Ce cauta presa austriaca schweighofereasca si omv-ista la proteste si de ce sare ca ars cancelarul Austriei pentru niste jurnalisti?

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Ce cauta presa straina la proteste, se pregatea ceva si stiau dinainte exact ca la revolutie cand au fost trimisi jurnalisti din toate colturile lumii in Romania, pentru ca se stia ca se va pregati o lovitura de stat?

loading...

Stim bine ca la ultimele proteste marca rezist, austriacul sef al bancii Raiffeisen ingrosa randurile, acum aflam ca jurnalistii de la ORF si-au luat-o pe coaja si cancelarul Austriei a sarit ca ars pentru ei. E normal ca Austria sa fie cu ochii in 14 cu privire la puterea din Romania, caci ei depind de lemnul si petrolul nostru. Economia lor si bunastarea austriecilor sta pe spatele Schweighoferilor si a OMV, iar in PSD cum se sucesc rapid nu mai au incredere, doar in Iohannis pe care l-au decorat pentru supunere totala.


“Condamnăm puternic violenţele de la Bucureşti, în cursul cărora au fost răniţi mulţi demonstranţi şi jurnalişti. Aşteptăm clarificări. Îi doresc recuperare rapidă cameramanului ORF care a fost rănit”, a transmis Sebastian Kurz prin Twitter.

Postul public austriac ORF a transmis o notă de protest după ce unii jurnalişti au fost agresaţi de agenţi ai forţelor de ordine în cursul mitingului desfăşurat vineri în Bucureşti. “În cursul confruntărilor între forţe speciale ale poliţiei şi demonstranţi violenţi, un cameraman ORF a fost bătut, iar corespondentul ORF Ernst Gelegs abia a scăpat de loviturile unui agent al forţelor de ordine care avea scut (…)”, a transmis postul austriac.


Directorul general ORF, Andreas Wrabetz, a denunţat o situaţie “inacceptabilă” pentru un stat membru al Uniunii Europene.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Șeful FBI, (mort),: "Illuminati controlează totul"

Șeful FBI, (mort),: "Illuminati controlează totul" Un alt agent FBI confirma că Illuminati  sau cum vreti

SOROS NU SE LASĂ. Fundația lui Soros nu se dă dusă din Ungaria. Declarație: “Fundaţia pentru o Societate Deschisă a miliardarului George Soros va continua să lucreze cu şi să finanţeze ONG-urile din Ungaria în pofida poziţiei guvernului de la Budapesta”

George Soros sfidează Guvernul Ungariei: Decizia care îl va înfuria pe unguri şi mai ales

Răspuns total după declarația de război a lui Trump: “lovituri nucleare oribile”

Phenian, pentru Trump: "SUA se vor confrunta cu lovituri nucleare oribile și o mizerabilă ruină

DEMISIA. În timp ce aduce în România mii de imigranți islamici prin Relocări Forțate de Populații făcute Neconstituțional, CIOLOȘ îi îndeamnă pe ROMÂNI să-și părăsească propria țară, să-și creeze locuri de muncă în străinătate ca să “colonizeze” Europa

Îl rugăm pe JULIEN să părăsească, el, de urgență România și "să colonizeze", el, "inteligent",

Închide