Agenda satanica a masoneriei a intrat intr-o etapa finala. Ce se va intampla in Septembrie 2017 – Aceasta generatie nu va trece……(Video)

by “Trebuie sa fii ignorant sa crezi ca BIBLIA este falsa atata timp cat exista Masoneria/Monarhia ..” loading... Agenda satanica a masoneriei a intrat intr-o etapa finala, iar despre 23 Septembrie […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Trebuie sa fii ignorant sa crezi ca BIBLIA este falsa atata timp cat exista Masoneria/Monarhia ..”

loading...

Agenda satanica a masoneriei a intrat intr-o etapa finala, iar despre 23 Septembrie aka “2 si un sfert” (2:15 =2:3 23) .. sau 11:11 … , secretele masonice invaluite in mister si de neinteles de muritorii de rand “ care sarbatoresc paganismele de Saturnalia (craciun , pom de craciun , revelion)

Sa nu uitati sa va bagati pomul in casa, chiar daca Biblia zice sa nu-l bagati, dar voi sa-l bagati, caci asa e traditia, asa vrea familia, neamurile, catelul , purcelul, biserica pierduta etc., … caci intodeauna exista o scuza sa-l ocoliti pe Creator !…

Casa regala masonica (cu simbol de balaur – dragon) au implementat aceste sarbatori pagane care intra in contradictie cu Biblia .. 

“Nu invatati calea Neamurilor si nu va temeti de semnele cerurilor, pentru ca Neamurile se tem de ele. Caci obiceiurile popoarelor sunt desarte. Ei taie un lemn din padure, mainile mesterilor il lucreaza cu securea; il impodobesc cu argint si cu aur, il intaresc cu cuie si cu ciocane, ca sa nu se clatine … Toti laolalta sunt prosti si fara minte; stiinta idolilor nu este decat desertaciune, e lemn!’” (Ieremia 10:2-4, 8)

Pentru cei treziti in duh si spirit .. sa va lumineze mintea urmatoarele mesaje:

asa va fi ca in zilele lui NOE .. iata deci ce simbolizeaza “ca-n zilele lui NOE” 

De la smochin invatati : prima samamta plantata in 1897

First Zionist Congress 1897 .. 120 de ani 1897 – 2017 – Şi precum a fost în zilele lui Noe.. Geneza 6:3

The delegates at the First Zionist Congress, held in Basel, Switzerland (1897). – Theodor Herzl wrote in his diary (September 3, 1897): “ Were I to sum up the Basel Congress in a word – which I shall guard against pronouncing publicly – it would be this: At Basel I founded the Jewish State.[2] If I said this out loud today l would be greeted by universal laughter. In five years perhaps, and certainly in fifty years, everyone will perceive it.

https://en.wikipedia.org/wiki/First_Zionist_Congress

120 de ani de test pentru omenire ..asa va fi si acum .. precum a fost în zilele lui Noe..

1897 la 2017 : deci 120 de ani : Și le-a spus o pildă:

Vedeți smochinul și toți copacii: Când înfrunzesc aceștia, văzându-i, de la voi înșivă știți că vara este aproape. Așa și voi, când veți vedea făcându-se acestea, să știți că aproape este împărăția lui Dumnezeu. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta până ce nu vor fi toate acestea. Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. .Luca 21:29-33

https://ro.wikipedia.org/wiki/Parabola_smochinului_care_frăgezește

Şi precum a fost în zilele lui Noe (120 de ani) , Geneza 6:3 este declarația lui Dumnezeu că potopul va veni la 120 de ani de la data la care El l-a anunțat. Sfârșitul zilelor omenirii este o referire la omenirea însăși, care avea să fie distrusă prin potop.

„Atunci Domnul a zis: «Duhul Meu nu va rămâne pururi în om, căci și omul nu este decât carne păcătoasă: totuși zilele lui vor fi de o sută douăzeci de ani.»”

„Şi precum a fost în zilele lui Noe, aşa va fi venirea Fiului Omului. Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie, şi n-au ştiut până ce a venit potopul şi i-a luat pe toţi, la fel va fi şi venirea Fiului Omului. Atunci, din doi care vor fi în ţarină, unul se va lua şi altul se va lăsa. Din două care vor măcina la moară, una se va lua şi alta se va lăsa. Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru“ (Matei 24, 37-42).

29 Noiembrie -“Saptamanile finale 70” a lui Daniel : 1947 + 70 = 2017

Daniel “70 de săptămâni” … Israel s-a “născut”, la 29 noiembrie 1947 astazi 69 de ani, conform profetiei lui Daniel

Deci , dupa ultima trambita (vezi video mai jos despre sarbatoarea evreiasca a trambitelor) , biserica va fi luata (2Tes.2.7) si Noua Ordiea Mondiala isi poate intra in drepturi totale

11140321_1047640488594228_2428619302721996625_n

11336834_995773273780950_3327374498507189274_o

salvation next exit 23

“In 2017 se va produce un fenomen astronimic extrem de rar. Ultima oara cand constelatia Fecioarei s-a vazut cu ochiul liber de pe Pamant a fost in urma cu 2.000 de ani. Acest eveniment va dura 9 luni de zile si va incepe undeva pe la jumatatea lunii martie.

Constelatia Fecioarei va fi mai stralucitoare ca niciodata, iar oamenii o vor putea vedea fara aparate speciale. Virgo rezida direct pe planul ecliptic si a fost una din cele peste 40 de constelatii cartografiate de Ptolemeu.

Este a doua cea mai mare constelatie de pe cer. Constelatia cuprinde 96 de stele cu clasificare Bayer/Flamsteed si se invecineaza cu constelatiile Bootes, Leo, Coma Berenices, Crater, Corvus, Libra si Serpens Caput.

Constelatia se poate observa cel mai bine in culminatia sa, in luna mai. In 2017, insa, aceasta grupare celesta va fi mai stralucitoare ca niciodata in istoria astronomica, iar astrologii, interpretand datele astronomice, sustin ca anul ce vine va fi unul incarcat de tot felul de evenimente. E posibil sa apara noi tehnologii, sa fie dezvaluite secrete ale istoriei, sa aiba loc evenimente neasteptate la scara mondiala.” citat :

Mai important este profetia biblica :

1. În cer s-a arătat un semn mare: o femeie învăluită în soare, cu luna supt picioare, şi cu o cunună de douăsprezece stele pe cap. 2. Ea era însărcinată, ţipa în durerile naşterii, şi avea un mare chin ca să nască.

Odata la 7000 de ani se repeta un astfel de evenimet astronomic ce se potriveste exact cu profetia Biblica din Apocalipsa (Revelatia) 12

maxresdefault

september232017

Semnele reprezinta entitati colective : Femeia este Israel , balaurul sau Dragonul (Daniel 7) (casa regala) NWO , si femeia care sta sa nasca “copilul de parte barbateasca” – Jupiter 42 (beyond the limit jupiter odissey).. reprezinta trupul lui Yahushua Iisus (nu este vorba de nasterea lui Iisus , ci reprezentarea colectiva a trupului lui Iisus, adica cei alesi care vor fi rapiti ..adica luati .. sau the “BIG Stargate before CERN” (isaia 66 7-8) – vezi serialele BSG-JO

untitled-1

11907841_1039534582738152_7307350107971884080_o

Matei 24:32-35 ”De la smochin învăţaţi pilda lui: când îi frăgezeşte şi înfrunzeşte mlădiţa, ştiţi că vara este aproape. Tot aşa, şi voi, când veţi vedea toate aceste lucruri, să ştiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la uşi. Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta, până se vor întâmpla toate aceste lucruri. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.”

Odată cu anul 1948, reînființarea statului Israel după două mii de ani de exil, lucru nemaiîntâlnit în istoria omenirii, a început să bată ceasul… sfârșitului. Și Domnul Isus a spus că nu se va stinge cu totul această generație, până nu se vor împlinii toate profețiile Sale. Se referea la vremurile noastre!

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate.

Contact: office@stiri-extreme.ro