CE FACE SOȚIA LUI DACIAN CIOLOȘ ÎN TIMPUL PROTESTELOR VIOLENTE DIN ROMÂNIA

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Soția lui Dacian Cioloș a anunțat pe pagina sa de Facebook că, luni seara, va practica o ședință de meditație profundă cu gândul la „România ei dragă”, în plin conflict social și politic prin  care trece țara.


Valérie Cioloş-Villemin și-a anunțat fanii că, luni seara, între orele 20.55 și 21.25, va „practica o tehnică formală de Mindfulness și îndrepta Stare de Prezență către România mea dragă, să fie trează, respectată și îndrăgită”. Dar nu va desfășura singură această ședință de meditație, ci „la unison cu alți practicieni de Mindfulness”.

loading...

Ținând cont că soțul ei, Dacian Cioloș, va candida, anul viitor, la Președinția României, contra lui Klaus Iohannis și a coaliției, trebuie spus că tehnica Mindfulness (tehnică de meditație) constă în practicarea concentrării intenţionate asupra momentului prezent, acceptând şi dând atenţie senzaţiilor, gândurilor şi emoţiilor care apar, fără a implica procese de gândire. Specialiștii în parapshihologie susțin că în timpul unor astfel de ședințe de meditație, cel care o practică poate emite gânduri și dorințe de o vibrație atât de mare încât pot schimba stări, chiar la distanță.


http://www.sursazilei.ro/ce-face-sotia-lui-dacian-ciolos-in-timpul-protestelor-violente-din-romania/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Departamentul de stat al SUA CRITICĂ dur Biserica Ortodoxă pentru acțiunile din 2014. Americanii citează ASUR și susțin că BOR “discriminează” celelalte culte. Părintele Justin Pârvu, considerat “negaționist al Holocaustului”

Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii a dat publicității raportul privind libertatea religioasă

Slobodan Milošević a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie! SUA și NATO trebuie să răspundă pentru crimele de război comise în fosta Iugoslavie!

O veste neasteptata, care vine sa zguduie lumea globalistilor (SUA si NATO), dupa atatia ani

PETROLUL NOSTRU CURGE PE GRATIS ÎN BUZUNARELE AUSTRIECILOR…Profitul OMV Petrom a crescut cu 140% față de 2016. OMV Petrom a inregistrat in 2017 un profit de 2,49 miliarde lei, mai mult decat dublu fata de 2016

Știrea Profitul OMV Petrom a crescut cu 140% față de 2016 OMV Petrom a inregistrat

In timp ce zeci de milioane de europeni n-au locuinte si nici ce sa manance, Germania depaseste toate regulile bunului simt. Ministrul german al finanțelor evocă o taxă europeană la benzină, pentru a finanța primirea refugiaților

  Ministrul de finanțe al Germaniei, Wolfgang Schauble, a evocat sâmbătă, într-un interviu pentru Suddeutsche

Închide