Celebrul liberal Viorel Cataramă a intrat în comă!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


In urma cu 10 zile am sunat-o pe secretara lui Viorel Catarama ca sa il invit in emisiune. M-a mirat profund faptul ca liberalul s-a ascuns si a evitat atit invitatia cit si o politicoasa discutie telefonica. In general, atunci cind oamenii se feresc de NASUL TV, Televiziunea Libera, eu trag doua concluzii:
Omul e prost.
Omul nu e liber.

loading...

Catarama nu e prost. Deci…Catarama nu e liber ! E un prizonier amarit al Sistemului Mafiot ! Ok! Dar sa o iei razna in asemenea hal, sa predici asemenea blasfemii sub titulatura de PNL – Partid Crestin, e mult prea mult ! E clar ca Musiu Catarama a intrat in coma ! Coma politica, coma alcoolica, coma satanista ! E cert ca e coma! Cititi si va cruciti ce catastrofe a debitat aceasta sluga a Sistemului Mafiot, conform Agerpres, citat de Inpolitics !


„Dacă voi fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale și va fi de acord cu adopțiile de copii de către aceste familii. Fac aceasta declarație în baza moralei creștine — piatra de temelie a dreptei — și pot să justific această afirmație. (…) Noi suntem creștini, cartea noastră de căpătâi e Biblia. În Biblie spune că Dumnezeu a făcut pe om și i-a dat anumite calități. Homosexualii au această înclinație nu pentru că așa e cool, ci pentru că așa sunt ei, așa simt. Dumnezeu a îngăduit ca acești oameni să aibă această înclinație, nu este o boală care poate fi tratată, este un dat. Dacă Dumnezeu a îngăduit ca acești oameni să existe, cum poate să vină un muritor și să nu fie de acord cu ce a spus Dumnezeu sau cu ce a făcut Dumnezeu”, a adăugat Cataramă.

Bai Lucifer, Catarama asta stie oare de existenta ta ?! Bai Catarama, tu vrei sa ingropi de tot PNL-ul ? Ia-o de mina pe baba Hillary si mars la gunoiul istoriei ! Bre Catarama, Romania inca e o tara profund crestina, tembelule !


Sursa: nasul.tv

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Cine sunt cei care organizează azi mișcări de stradă în Piața Victoriei din București (VIDEO)

< Astăzi sunt anunțate noi mișcări de protest în fața Piața Victoriei din Capitală. După

Declarația cu care Donald Trump i-a pus pe jar pe jurnaliști: „E calmul dinaintea FURTUNII”. Ce a sugerat președintele SUA în fața militarilor

Președintele SUA Donald Trump a lansat o remarcă îngrijorătoare, mai exact, momentul de față ar

SUA anunță că se implică în alegerea procurorului DNA: Ce spun despre Laura Codruţa Kovesi

 Laura Codruţa Kovesi nu are rival pentru un nou mandat la şefia DNA. Adjunctul pentru

Nu trebuia sa afli asta dar acum daca ai aflat distribuie: Cum a renăscut Islanda, după ce a luat măsuri fără precedent în domeniul bancar

  Grav afectată de criza financiară din anul 2008, Islanda a luat câteva măsuri care

Închide