Cătălin Pop, românul care a învins Guvernul, Televiziunea Română și Electrica: Nu mai plătește taxa radio-TV

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Bihoreanul Cătălin Popa a reușit să învingă Guvernul, Televiziunea Română și Electrica, nu mai e obligat să plătească taxa radio-TV. Omul de afaceri a creat un precedent de care pot profita toate celelalte firme care, fără voia lor, cotizează la Societatea Română de Televiziune (SRTv).

loading...

De aproape 10 ani, de când este antreprenor, Cătălin Popa s-a confruntat de mai multe ori cu angajaţii statului, dar şi cu unele legi, pe care el le consideră de-a dreptul aberante. Ideea că orice consumator de electricitate are un aparat de radio şi un televizor şi, prin urmare, beneficiază de programele radio şi TV ale statului i s-a părut absurdă.

Aşa că a dat în judecată Guvernul, Societatea Română de Televiziune şi Electrica, pentru taxa TV pe care o achita lunar. Şi a câştigat. După patru ani de proces, cele două instituţii au fost nevoite să-i plătească cheltuieli de judecată, plus dobânzi de întârziere până la plata efectivă a sumei stabilite de instanţă, informează digi24.ro.

„M-a intrigat în momentul în care am văzut că inclusiv asociaţii de nevăzători, întreprinderi în care lucrau nevăzători, erau obligate să plătească această taxă absurdă, o taxă TV, pe urmă firmele, printre care şi a noastră, deoarece noi nu venim la serviciu pentru a urmări ştirile TV. Suntem singura firmă din România care a reuşit în instanţă şi obligarea Electricii şi a TVR-ului de-a nu ne mai emite alte facturi şi de-a ne storna toate facturile şi sumele care erau percepute până la un moment dat”, explică românul.

 


Sursa:http://romani-buni.info

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Opinii „la cald” despre alegerile prezidențiale din S.U.A.

Marius Albin Marinescu: Domnule profesor Corvin Lupu, v-aș ruga să spuneți cititorilor revistei „Justițiarul” părerea

De ce il decoreaza pe Iohannis in SUA o organizatie pro-homosexuali, pro-refugiati, pro-razboi ???

Azi putem vedea mai ușor ca niciodată care sunt dușmanii romanilor si ai lui Cristos

Ed Snowden, in cel mai scurt timp: „Serviciile secrete ale Romaniei, controlate de CIA, implicate in actiuni de spionaj impotriva Europei…”.

  In curand urmeza lista lui Ed, serviciile secrete care au ajutat Statele Unite sa

Arabi PESTE TOT! Încă dovadă că țara e condusă de SIE! Uite pe cine pun la CNAS!

Fraților, țara e condusă în acest moment de niște maimuțoi păpușați de SIE! Încă o

Închide