China se IMPLICĂ în conflictul din Ucraina: Sare în APĂRAREA Rusiei și AMENINȚĂ America!

Conspiratii Masonerie Politica Simboluri
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

China, care până acum s-a păstrat rezervată față de războiul din Ucraina, și-a anunțat sprijinul față de Rusia și a avertizat Statele Unite că nu-și vor mai putea menține mult timp hegemonia mondială.

loading...

Țările occidentale ar trebui să țină cont mai mult de preocupările legitime de securitate ale Rusiei, în ceea ce privește situația explozivă din Ucraina, a declarat un înalt diplomat chinez.


Qu Xing, ambasadorul Chinei în Belgia, a declarat că criza ucraineană a apărut ca urmare a „jocului” (metaforă asemănătoare utilizată de strategul american Zbigniew Brzezinski, care vorbește despre un „mare eșichier) dintre Rusia și Occident, care nu s-a diminuat, în ciuda prăbușirii Uniunii Sovietice.

Arătând că ingerința exterioară a diverselor puteri a inflamat situația din Ucraina, Xing a afirmat că Moscova se simte în mod firesc amenințată câtâ vreme țările occidentale nu se angajează într-un demers mai constructiv.


Diplomatul chinez a cerut puterilor occidentale să „abandoneze mentalitatea WIN-LOSE” și să ia „preocupările reale de securitate ale Rusiei în serios”, scrie Reuters citând agenția de stat Xinhua.

În trecut, China s-a ferit să ia partea vreuneia din tabere și le-a cerut tuturor să se așeze la masa tratativelor pentru a ajunge la o soluție pașnică.

Ambasadorul chinez, al cărui birou este la Bruxelles, același oraș unde este și sediul NATO, a avertizat Statele Unite că strategia lor ar putea fi sortită eșecului:

„Statele Unite nu vor să-și vadă prezența slăbită în nici o parte a lumii, dar adevărul este că resursele sale sunt limitate, și le va fi din ce în ce mai dificil să-și mențină influența în afacerile sale externe.”

Xing a adăugat că implicarea Washingtonului în Ucraina ar putea „să o distragă de la interesele sale externe reale”.

 

Sursa: http://www.evz.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

6 thoughts on “China se IMPLICĂ în conflictul din Ucraina: Sare în APĂRAREA Rusiei și AMENINȚĂ America!

  1. Poate data viitoare, europenii se vor gandi mai mult cand muta fabricile in china. Noi am saracit si am marit somajul in europa si le-am dat lor bani pe tava. De ce nu se fac Philips, Iphone, DELL, Nokia etc produsele in tarile lor de origine? Retrageti toate fabricile de la ei si lasatii sa manance orez, vad ca la friptura nu le place.

    1. Dell, Philips, etc, nu se fac la noi si nici in ue pt ca noi nu suntem de acord, ca angajati, sa traim din 100 USD pe luna, sa dormim 10 intr-o camera si sa mancam oase fierte si viermi, sa avem un google dat de guvern si sa murim pe capete de saracie. Si se mai intampla asa pentru ca noi, europenii, ca si companii, dorim sa avem un profit mai mare, cu pretul dependentei fata de China, Koreea etc..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *