Cine este scandalagiul Paul Wagner, așa zisul jurnalist german, susținător al #Rezist şi al lui Soros?

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

El îşi foloseşte energia, alături de soţia sa, pentru susţinerea lui Koveşi, a lui Iohannis, dar şi a miliardarului american.

loading...

BUCUREŞTI, 21 iun — Sputnik, Georgiana Arsene. Cine este jurnalistul — unii spun că nu ar face parte din breaslă — german săltat ieri de jandarmi, la protestul #Rezist din Piaţa Victoriei?


Paul Arne Wagner, cetăţean român/german, este un mare activist social. Ceea ce nu este chiar un lucru rău, chiar dacă 90% din energia sa şi a soţiei sale, Mădălina Roca, este dedicată, după cum reiese din paginile proprii de Facebook, omagierii şi distribuirii Laurei Codruţa Kovesi, a lui Klaus Iohannis, a mişcării #Rezist ori a lui George Soros.

Informaţia a fost făcută publică de inpolitics.ro, care a verificat paginile de socializare ale celor doi soţi în scopul elucidării misterului care pluteşte în jurul lui Wagner.


Cei de la inpolitics atrag atenţia asupra faptului că Wagner scris într-o română perfectă şi fac apel la una din postările sale, în care acesta scrie că a venit de doi ani în România. La timp pentru a fi, alături de Mădălina, curator al unei expoziţii dedicate emigranţilor din Africa şi Orient, în cadrul festivalului One World România.

Acest festival a fost dedicat emigranţilor care au luat cu asalt Europa în ultimii ani. După cum se ştie, în unele zone, ei au făcut ţinuturile europene d enerecunoscut şi de nelocuit pentru cei care stăteau acolo de sute de ani.

Perioada desfăşurării evenimentului a coincis — ce coincidenţă! — cu momentul în care în România un sondaj INSCOP arăta că 86% dintre români nu vor să audă de emigranţi.

Astăzi, problema refugiaţilor este la un pas de a destrăma Uniunea Europeană.

Nu se ştie cine şi cât a plătit pentru traseul fotografilor prin jumătate de Europă, alături de valul de refugiaţi.

Cazul lui Paul Wagner a devenit de interes după evenimentele de aseară, la protestul #Rezist, acesta a fost săltat de jandarmi. El a încercat să treacă de forţele de ordine şi de foţele de jandarmi. Nu a putut demonstra că este jurnalist. Mai mult, a fost amendat cu 500 de lei.

Read more: https://ro.sputnik.md/society/20180621/19997554/paul-wagner-rezist-proteste-soros.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Aş vrea ca toţi cei cu creiere netede, care au ieşit în stradă crezând că şi de data asta eliberează România de politicienii corupţi şi instaurează democraţia,…

înainte să se creadă mari REVOLUŢIONARI, să facă un inventar să vadă câţi militari, ofiţeri

Epoca mallurilor apune în America după şase decenii de glorie, iar fondurile-vulturi simt în aer mirosul unei noi crize a creditului. Din 2006 nu s-a mai construit niciun mall

Comerţul electronic transformă dramatic retailul din America, iar falimentele, retra­gerile şi avertismentele din acest sector

Teama Masonilor Capitalisti Imperialisti | Lista martorilor din decembrie 1989, decedaţi în condiţii suspecte

"Ştii care este cea mai mare teamă a lor? Teama de adevăr! Crimele aduse de

Afirmații fără precedent făcute în direct la Televiziunea Națională: România nu mai este un stat, ci o corporație condusă de străini. În ultimii 26 ani, România a pierdut peste UN TRILION de euro, mai mult decât a pierdut de la Ștefan cel Mare până-n ’89

  Zilele acestea sunt pline de discuții despre problemele țării și soluțiile acestea. Aflați în

Închide