CE SE ÎNTÂMPLĂ DE FAPT? Au creat o luptă între mafioți în care să implice pe românii neavizați pentru a o folosi împotriva Poporului Român și să poata acuza tot pe români pentru dezastrul planificat, organizat și executat de străini. Planul final este Monarhia satanica pentru Romani

Capitalism Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Strada nu a învins nimic. Strada a fost ca de obicei înșelată, oamenii sunt purtați de televiziuni ca niște frunze în vânt.

loading...

CE SE ÎNTÂMPLĂ DE FAPT? Au creat o luptă între mafioți în care să implice pe românii neavizați pentru a o folosi împotriva Poporului Român și să poata acuza tot pe români pentru dezastrul planificat, organizat și executat de străini.


Strada nu a învins nimic. Strada a fost ca de obicei înșelată, oamenii sunt purtați de televiziuni ca niște frunze în vânt.
 
CE SE ÎNTÂMPLĂ DE FAPT? Au creat o luptă între mafioți în care să implice pe românii neavizați pentru a o folosi împotriva Poporului Român și să poata acuza tot pe români pentru dezastrul planificat, organizat și executat de străini.
 
Dacă considerați util, dați „Share”
 
Credeți în coincidențe? Eu nu, cu atât mai puțin în geostrategie care toată este planificată meticulos.
 
Următoarele se întâmpla simultan:
 
Agenturile mosadului  a activat toate unitățile sale conspirate ca să producă maximă agitaţie în țară:
 
1) Unitățile conspirate în justiţie promovează acţiuni care să justifice alte acţiuni provocatorii
 
2) Unitățile conspirate în PSD promovează nişte măsuri stupide şi inutile social
 
3) Unitățile conspirate și provocatorii din Mass Media incita spiritele
 
4) Unitățile conspirate și provocatorii de pe internet incita la violente
 
5) Agentura a ordonat ieşirea tineretului evreiesc adânc conspirat să producă agitație pe străzi
 
6) La nivel internaţional Kahalul a planificat simultan vizita lui Putin la Budapesta pentru 2 Februarie 2017 şi a lui Trump la 15 februarie 2017. Aveți vreun dubiu că la ambele vizite nu se va discuta despre presupusa “instabilitate politică din România” şi faptul că marile puteri ar trebui să ia măsuri pentru pacificarea românilor?
Manipulare la nivel MAXIM
 
Doar ca românii sunt perfect pașnici şi neimplicați în această agitaţie, agitaţia nu are de a face cu nici un element românesc dar Mass Media pretinde opusul.
 
Dacă te uiţi cu atenţie la aceşti agitatori găseşti numai alogeni şi foarte puţini români care toți sunt doar dintre cei care au jurat obedienta ;
 
Studiem istoria şi vedem că precum în toate situațiile în trecut, bande camuflate prin toate componentele societăţii sub false identităţi şi calităţi româneşti, crează dezordine şi agitaţie socială fără să existe vreun motiv real.
 
Scopul lor în prezent este să ofere un pretext pentru ocuparea ţării și dezmembrarea statului român pentru a pune românii sub jurisdicţia altor state pentru ca să se şteargă identitatea etnica românească și să fie distrusă Biserica Ortodoxă Română.
 
Bandele străinilor conspirați pot acţiona numai în lipsa prezenţei forţelor de ordine. La 1989, la mineriade, în toate cazurile în trecut, situaţia a fost identică: conducători trădători au ordonat forţele de ordine să stea în cazărmi pentru că bandele de străini sub diverse calităţi să poată acţiona liber şi să creeze pretext pentru o schimbare impusă din afara ţării.
 
Soluţia este una singură: românii să nu participe la provocări
Observaţi că ordonanța cu graţierea este doar o provocare creată de agentura pentru ca alţi agenţi să poată face scandal, că de fapt are doar într-o mică măsură şi un component de luptă între mafioţi. Chiar nu are nimic de a face cu românii, dimpotrivă.
 
Romanii trebuie să stea departe de toate aceste bătălii care sunt dirijate împotriva românilor. Ca întotdeauna când ne-am implicat în agitaţiile create de străini, am avut numai de pierdut. Să ne implicăm în întărirea valorilor româneşti, care întăresc poporul nostru, care ne-au contrurat ca popor în mileniile trecute și ne-au făcut invincibili, să nu ne implicăm în agitaţii dezbinătoare care servesc interesele antiromânești ale străinilor infiltrați printre români. Să ne rezolvăm treburile în liniște și prin mijloace care să nu justifice un atac al străinilor.

 Orice gest cât de mic folosește mai devreme sau mai târziu dar folosește. Dușmanul știe asta și se ocupă de cele mai mici lucruri în timp ce acționează la nivelul cel mai mare. Dar și noi să facem la fel, sa acționăm spre binele poporului la orice nivel, de la cel mai mic la cel mai mare nivel putem.
 
Sa învățăm din trecut: ne-au supus aceluiași tip de manevra de multe ori si am suferit pierderi uriașe de fiecare dată, unele ireversibile sau greu de recuperat, așadar, sa nu mai cădem în aceste capcane și provocări.
 
Doamne, ajută!

Sursa: Facebook 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *