la telefon. Atacatoarea a prins momentul de neatenție al Alinei pentru a o arunca în faţa metroului, exact cu câteva secunde înainte ca trenul să ajungă în staţie. Din nefericire pentru aceasta, impactul a fost fatal.


Era o fată minunată și cuminte

„Era o fată minunată, era cuminte! Ultima oară a venit astă vară acasă. Făcuse facultatea la Bucureşti şi îşi găsesie şi ea perechea acolo. Ce suflet avea criminala aia? Era atât de frumoasă…ca o actriţă. Aşa îi ziceam eu. Plecase de sărăcie de acasă. Muncea la….

Articolul continuă mai jos

Sursa foto: Antena 3

un restaurant în Bucureşti. Îi cumpărarăm sicriu şi mama ei plecă cu fetele mele la Bucureşti să o recunoască şi să o aducă acasă”, a declarat Mariana Ghigeanu, mătuşa Alinei Ciucu, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Cine este femeia care a împins-o spre moarte

Femeia de 36 de ani care ar fi ucis-o pe Aina în stația de metrou Dristor 1 este din Craiova. Magdalena Șerban a fost reținută, la câteva ore după comiterea crimei din stația Dristor 1. Suspecta a fost prinsă de polițiști și audiată pentru stabilirea circumstanțelor în care au avut loc faptele de marți seară.

Potrivit unor informații apărute in presa, femeia ar suferi de o serie de tulburari mintale.
Suspecta a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: jurnaldinromania.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
A fost demascată una din cele mai mari FARSE privind războiul din Siria. Tatăl lui Omran Daqneesh, băiețelul pe care presa occidentală l-a numit „simbol al tragediei umanitare siriene”, dezvăluie că rebelii i-au oferit bani pentru a-l acuza pe Assad

Cine poate uita fotografia micuțului Omran, salvat de sub dărâmături în timpul luptei pentru a

Adrian Sârbu mi-a zis că NU va plăti nicio taxă, pentru că el nu plătește nicăieri în România taxe”. Dezvăluiri despre practicile mogulului media: Mi-a zis că sunt cel mai mare dușman al lui și va avea grijă să mă aranjeze

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, proaspăt eliberat de sub control judiciar, acuză că de-a lungul

TTIP înseamnă sfârşitul României

Statul român va deveni în curând semnatar al Parteneriatului Transatlantic pentru Comerţ şi Investiţii (TTIP),

Abia in 1965, in vremea lui Ceausescu, Romania i-a recunoscut meritele lui Cuza, infaptuitorul UNIRII, care fusese exilat de catre Monarhie

După ce în august 1965, statul român a primit denumirea de Republica Socialistă România, în

Închide