Ce cauta presa austriaca schweighofereasca si omv-ista la proteste si de ce sare ca ars cancelarul Austriei pentru niste jurnalisti?

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Ce cauta presa straina la proteste, se pregatea ceva si stiau dinainte exact ca la revolutie cand au fost trimisi jurnalisti din toate colturile lumii in Romania, pentru ca se stia ca se va pregati o lovitura de stat?

loading...

Stim bine ca la ultimele proteste marca rezist, austriacul sef al bancii Raiffeisen ingrosa randurile, acum aflam ca jurnalistii de la ORF si-au luat-o pe coaja si cancelarul Austriei a sarit ca ars pentru ei. E normal ca Austria sa fie cu ochii in 14 cu privire la puterea din Romania, caci ei depind de lemnul si petrolul nostru. Economia lor si bunastarea austriecilor sta pe spatele Schweighoferilor si a OMV, iar in PSD cum se sucesc rapid nu mai au incredere, doar in Iohannis pe care l-au decorat pentru supunere totala.


“Condamnăm puternic violenţele de la Bucureşti, în cursul cărora au fost răniţi mulţi demonstranţi şi jurnalişti. Aşteptăm clarificări. Îi doresc recuperare rapidă cameramanului ORF care a fost rănit”, a transmis Sebastian Kurz prin Twitter.

Postul public austriac ORF a transmis o notă de protest după ce unii jurnalişti au fost agresaţi de agenţi ai forţelor de ordine în cursul mitingului desfăşurat vineri în Bucureşti. “În cursul confruntărilor între forţe speciale ale poliţiei şi demonstranţi violenţi, un cameraman ORF a fost bătut, iar corespondentul ORF Ernst Gelegs abia a scăpat de loviturile unui agent al forţelor de ordine care avea scut (…)”, a transmis postul austriac.


Directorul general ORF, Andreas Wrabetz, a denunţat o situaţie “inacceptabilă” pentru un stat membru al Uniunii Europene.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *