Cazul Gabriela Bîrsan, despre România pe care Iohannis refuză să o vadă!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

O nouă execuţie publică a Direcţiei Naţionale Anticorupţie condusă de Codruţa Kovesi fost dovedită. O execuţie care a avut ca ţintă familia magistraţilor Gabriela (foto – fosta şefă a Secţiei de contencios a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie) şi Corneliu Bîrsan (fost judecător român la CEDO). Doi oameni care au stat în calea maşinăriei de distrus destine numită DNA, despre care am scris, despre care ştie toată lumea, numai preşedintele Klaus Iohannis refuză să o vadă în monstruozitatea ei.

loading...

După şapte ani de calvar, fostul judecător Gabriela Bîrsan a fost declarată nevinovată. Şapte ani în care a pierdut o carieră de 36 de ani, însă mai mult decât atât a pierdut liniștea și siguranța familiei. Cazul Bîrsan se adaugă uriaşei liste de români a căror carieră, viață și liniște a fost distrusă de mutanții umani din DNA susținuți de Traian Băsescu și Klaus Iohannis, listă din care fac parte George Bălan, Mariana Rarinca, Ingrid Mocanu, Dan Radu Rușanu, Petrică Manolachi, Toni Greblă, Mircia Gutău, și mulți mulți alții.


Cei 7 ani nu mi-i dă nimeni înapoi. Pentru mine contează că, în acești ani, am înțeles că Dumnezeu m-a iubit mult, că eu profesia pe care am făcut-o 36 de ani am făcut-o cu pasiune și cu credință. Din păcate însă, astăzi bucuria mea nu poate să fie la fel de mare așa cum ar putea fi pentru că soțul meu este în spital, profesorul Bîrsan al cărui nume trebuia să fie măcelărit, mazilit prin mine, are o inimă atât de mare, dar care duce ceea ce poate duce. (…) Am avut un crez la care nu am vrut să renunț: un act de justiție trebuie să fie un act de dreptate. O să vină vremea să vorbim și toată lumea ne va asculta. Îmi doresc să plec din această profesie așa cum am intrat, un om liber, drept și cu frică de Dumnezeu. Am îndurat 7 ani de chin și de suferință. Noi avem un băiat care este avocat la Strasbourg și care nu a venit în țară de când cu aceste nenorociri, deși dorința lui a fost să vină alături de tatăl său și de mine și care a scrâșnit din dinți în toți acești ani, singurul român care a intrat în Baroul de la Strasbourg și care a fost bălăcărit și pomenit în dosarul mamei sale, care era un mit pentru el” – Gabriela Bîrsan.

Codruța Koveși, această Tomas de Torquemada renăscută după jumătate de mileniu, adaugă în negrul palmares o nouă familie distrusă, alţi profesionişti evacuaţi din elita României, exact ca în perioada stalinistă. Atunci erau la modă revoluţionarii inspiraţi de la Moscova, astăzi sunt revoluţionarii inspiraţi de la Bruxelles şi Washington, la fel de inumani şi incapabili să înţeleagă cât rău fac oamenilor, României.


Revin şi repet, poate cineva îl va informa şi pe Klaus Iohannis, cel care protejează grava injustiţie promovată de DNA, că în situaţia doamnei Gabriela Bîrsan s-au aflat numai în 2017 alţi 121 români şi familiile lor. Tot atâtea destine distruse despre care preşedintele României refuză să audă, să se informeze, demonstrând gena criminală care îi domină felul de a fi … un fel dependent de cauze străine României şi românilor!

 

Sursa: dantomozei.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Poliția din Iași, prinsă cu minciuna: Filmul unui accident din urmă cu 4 luni arată mușamalizarea cazului și aruncarea vinovăției asupra șoferului accidentat (VIDEO)

"Filmul unui accident rutier ce a avut loc în centrul Iașului, în care au fost

20 iunie: Pica Ambasada SUA!

Se precipita lucrurile in razboiul pe viata si pe moarte pe care noua Administratie SUA

Avioanele ruse si siriene bombardeaza intens orasul Dara’a pe fondul unui nou avans al teroristilor. [FOTO-VIDEO]

Teroristii islamisti si jihadisti din Opozitia Siriana, mai exact din gruparile Jabhat Al Nusra (Al

Ilie Şerbănescu: “Cum a ajuns România să-şi cumpere de la alţii propriile resurse!”. Sau cum ne sunt furate de STRĂINI PROPRIILE NOASTRE RESURSE NATURALE cu complicitatea lui IOHANNIS şi a lui CIOLOŞ.

Foto: Directorul general al OMV, austriacul Rainer Seele și Klaus Werner Iohannis, președintele României, întâlnindu-se

Închide