Chemtrails, dârele morții – otrava din cer.. Drumul spre cimitir este pavat cu bune intentii !|

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Orice persoană ce încearcă să privească cu o mare atenție și luciditate la ceea se întâmplă în jurul sau, va observă la un moment dat că ce ni se spune și ceea ce se vede la prima vedere nu este imaginea de ansamblu. Lucruri stranii se petrec iar descoperirea acestora este la îndemână oricui. Adevărul este uneori prea șocant pentru a fi acceptat de către majoritatea oamenilor iar multe aspecte trec pe lângă noi fără să le acordăm importantă cuvenită. În această categorie se înscrie și fenomenul numit „chemtrails” sau dârele morții. Pentru cei ce nu sunt la curent cu acest fenomen am să fac un mic rezumat:

loading...

Începând cu anii a€™90 în Statele Unite ale Americii au început să fie observate dâre ciudate având diferite mărimi și forme ce apăreau pe cer, dâre ce nu erau ale avioanelor obișnuite cu care până atunci majoritatea oamenilor erau familiarizați. Tot mai multe avioane care zburau chiar și la mică altitudine, lăsau în urmă lor dâre alcătuite din substanțe chimice, care nu au nicio legătură cu carburantul sau sistemul de propulsie al avioanelor. Mai multe aici  – https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/03/12/darele-mortii/ .


Aceste fenomene s-au răspândit în toată lumea iar tot mai mulți oameni au observat între timp că au devenit extrem de numeroase. Aceste dâre au fost numite „chemtrails”. După ce s-a demonstrat că nu au nimic de a face cu dârele de condensare sau cu dârele provenite de la combustibilul avioanelor, subiectul a fost lăsat de o parte de către media oficială iar întrebările incomode nu au primit răspuns. În urmă analizelor de laborator s-a dovedit că aceste avioane împrăștie substanțe nocive pentru oameni și pentru mediul înconjurător. Anumite boli au fost corelate cu aceste chemtrails dar nu s-a putut demonstra legătură între ele. Media alternativă a furnizat informații despre aceste dâre ale morții – Why in the world are they spraying ? fiind unul dintre cele mai vizionate. Multe alteinformatii au aparut pe internet.

Scepticii rămân convinși că este doar o teorie a conspirației însă există brevete ce fac posibilă existența și manifestarea chemtrails-urilor. Aceste arme chimice cu efect întârziat sunt atacuri bioteroriste ce se desfășoară pe întreg globul. În cadrul brevetelor lui  i Bernard Eastlung   se menționează că este posibilă dispersarea bariului în straturile superioare ale atmosferei și se specifică faptul că aceasta este de natură să mărească foarte mult conductivitatea, favorizând în felul acesta declanșarea anumitor fenomene de rezonanță ce permit folosirea sistemelor secrete de tip  HAARP.


Doar una dintre substanțele chimice pulverizate abundent în chemtrails, aluminiu, provoacă tot felul de probleme de sănătate. Substanță chimică atacă în primul rând sistemul nervos, provocând tulburări de somn, nervozitate, instabilitate emoțională, pierderi de memorie, dureri de cap, etc. Dacă deodorantele și antiperspirantele pe bază de aluminiu nu sunt indicate a fi folosite, cum pot oare aceste chemtrails să nu ne afecteze? Expunerea prelungită la aluminiu poate provocă :degenerarea creierului, anemie, probleme digestive, insuficiență renală, probleme de vorbire, dureri musculare, scade densitatea oaselor. împiedică asimilarea calciului.

Bariul este de asemenea un produs chimic ce a fost găsit în zonele puternic pulverizate. Prezența acestuia în organism, chiar și în cantități infime pot duce la vărsături, dureri adbominale și diaree apoasă. Un alt element cu care suntem otrăviți este stronțiu-90. Acest compus chimic este utilizat în producerea tuburilor electronice, pentru tratarea anumitor boli de ochi și în industrie. În cazul în care este inhalat se vadizolva pe suprafața plămânilor ajungând astfel în sânge . Astfel poate reduce numărul de celule roșii din organismcauzand oboseală excesiva și o rezistentă scăzută împotrivă bolilor.

Acestea sunt doar câteva substanțe ce sunt împrăștiate împreună cu multe altele. Ce urmăresc elitele prin aceste programe ? Pur și simplu să fim o rasă de oameni docili, care să le folosească substanțele chimice oferite chiar de ei prin industria farmaceutică. Este un întreg laț în jurul nostru și depinde de noi dacă ne vom lasă pradă acestuia.

Una din metodele de luptă împotrivă efectelor nocive este adoptarea unei alimentații naturale și sănătoase. Este foarte important ceea ce consumăm. Să nu uităm că reclamele ce ne îndeamnă să consumăm hrană oferită de corporații este un alt mod de manipulare iar reultatele sunt aceleași. Alimentele trebuie procurate de la surse de încredere și dacă este posibil să fie cât mai naturale.
Pentru a putea beneficia de un efect purificator cât mai eficient este bine să urmărim să folosim A®n alimentația noastră următoarele legume : Ovăzul , Andivele , Ridichea neagră, Fasolea verde, Morcovul, Sfeclă roșie, Țelină, Sparanghelul, Ceapă, Usturoiul, Castravetele, Salată, Pătrunjelul. Cele mai indicate fructe cu efecte depurative sunt: Pepenele verde, Piersicile, Lămâile, Portocalele, Grapefruitul și Ananasul.

Chemtrails-urile sunt folosite de către elite în diverse scopuri malefice: acela de a ne îmbolnăvi, de a ne slăbi sistemul imunitar, de a ne manipulă psihicul și voința; acela de a realiză diverse experiențe biologice și chimice asupra mediului înconjurător și mai ales asupra oamenilor; acela de a-i împiedică pe oameni să-și atingă potențialul lor divin și să-și dezvolte capacitățile, înzestrările, talentul și aptitudinile; acela de a controla coridoarele aeriene și ionosferă; acela de a controla climatul, viață vegetală și animală de pe Pământ, și tot ceea ce poate fi folosit că hrană. Cea mai sigură și eficientă cale de a ne proteja împotrivă tuturor încercărilor de manipulare de acest gen este să urmărim să devenim cât mai conștienți, atât de noi înșine, cât și de universul care ne înconjoară și apoi să acționăm în mod înțelept.

 

 

 

Sursa: 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
DEZASTRU în PARIS: Peste 400.000 de imigranți ilegali locuiesc într-o SINGURĂ suburbie

Un nou raport parlamentar francez arată că numărul de migranți care trăiesc într-o suburbie din

Canadienii de la Euro Sun au obținut un nou permis de prospectare pentru perimetrul aurifer Stănija, din Hunedoara

Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM) a acordat o nouă licență companiei canadiane Euro Sun

Dupa 28 de ani: Datoria tarii a crescut de la ZERO la 96 de miliarde, nou-nascutii au scazut de la 314.000 la 185.000, consumul de carne a scazut cu 4%, locurile de munca s-au injumatatit de la 8.2 la 4.6 mil., pensionarii au crescut cu 40%

  Avem cu 36% mai putine paturi de spital fata de 1989, si nu biserica

Cum zboară banii din România. Caz școală: O multinaționala care a pus mâna pe resursele României a încheiat contracte de consultanță de milioane de euro cu compania-mamă

Fondul Proprietatea suspectează Engie România (fostă Distrigaz Sud) că și-a externalizat profitul prin încheierea unor

Închide