“Ce fac guvernanții e Holocaust împotriva românilor”. Părintele Necula: Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre (VIDEO)

Masonerie Politica Simboluri
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Preotul sibian Constantin Necula, cunoscut pentru punctele sale de vedere sincere și dure, critică autoritățile de la București, acuzându-le că sunt responsabile pentru situația în care a ajuns Institutul Cantacuzino.

loading...

„Când medicina mi-a propus falși idoli ai vaccinurilor și s-a pus în slujba lui Big Pharma, pot să mai am încredere în ea? Eu în medicul meu de familie am. Pentru că nu mi-a impus niciodată un vaccin care nu era clasic. O medicină pusă în slujba omului e cu totul și cu totul alta decât o medicină pusă în slujba Big Pharma. Eu sunt în favoarea vaccinurilor făcute de medicina românească. Eu aș desființa Guvernul. Serios, ăsta e un atac la siguranța națională. Să desființezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piață vaccinuri expirate ăsta nu înseamnă să-ți supui poporul la un holocaust?”, spune slujitorul Domnului într-o conferință susținută anul trecut.


Declarația menționată poate fi urmărită începând cu minutul 19.33

Popa Necula: ”Eu aş desfiinţa Guvernul! Ăsta e holocaust împotriva românilor”

De asemenea, consilierul misionar-pastoral și de imagine al Mitropoliei Ardealului atrage atenția că “banul e ochiul dracului”.


„Dar așa e dintotdeauna când primează lozul. Niște nemernici! Gândiți-vă cât câștigă unii la aducerea unui vaccin din Franța. Nu? Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre”, mai spune Constantin Necula, sibianul care revoluţionează conceptul clasic de preot și unul dintre cei mai iubiți oameni ai Domnului.

 

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on ““Ce fac guvernanții e Holocaust împotriva românilor”. Părintele Necula: Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre (VIDEO)

  1. Parinte daca banu e ochiul dracului atunci de ce iubiti asa de mult bani si luxul orbitor,chiar lucrati cu dracul?
    Va puneti problema cit costa un vaccin,dar cit costa moastele aduse sau cele furate?

  2. Masacriciul asta de POPA pe care nu-l inghite marea majoritate a crestinilor(pentru ca s-a ascuns crucea la o filmare la CRONICA CIRCOTASILOR cit si despre laude aduse ecumenismului…) habar nua are de logica impusa in scoli la ora actuala. BURTA E MAI MARE DECIT OCHIUL. Adevarat sau fals. Ia sa vedem noi daca pot trai cu 6 masline acesti popi precum ne invata Sf. Paise Arghioritu. Prima BURTA o gasim la DANIEL in deal la MITROPOLIE.. Iertare dar mitra de pe capul MITROPOLITILOR de fapt simbolizeaza BURTA. La uni ar trebui sa nu o mai poarta. Pentru ca o au in pintece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *