Ce poveste… Ce au gasit medicii in corpul unei prostituate i-a lasat in lacrimi! Doctor: “E ca un tub, era folosit pentru caini si pisici”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un doctor a povestit intamplarea tragica petrecuta intr-o seara, la camera de garda a unui spital. Medicul a povestit ca, intr-o noapte, o tanara a venit la camera de garda si i-a intins un biletel.

loading...

“Am in mine un dispozitiv de urmarire”, scria pe bucata de hartie. Prima reactia a doctorului a fost sa nu o creada, obisnuit cu zeci de pacienti aflati cu influenta drogurilor, care au halucinatii.  Tanara i-a aratat o cicatrice pe corpul ei, care l-a facut pe medic sa ii acorde toata atentia. Dupa o radiografie, acesta a observat un tub metalic care se afla sub pielea pacientei. Mai exact, un dispozitiv electronic de monitorizare a cainilor sau pisicilor, dar cineva l-a bagat intr-un corp uman.


Ulterior, doctorul a aflat povestea tragica a fetei: fusese victima traficului de fiinte umane. Iubitul ei ii vindea trupul altor barbati, pe bani si obisnuia sa o monitorizeze, pentru a afla cat timp petrece cu clientii si unde se afla. Doctorul i-a extirpat dispozitivul, apoi a  anuntat politia.

https://www.antena3.ro/bizar/ce-poveste-ce-au-gasit-medicii-in-corpul-unei-prostituate-i-a-lasat-in-lacrimi-doctor-e-ca-un-tub-e-441414.html?utm_source=www.ciao.ro&utm_medium=referral&utm_campaign=Ciao.ro


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
De ce au alungat 4 milioane de romani ? Pentru a face loc catorva mii de etiopieni, nepalezi sau filipinezi?

Un prea faimos investitor hotelier se lauda zilele trecute cu etiopienii adusi sa munceasca in

Înregistrare cu Traian Băsescu recunoscând Colaborarea cu Securitatea

Înregistrare cu Traian Băsescu recunoscând Colaborarea cu Securitatea Băsescu recunoaște că și-a turnat familia la SecuritateVoi

RĂZBOI TOTAL ÎNTRE SERVICIILE SECRETE | În plină REVOLUŢIE, România, între agenţii BND şi CIA!

In timp ce zeci de mii de romani isi strigau in strada durerea, nemultumirea si

Paul al României și Remus Truică rămân în arest la domiciliu

Paul al României şi omul de afaceri Remus Truică, fostul şef de cabinet al lui

Închide