Chevron începe exploatările în Dobrogea, pe litoralul Mării Negre

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Chevron începe exploatările în Dobrogea, 

pe litoralul Mării Negre


rp_mangalia-chevron-gaze-de-sist-poluare.jpg
În aproximativ 2 săptămâni, compania Chevron va începe exploatările experimentale în Dobrogea, pe litoralul Mării Negre, în apropiere de Mangalia,potrivit sitului mangalia.nu. Redactorii acestui portal remarcă faptul căreprezentanții presei care au fost duși de americani pe platformele de la Pungeștinu au scris nimic despre modul în care se desfășoară operațiunile de fracturare hidraulică, dar și faptul că Chevron a mințit, de-a lungul timpului, că primele ”investigații” ar fi explorări, ci că acestea, sunt, în realitate, exploatări experimentale la adâncimi de 2 – 4 kilometri adâncime.
Situl citat ne reamintește că prima prospectare a avut loc în 2003, în preajma iubitei localități Vama Veche.
Vor amplasa fara prea multe avize un echipament de “testare”, exploatare experimentala in fiecare zona, regiune. Moldova, Ardeal, Dobrogea. Vedeti tiparul? Este simplu, intai se aseaza cu “cortul” si apoi nu se mai dau plecati. Apa va fi prima problema pentru care societatea civila trebuie sa actioneze legal. Cu sfanta plngere la Parchet. Protestele nu mai duc nicaieri, hranesc doar activistii de serviciu care aduna donatii si nu fac mai nimic. La Puiesti compania Chevron a primit autorizatie sa amplaseze se pare o sonda la 300 de metri de paraul Tutova. Unde este Ministerul Mediului si Apelor? Ce apara acest minister? Extractiile? Dar vine vara si asteptam sonda de extractie in zona Dobrogea. Sa-l intrebam pe Moise Guran de la TVR, cel platit de Petrom, daca Chevron va face explorare sau exploatare?
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Donald Trump, în discursul despre Starea Uniunii: Era capitulării economice s-a încheiat/ Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile SUA/ Loteria Vizelor, ANULATĂ | VIDEO

  Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, miercuri, în cadrul discursului despre Starea Uniunii,

Românii mor de mâna lor/Hărţile de risc la inundaţii, care au costat 47 de milioane de euro, făcute doar de firmele unor oameni politici

Românii mor de mâna lor/Hărţile de risc la inundaţii, care au costat 47 de milioane

Ultima oră – Teodor Meleșcanu, Ministrul de Externe: „Ne-am oferit să primim aproape 2.000 de refugiaţi din Grecia şi Italia”

    Realitatea Tv: România s-a oferit să găzduiască aproape două mii de refugiaţi aflaţi acum

Forțe STRĂINE îl pregătesc pe Iohannis pentru al doilea mandat

Grija față de instituții nu cea față de oameni, vizitele externe nenumărate nu cele interne,

Închide