Cel mai tare primar român, care a făcut din comuna sa un COLȚ DE RAI, și-a dat demisia. Cum își explică gestul?

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Primarul independent din comuna Peștera, Județul Constanta, Valentin Vrabie, devenit celebru in Romania ca cel mai tare primar a demisionat din fruntea comunei pe care a pastorit-o timp de 8 ani. Gestul său este motivat de faptul că dorește să candideze, tot ca independent, la funcția de primar al munici­piului Medgidia. Edilul și-a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, și raportul de activitate pentru perioada iunie 2008-martie 2016.

Voi ramane legat de locuitorii de aici. Este un numar mare al locuitorilor din Medgidia care mi-au cerut sa merg acolo. Voi candida pentru funcția de Primar al municipiului Medgidia“, a declarat Valentin Vrabie, citat de ctnews.ro.


Acesta spune că a reușit, împreună cu echipa pe care a avut-o, să scoată comuna din anonimat. „Cred că putem spune, fără a greşi, că Peştera a devenit un brand judeţean“, a spus acesta. În perioada iunie 2008-martie 2016, Consiliul Local Peştera s-a întrunit în şedinţe ordinare,  extraordinare sau de îndată, adoptând un număr de 985 hotărâri. Majoritatea pro­iectelor de hotărâre care au fost supuse dezbaterii Consiliului Local au fost iniţiate de primarul comunei şi aprobate cu unanimitate de voturi, scrie romanialibera.ro.

Primarul Vrabie spune că, printr-o serie de hotărâri adoptate în Consiliul Local, cetăţenii comunei Peştera beneficiază de o serie de facilităţi, care au venit în întâmpinarea nevoilor acestora. Astfel, 234 adolescenţi ajunşi la vârsta majoratului au primit din partea administraţiei locale câte o diplomă de cetăţean major al comunei şi un cadou financiar în cuantum de 300 lei; 114 cupluri de tineri care şi-au întemeiat familie au primit câte un cadou constând în aparate electrocasnice în valoare de 500 lei; 65 de cupluri care au sărbătorit nunta de argint şi alte 28 de cupluri care au sărbătorit nunta de aur au fost felicitate şi premiate cu cadouri în valoare de 500 şi, respectiv, 1.000 lei.

În timpul mandatului său, comuna Peștera a ajuns model pentru mai multe orașe din țară. Vrabie și-a luat rămas bun de la colegii alături de care a lucrat opt ani de zile, multi dintre aceștia lăcrimând. Aici vedeți de ce primarul Vrabie a devenit cel mai tare primar din România.

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *