Cea mai mare farsa facuta de Vatican despre cronovizor si fotofrafiile cu Iisus din trecut

Masonerie Spiritualitate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Chronovisorul spun cei de la Vatican ca este o  mașină a timpului care se presupune care ar fi fotografiat imagini din trecut , o masina a timpului, ce inregistreaza imagini din eter.

Pellegrino Ernetti fost monah la Vatican ,  a declarat în ziarul italian ”Domenica del Corriere în 1972, că el și echipa sa de fizicieni reușiseră să creeze o mașină care să vadă trecutul. Se presupune că au obținut imagini despre viața lui Isus. Potrivit lui Ernetti, el a văzut chiar distrugerea Sodomei și a Gomorei.


Din păcate  este doar o poveste interesantă, o farsa. Ernetti nu a prezentat niciodată dovada existenței mașinii, nici planurile de construcție. În plus, “teoria” lui de a explica conservarea trecutului nu are nici un dovada stintifica.

De-a lungul anilor, au circulat fotografii de foarte slabă calitate, presupuse a fi obținute cu cronovisorul. Într-unul îl vedem pe Isus Hristos în timpul răstignirii, în celălalt Isus, cu ucenicii săi umblând. Sunt autentice sau sunt o înșelăciune gravă? Să vedem.


 

Este deja bine cunoscut faptul că fotografia lui Isus, în timpul răstignirii, este un fals.

Defapt este o fotografie cu Fața lui Isus este de crucifixul SANTUARIO COLLEVALENZA: Perugia, Italia.

 

 

Hristos în lanul de grau 

Nenumărate legende se ascund în spatele acestei imagini. Una este că a fost luată de cronovisor. De aceea unii credincioși o consideră o “imagine miraculoasă”. Defapt Imaginea pe care o vedeti este o fotografie a unui tablou, pictata de germanul Johannes Raphael Wehle (1848-1936).

 

Sustinatorii acestor fotografii  cred că este vorba de Iisus cel real , spun că nu ar fi putut proveni din tablou , deoarece unghiul capului lui Isus în imagine este diferită de cea Isus din pictura . Este adevărat că unghiul nu este același. Și aceasta se datorează faptului că fotografia “miraculoasă” a avut o tăietură și s-au reunit, ceea ce a produs o ușoară ocolire.

Deasupra vedem liniile pe care le-a lăsat tăietura.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *