Cine a comandat spionarea șefei DNA. Este un personaj foarte bogat și influent din România

Capitalism Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

O persoană cu influenţă în România, la cel mai înalt nivel în stat, care putea autoriza activităţi de spionaj pe teritoriul României – acesta este portretul robot făcut clientului Black Cube de cei doi israelieni arestaţi preventiv pentru că ar fi încercat să strângă informaţii care să o compromită pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

loading...

Cei doi spioni nu au dezvăluit identitatea clientului lor. Totuși, le-au mărturisit judecătorilor că este vorba despre un personaj foarte bogat și foarte influent din România, care putea autoriza în mod legal acțiunea de spionaj împotriva șefei DNA.


De asemenea, ei au dat mai multe detalii și despre circuitul datelor colectate despre Laura Codruța Kovesi. Odată adunate, informațiile erau stocate pe stick-uri de memorie și erau predate unui agent de legătură la Aeroportul Otopeni. Însă, informațiile nu părăseau țara ci erau livrate destinatarului final.

Spionii au mai spus că 8 persoane apropiate Laurei Codruța Kovesi erau spionate pentru a fi surprinși în timp ce săvârșeau acte de corupție. Dacă erau prinși, informațiile urmau să fie făcute publice pentru a afecta imaginea șefei DNA, potrivit Stiripesurse.ro.


Ron Weiner şi David Geclowicz spun că au primit o listă care conţinea opt nume. Printre ele şi cel al prefectului capitalei, Paul Nicolae Petrovan, fost procuror militar DNA. Acesta a fost audiat ca martor de procurorii DIICOT. Ordinul venit de la şefii Black Cube era identificarea unor informaţii care să-i incrimineze pe cei de pe listă sau direct pe Laura Codruţa Kovesi. Au reuşit să spargă însă doar trei adrese de email.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Cine a comandat spionarea șefei DNA. Este un personaj foarte bogat și influent din România

  1. Daca acesti derbedei o spioneaza pe sefa D.N.A. Laura Codruta Kovesi ,inseamna ca ne spioneaza si pe noi poporul roman deci,sunt tradatori de tara.Tradarea se pedepseste cu “teleportarea”indiferent cat de bogat ai fi.Doamna Laura trebuie lasata in pace sa-si faca datoria sa profesionala.Noi cetatenii cinstiti ai acestei tari in prag de colonizare ii suntem alaturi.Dansa nu trebuie sa se intimideze la presiunile hotilor si tradatorilor de tara.Trebuie sa vina si sfarsitul lor.Multa sanatate si succes pt d-na Laura si pt.domnii procurori din subordinea dansei.Tara are nevoie de oameni cinstiti si nu de jigodii.Bogatiile lor sa le fie confiscate iar ei pedepsiti ca atare.Daca situatia dansei ii este pusa in pericol noi oamenii cinstiti ii vom sari in ajutor indiferent ce se va intampla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *