CINE ESTE DE FAPT KLAUS IOHANNIS: Masonul, nemții și serviciile secrete

Conspiratii Masonerie Politica Simboluri
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Știm cu adevărat cine ne conduce? Avem cumva senzația că în fruntea României stă un om onest, devotat valorilor occidentale și dornic să schimbe țara în bine însă în spatele lui se află noile (sau vechile?) interese ruso-germane.

Werner Iohannis Klaus, pe numele său, un om simplu, primar sas de Sibiu cu părinți emigrați în Germania. Nimic complicat până acum. Povestea de abia acum începe.
Klaus Iohannis a fost instruit foarte bine de masonii germani, încă de când era tânăr. Aceștia l-au ”crescut” făcându-l primarul unuia dintre cele mai importante orașe românești, Sibiu, susține jurnalistul Ovidiu Zară.
Iohannis a început de la a fi un simplu membru al masoneriei la un om cu relații puternice la vârf. În masonerie există o ierarhie bine stabilită, cercurile înalte fiind interzise membrilor simpli, care sunt niște simple unelte ale celor care dețin cu adevărat puterea. Iohannis se află în clipa de față undeva la mijloc, având în vedere că a început să dețină câteva secrete importante ca șef de stat.
Se spune că Iohannis se află pe coloana a V-a a masoneriei germane în România, iar după instalarea acestuia în fruntea Sibiului, masoneria germană a căpătat o voce tot mai puternică în Ardeal, și, încetul cu încetul, în toată țara.
Unul dintre oamenii de bază, om de afaceri și voce importantă din loja masonică nemțească, care l-a sprijinit pe Iohannis încă din primele minute ale sale în politică este domnul Steffan Mildner, coordonatorul biroului de consultanță româno-germană din Sibiu și personaj-cheie în afacerea retrocedărilor din centrul istoric al orașului.
Iohannis a intrat rapid în atenția oamenilor de afaceri nemți în România, fiind naș de cununie al lui Andreas Huber, cel care se ocupă de afacerile Opel din țara noastră.
Potrivit legilor masonice, Iohannis are un jurământ pe care îl spune de fiecare dată la întâlnirile de taină, ce sună în felul următor:
1) “Multimea este oarba si de aceea poate fi atat de usor manipulata”
2) “Prin haos la ordine”
3) “Politica si morala nu trebuie sa aiba nimic comun”
4) “Dreptul constra in forta”
5) “Scopul masonic isi justifica intotdeauna mijloacele”
6) “Dreptul trebuie sa fie al celui mai tare
7) “Libertatea este o idee himerica”
8) “Oamenii politici sunt niste papusi de paie in mainile maestrilor”
9) “Nevoia painii zilnice ii dreseaza gradat pe oameni”
– mai spune jurnalistul Ovidiu Zară.
În ultima perioadă, masoneria germană are relații tot mai bune cu serviciile secrete rusești, deși în Al Doilea Război Mondial se bombardau de moarte. Afacerile cu mașini și gaze îi țin apropiați pe nemți, prin masoneri, și ruși, prin serviciile secrete, iar dovada acestui fapt este relația tot mai excelentă dintre Berlin și Moscova (a se vedea cu câtă bucurie se afișează în public Angela Merkel și Vladimir Putin când se văd – iar analiștii politici susțin că nu este vorbă de prefăcătorie la mijloc).
Daniel Sebastian Yaskin Lafayette
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

6 thoughts on “CINE ESTE DE FAPT KLAUS IOHANNIS: Masonul, nemții și serviciile secrete

  1. Acum…sa nu va’nchipuiti ca e vreo marca p’acolo, prin Lojie. Nicidecum! Omu’ e ceea ce se numneste “Calfa”. E omu’ bagat in seama datorita caracterului umil pe care l-au avut cei din familia sa (de din vremuri de mult apuse) fata de mai marii Lumii. Mai exact, familie de sclavi, informatori din mijlocul sistemului (trecut si actual). Sigur, a fost protejat si privilegiat toata aceasta perioada, ori,…perioada asta se intinde pe foarta multa vreme… Mai pe scurt, fapt care a mai fost spus p’aici-p’acolo, indivizii (familia acestui vierme) au trait de pe urma tradarii in defavoarea romanilor, au trait BINE in schimbul unor informatii pentru care foarte multa lume a avut de suferit. Criminali din nastere! Asta-i familia acestui vierme! Vor mai aparea multe dovezi in acest sens. “Va trebui sa moara oameni” pentru a putea fi oprita informarea publica in ce priveste acest subiect. Ceva nou?… Nicidecum! Doar un alt episod in “epopeea” acestor criminali. Calmati-va! Nimeni nu-l va atinge nici macar cu un fulg…

  2. Cautati interviul Prof.Rugina de acum catva ani ,invitat la emisiunea lui Marius Tuca si o sa intelegeti “DE CE”.Indiferent pe cine votezi o sa iasa cine trebuie.Nu votul este solutia ci pur si simplu TOTI sa ne exprimam doleantele in strada ,civilizat.Noi suntem 20 milioane iar ei sunt o mana de oameni .Cand o sa intelegem ca trebuie sa luam atitudine cu totii, atunci vom invinge.

    1. Destul de greu . Lumea doar comenteaza ca aici de exemplu si crede cs sia facut vazut spiritul civic. Doar ca este numai un spatiu virtual fara urmari in plan fizic . Stii vreo solutie buna? Hmmm din 1000 care spun c vin doar 5 sau 6 vor iedi pe bune .restul se vor pietde pe drum

  3. De unde se stie ce spune ca juramant masonic Klaus Iohannis la intalnirile de taina?
    Se poate dovedi cumva? exista cumva un material care confirma acest lucru?
    Sau sunt povesti nefondate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *