Cât de comunistă este China ? Priviți ce mega-autostrazi au construit chinezii in 4 ani. La noi nu se poate?

Capitalism Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

În iunie 2011, după patru ani de lucrări, China a inaugurat proiectul Jiaozhou Bay Connection, un ansamblu de poduri pe deasupra mării, cu o lungime totală de 42,4 km. Cel mai lung dintre segmente, podul Jiaozhou Bay (sau Qingdao Haiwan) are o lungime de 26,7 km și este înscris în Cartea Recordurilor ca cel mai lung pod peste apă din lume.

loading...

La construcția proiectului au fost folosite 450.000 de tone de oțel (suficient pentru a construi 65 de Turnuri Eiffel) și 2,3 milioane tone de beton. Proiectanții susțin că podul este suficient de puternic pentru a rezista unui cutremur cu magnitudinea de 8 grade pe scara Richter, la taifunuri sau la impactul unui nave de 300.000 de tone.


Cu o deschidere de 1.176 de metri, deasupra unei văi aflate la 336 de metri, Podul Aizhai este unul dintre cele mai mari poduri suspendate din lume. Lucrările au fost începute în 2007, finalizate la sfârșitul anului 2011, podul fiind inaugurat pentru traficul auto în martie 2012. Construcția lui a fost finanțată cu ajutorul unui împrumut de 208 milioane de dolari (183 milioane de euro) de la Banca Asiatică pentru Dezvoltare. Atenție însă, Podul Aizhai face parte dintr-un proiect care include 64 de km de autostradă și modernizarea a 129 de kilometri de drumuri locale. Două treimi din autostradă sunt poduri și tuneluri.

mare 2Imagine  CIA vrea şi ea să modifice climatul Pământului, confirmând astfel că există o conspiraţie gigantică globală pentru răcirea vremii şi înfometarea populaţiei. CIA (Agenţia de Informaţii a Statelor Unite) nu ar trebui să se ocupe cu spionaj? Nu… ea se pare că e interesată şi de controlul vremii. Aşa ne spune site-ul Mother Jones.com… însă eu râd la o asemenea ştire, pentru că toţi conspiraţioniştii ştiau demult că CIA (instrument perfect al Ocultei Mondiale) se ocupă cu manipularea vremii. În ştire ni se spune că CIA finanţează parţial (cu 630.000 de dolari) un studiu pentru folosirea tehnicilor experimentale în schimbarea climatului Terrei.


Acelaşi site ne explică faptul că studiul va aborda două tehnici de geoinginerie: “îndepărtarea dioxidului de carbon” şi “managementul radiaţiei solare”. Dintre aceste două tehnici, ultima mi se pare cea mai periculoasă, căci presupune lansarea în atmosfera Pământului de materiale care să blocheze radiaţia solară. Dar, de câteva decenii nu fac acest lucru cu chemtrails!? Miile de avioane care au fost observate de-a lungul timpului, ce împrăştie în atmosfera Pământului? Nu substanţe reflectorizante? Ba tocmai acest lucru… Şi atunci de ce se încearcă “vrăjeala” că întâi se face un studiu de impact şi apoi să se vadă ce măsuri se vor lua? Eu cred că, Oculta Mondială, observând că din ce în ce mai multe site-uri din lume vorbesc de chemtrails, un lucru pe care nu-l mai pot să-l ascundă, încearcă acum să găsească o rezolvare a situaţiei. Un mic grup de oameni de ştiinţă din domeniul climatologiei, susţinuţi financiar de miliardari ai lumii, ca Bill Gates, fac lobby în guvernele şi organismele internaţionale pentru a se realiza experimente de manipulare a climei pe scară globală, evitându-se astfel schimbările climatice catastrofale. Oamenii de ştiinţă, care sprijină metode de “geoengineering” (geoinginerie), cum ar fi pulverizarea de milioane de tone de particule reflectorizante de dioxid de sulf la 30 de mile deasupra Pământului, susţin că este necesar un “plan B” pentru schimbările climatice, în cazul în care ONU şi politicienii nu se pot pune de acord pentru a reduce gazele cu efect de seră.

Tehnicile de geoinginerie solară sunt extrem de controversate: în timp ce unii oameni de ştiinţă cred că ele ar constitui o modalitate rapidă şi relativ ieftină pentru a încetini încălzirea globală, alţii se tem că aceste particule, odată ajunse în atmosfera superioară, ar putea modifica în mod irevocabil precipitaţiile şi interferenţa lor cu clima Pământului. Geoingineria este respinsă de mulţi ecologişti, care spun ca tehnologia ar putea submina eforturile de reducere a emisiilor,dar şi de ţările în curs de dezvoltare, care se tem că ea ar putea fi folosită ca armă de către ţările bogate în avantajul lor. (…) În afară de Bill Gates, şi alţi bogătaşi ai lumii, printre care Sir Richard Branson (cu avere de peste 4 miliarde de dolari), omul de afaceri canadian Murray Edwards (cu avere de peste 2 miliarde de dolari) sau co-fondatorul Skype (Niklas Zennström) au finanţat diverse proiecte pentru folosirea acestei tehnologii.Cum dracu’ se face că Bill Gates sau alţi miliardari ai lumii, au exact acelaşi scop ca şi CIA? Nu vedeţi că toţi se leagă în spatele unei conspiraţii gigantice, prin care se încearcă “răcirea vremii” pe Pământ? Scopul? Naiba să vă ia, CIA, bogătanilor şi Oculta Mondială! Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a declarat ziua de 31 octombrie 2011 drept ziua în care populaţia omenirii a atins pragul de 7 miliarde de oameni. În loc să se celebreze această dată, Naţiunile Unite este mai degrabă preocupată de conştientizarea sustenabilităţii populaţiei şi a dezvoltării sustenabile. Cu alte cuvinte, ONU ne spune că sunt prea mulţi oameni pe planetă şi că trebuie să luăm măsuri urgente pentru reducerea fertilităţii. De fapt, ONU a preluat agenda elitei globale care vorbeşte nu doar de stabilizarea populaţiei, ci şi de reducerea populaţiei la un nivel de 500 de milioane de locuitori. Nouă ni s-ar părea ciudat să vorbim de moartea a 90% din populaţia planetei, dar pentru elita globală acest lucru e…absolut necesar!

Ziua celor 7 miliarde de locuitori, sărbătorită chiar de Halloween

Mass-media internaţională a preluat subiectul acesta, arătând cât de rău este să ajungem la un nivel de 7 miliarde de locuitori. De fapt, eu nu cred că este vreun accident că ONU a declarat ziua de 31 octombrie 2011 drept “ziua celor 7 miliarde de locuitori”, chiar de sărbătoarea Holloween-ului. Poate că vrea să ni se inoculeze subtil ideea că e atât de înfricoşător faptul că avem 7 miliarde de oameni pe planetă… celebrarea acestui eveniment făcându-se chiar de “ziua morţii”, Halloween-ul.

Misterioasele Pietre Georgia şi mesajul francmasonic ca populaţia lumii să nu depăşească 500 de milioane de oameni

De ce spun că elita globală a lumii ar dori ca populaţia să nu depăşească cifra de 500 de milioane de locuitori? Pentru că această cifră apare pe mesajele de pe “Pietrele Georgiei” (“Georgia Guidestones”) – un larg monument de granit aflat în Georgia (SUA), construit în 1979 de un necunoscut pe numele de R.C. Christian. Una dintre cele mai populare ipoteze ar fi aceea că în spatele acestui pseudonim s-ar afla Christian Rosenkreuz, fondatorul rozicrucianismului, un curent din care s-au inspirat mai târziu francmasonii şi organizaţia malefică Illuminati. Pe aceste pietre stă scris în 8 limbi străine un mesaj format din 10 puncte. În primul punct se află scris negru pe alb: “Menţineţi umanitatea sub 500 de milioane de oameni, pentru a fi în echilibru cu natura.” Şi eu îmi pun legitima întrebare: şi dacă depăşeşte, ce să facem cu restul de 6,5 miliarde de locuitori? Să-i omorâm?

Alte persoane din elita globală vor şi mai puţini oameni…

Dar 500 de milioane pare o cifră rezonabilă. Alte persoane din elita globală marşează şi mai mult. Numeroase personalităţi şi-au exprimat public intenţia de a se reduce brutal populaţia lumii. Astfel, prinţul Philip într-un “Cuvânt înainte” din cartea “Dacă aş fi fost un animal” recunoaşte că “Dacă m-aş reîncarna, aş vrea să o fac sub forma unui virus mortal, pentru a contribui la rezolvarea problemei suprapopulării Terrei”.

Ted Turner, miliardar american celebru, declara revistei Audubon că “o populaţie totală de 250-300 de milioane de locuitori ar fi ideală”. Comitetul de Securitate Naţională a SUA spunea într-un raport din 1974 privind creşterea populaţiei că “Dr. Henry Kissinger a propus în memorandumul său adresat Comitetului de Securitate Naţională că depopularea trebuie să fie cea mai mare prioritate a politicii externe a SUA faţă de lumea a treia.”

Una dintre cele mai şocante afirmaţii aparţine oceanografului Jacques Cousteau, văzut de mulţi ca un adevărat sfânt al mediului înconjurător. Acesta declara într-un interviu din 1991, că “pentru a stabiliza populaţia, trebuie să omorâm 350.000 de oameni pe zi” (!!)

100 de milioane de locuitori şi distrugerea infrastructurii industriale!

Dave Foreman, co-fondatorul Organizaţiei “Earth First” spunea că reducerea populaţiei la 100 de milioane de locuitori este unul din obiectivele sale principale: “Principalele mele 3 obiective sunt: reducerea umanităţii la un număr de 100 de milioane, distrugerea infrastructurii industriale şi reinstalarea sălbăticiei în lume.” Incredibil! Eu propun să începem reducerea umanităţii cu acest Foreman care n-are prea multă minte; el se foloseşte de mass-media, Internet şi altele în a-şi promova ideile, deşi toate acestea sunt tocmai produsul infrastructurii industriale pe acre o urăşte atât de mult. Din păcate, această idee total lipsită de umanitate este prezentată şi în marile universităţi. De exemplu, profesorul de biologie Eric Pianka, de la Universitatea din Texas spunea că “N-am nimic împotriva omului. Dar totuşi, sunt convins că umanităţii i-ar fi mult mai bine fără o bună parte dintre noi.”

Chiar şi ultimul lider sovietic, Mihail Gorbaciov, credea şi el că ar fi bine ca 90% din populaţie să dispară. Desigur, oamenii politici din elita globală încearcă să nu folosească termeni prea duri, de genul “dispariţie”, “omorâre”, ci “termeni politici corecţi”, ca “dezvoltare sustenabilă”, “reducerea ratelor de fertilitate” sau “descreşterea natalităţii”, atunci când se vorbeşte despre reducerea populaţiei.

Şi mass-media oficială doreşte reducerea numărului de oameni…

Desigur, nu doar politicienii sunt de vină, ci şi mass-media internaţională care, din păcate, e şi ea aservită elitelor lumii. De exemplu, Jeffrey Sachs (directorul Institutului Pământului de la Universitatea din Columbia) spunea într-un articol recent pe CNN că “existenţa a 7 miliarde de persoane este cauza pentru o profundă îngrijorare globală (…) Cum putem să ne bucurăm de o dezvoltare durabilă pe o planetă foarte îngrămădită?” Şi Roger Martin, de pe ziarul The Guardian crede că toate problemele lumii s-ar rezolva mult mai uşor, dacă am fi mai puţini pe planetă: “Toate problemele de mediu, economice şi sociale s-ar rezolva mult mai uşor, dacă ar exista mai puţini oameni.”

De ce elita globală n-are nevoie de atât de mulţi oameni?

Elita globală, dar şi alţii, îşi doreşte reducerea populaţiei cât se poate de repede. Ei văd în oameni drept o plagă pentru întreaga planetă; ei cred că “prostimea lumii” trebuie să dispară. Să nu credeţi că se gândesc la dânşii sau la apropiaţii lor; nu! Trebuie să dispară oamenii din lumea a treia, căci ei ar constitui o povară pentru “planeta lor”. Mulţumită tehnologiei moderne, elita globală nu are nevoie decât de câteva sute de milioane de oameni pentru ca sistemul să poată funcţiona; restul reprezintă nişte “mâncători inutili”. Politicienii lumii ne-au băgat în cap ideea conform căreia Pământul se tot încălzeşte. Întrebarea care se pune e următoarea: de ce elita globală doreşte să atragă atenţia asupra încălzirii globale? Ce au de câştigat de aici? În contextul de la începutul articolului, răspunsul e mai mult decât evident: prin procedee de geoinginerie, elita globală doreşte să inverseze trendul încălzirii (care oricum e unul fals) şi să “răcească” planeta, declanşând o mini-eră glaciară. Prin răcirea Pământului, nu vor mai exista recolte suficiente pentru a hrăni întreaga populaţie, care va muri astfel de foame. Aşadar, obiectivul de reducere a populaţiei lumii.

" data-medium-file="" data-large-file="" />mare 3Imagine  CIA vrea şi ea să modifice climatul Pământului, confirmând astfel că există o conspiraţie gigantică globală pentru răcirea vremii şi înfometarea populaţiei. CIA (Agenţia de Informaţii a Statelor Unite) nu ar trebui să se ocupe cu spionaj? Nu… ea se pare că e interesată şi de controlul vremii. Aşa ne spune site-ul Mother Jones.com… însă eu râd la o asemenea ştire, pentru că toţi conspiraţioniştii ştiau demult că CIA (instrument perfect al Ocultei Mondiale) se ocupă cu manipularea vremii. În ştire ni se spune că CIA finanţează parţial (cu 630.000 de dolari) un studiu pentru folosirea tehnicilor experimentale în schimbarea climatului Terrei.

Acelaşi site ne explică faptul că studiul va aborda două tehnici de geoinginerie: “îndepărtarea dioxidului de carbon” şi “managementul radiaţiei solare”. Dintre aceste două tehnici, ultima mi se pare cea mai periculoasă, căci presupune lansarea în atmosfera Pământului de materiale care să blocheze radiaţia solară. Dar, de câteva decenii nu fac acest lucru cu chemtrails!? Miile de avioane care au fost observate de-a lungul timpului, ce împrăştie în atmosfera Pământului? Nu substanţe reflectorizante? Ba tocmai acest lucru… Şi atunci de ce se încearcă “vrăjeala” că întâi se face un studiu de impact şi apoi să se vadă ce măsuri se vor lua? Eu cred că, Oculta Mondială, observând că din ce în ce mai multe site-uri din lume vorbesc de chemtrails, un lucru pe care nu-l mai pot să-l ascundă, încearcă acum să găsească o rezolvare a situaţiei. Un mic grup de oameni de ştiinţă din domeniul climatologiei, susţinuţi financiar de miliardari ai lumii, ca Bill Gates, fac lobby în guvernele şi organismele internaţionale pentru a se realiza experimente de manipulare a climei pe scară globală, evitându-se astfel schimbările climatice catastrofale. Oamenii de ştiinţă, care sprijină metode de “geoengineering” (geoinginerie), cum ar fi pulverizarea de milioane de tone de particule reflectorizante de dioxid de sulf la 30 de mile deasupra Pământului, susţin că este necesar un “plan B” pentru schimbările climatice, în cazul în care ONU şi politicienii nu se pot pune de acord pentru a reduce gazele cu efect de seră.

Tehnicile de geoinginerie solară sunt extrem de controversate: în timp ce unii oameni de ştiinţă cred că ele ar constitui o modalitate rapidă şi relativ ieftină pentru a încetini încălzirea globală, alţii se tem că aceste particule, odată ajunse în atmosfera superioară, ar putea modifica în mod irevocabil precipitaţiile şi interferenţa lor cu clima Pământului. Geoingineria este respinsă de mulţi ecologişti, care spun ca tehnologia ar putea submina eforturile de reducere a emisiilor,dar şi de ţările în curs de dezvoltare, care se tem că ea ar putea fi folosită ca armă de către ţările bogate în avantajul lor. (…) În afară de Bill Gates, şi alţi bogătaşi ai lumii, printre care Sir Richard Branson (cu avere de peste 4 miliarde de dolari), omul de afaceri canadian Murray Edwards (cu avere de peste 2 miliarde de dolari) sau co-fondatorul Skype (Niklas Zennström) au finanţat diverse proiecte pentru folosirea acestei tehnologii.Cum dracu’ se face că Bill Gates sau alţi miliardari ai lumii, au exact acelaşi scop ca şi CIA? Nu vedeţi că toţi se leagă în spatele unei conspiraţii gigantice, prin care se încearcă “răcirea vremii” pe Pământ? Scopul? Naiba să vă ia, CIA, bogătanilor şi Oculta Mondială! Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a declarat ziua de 31 octombrie 2011 drept ziua în care populaţia omenirii a atins pragul de 7 miliarde de oameni. În loc să se celebreze această dată, Naţiunile Unite este mai degrabă preocupată de conştientizarea sustenabilităţii populaţiei şi a dezvoltării sustenabile. Cu alte cuvinte, ONU ne spune că sunt prea mulţi oameni pe planetă şi că trebuie să luăm măsuri urgente pentru reducerea fertilităţii. De fapt, ONU a preluat agenda elitei globale care vorbeşte nu doar de stabilizarea populaţiei, ci şi de reducerea populaţiei la un nivel de 500 de milioane de locuitori. Nouă ni s-ar părea ciudat să vorbim de moartea a 90% din populaţia planetei, dar pentru elita globală acest lucru e…absolut necesar!

Ziua celor 7 miliarde de locuitori, sărbătorită chiar de Halloween

Mass-media internaţională a preluat subiectul acesta, arătând cât de rău este să ajungem la un nivel de 7 miliarde de locuitori. De fapt, eu nu cred că este vreun accident că ONU a declarat ziua de 31 octombrie 2011 drept “ziua celor 7 miliarde de locuitori”, chiar de sărbătoarea Holloween-ului. Poate că vrea să ni se inoculeze subtil ideea că e atât de înfricoşător faptul că avem 7 miliarde de oameni pe planetă… celebrarea acestui eveniment făcându-se chiar de “ziua morţii”, Halloween-ul.

Misterioasele Pietre Georgia şi mesajul francmasonic ca populaţia lumii să nu depăşească 500 de milioane de oameni

De ce spun că elita globală a lumii ar dori ca populaţia să nu depăşească cifra de 500 de milioane de locuitori? Pentru că această cifră apare pe mesajele de pe “Pietrele Georgiei” (“Georgia Guidestones”) – un larg monument de granit aflat în Georgia (SUA), construit în 1979 de un necunoscut pe numele de R.C. Christian. Una dintre cele mai populare ipoteze ar fi aceea că în spatele acestui pseudonim s-ar afla Christian Rosenkreuz, fondatorul rozicrucianismului, un curent din care s-au inspirat mai târziu francmasonii şi organizaţia malefică Illuminati. Pe aceste pietre stă scris în 8 limbi străine un mesaj format din 10 puncte. În primul punct se află scris negru pe alb: “Menţineţi umanitatea sub 500 de milioane de oameni, pentru a fi în echilibru cu natura.” Şi eu îmi pun legitima întrebare: şi dacă depăşeşte, ce să facem cu restul de 6,5 miliarde de locuitori? Să-i omorâm?

Alte persoane din elita globală vor şi mai puţini oameni…

Dar 500 de milioane pare o cifră rezonabilă. Alte persoane din elita globală marşează şi mai mult. Numeroase personalităţi şi-au exprimat public intenţia de a se reduce brutal populaţia lumii. Astfel, prinţul Philip într-un “Cuvânt înainte” din cartea “Dacă aş fi fost un animal” recunoaşte că “Dacă m-aş reîncarna, aş vrea să o fac sub forma unui virus mortal, pentru a contribui la rezolvarea problemei suprapopulării Terrei”.

Ted Turner, miliardar american celebru, declara revistei Audubon că “o populaţie totală de 250-300 de milioane de locuitori ar fi ideală”. Comitetul de Securitate Naţională a SUA spunea într-un raport din 1974 privind creşterea populaţiei că “Dr. Henry Kissinger a propus în memorandumul său adresat Comitetului de Securitate Naţională că depopularea trebuie să fie cea mai mare prioritate a politicii externe a SUA faţă de lumea a treia.”

Una dintre cele mai şocante afirmaţii aparţine oceanografului Jacques Cousteau, văzut de mulţi ca un adevărat sfânt al mediului înconjurător. Acesta declara într-un interviu din 1991, că “pentru a stabiliza populaţia, trebuie să omorâm 350.000 de oameni pe zi” (!!)

100 de milioane de locuitori şi distrugerea infrastructurii industriale!

Dave Foreman, co-fondatorul Organizaţiei “Earth First” spunea că reducerea populaţiei la 100 de milioane de locuitori este unul din obiectivele sale principale: “Principalele mele 3 obiective sunt: reducerea umanităţii la un număr de 100 de milioane, distrugerea infrastructurii industriale şi reinstalarea sălbăticiei în lume.” Incredibil! Eu propun să începem reducerea umanităţii cu acest Foreman care n-are prea multă minte; el se foloseşte de mass-media, Internet şi altele în a-şi promova ideile, deşi toate acestea sunt tocmai produsul infrastructurii industriale pe acre o urăşte atât de mult. Din păcate, această idee total lipsită de umanitate este prezentată şi în marile universităţi. De exemplu, profesorul de biologie Eric Pianka, de la Universitatea din Texas spunea că “N-am nimic împotriva omului. Dar totuşi, sunt convins că umanităţii i-ar fi mult mai bine fără o bună parte dintre noi.”

Chiar şi ultimul lider sovietic, Mihail Gorbaciov, credea şi el că ar fi bine ca 90% din populaţie să dispară. Desigur, oamenii politici din elita globală încearcă să nu folosească termeni prea duri, de genul “dispariţie”, “omorâre”, ci “termeni politici corecţi”, ca “dezvoltare sustenabilă”, “reducerea ratelor de fertilitate” sau “descreşterea natalităţii”, atunci când se vorbeşte despre reducerea populaţiei.

Şi mass-media oficială doreşte reducerea numărului de oameni…

Desigur, nu doar politicienii sunt de vină, ci şi mass-media internaţională care, din păcate, e şi ea aservită elitelor lumii. De exemplu, Jeffrey Sachs (directorul Institutului Pământului de la Universitatea din Columbia) spunea într-un articol recent pe CNN că “existenţa a 7 miliarde de persoane este cauza pentru o profundă îngrijorare globală (…) Cum putem să ne bucurăm de o dezvoltare durabilă pe o planetă foarte îngrămădită?” Şi Roger Martin, de pe ziarul The Guardian crede că toate problemele lumii s-ar rezolva mult mai uşor, dacă am fi mai puţini pe planetă: “Toate problemele de mediu, economice şi sociale s-ar rezolva mult mai uşor, dacă ar exista mai puţini oameni.”

De ce elita globală n-are nevoie de atât de mulţi oameni?

Elita globală, dar şi alţii, îşi doreşte reducerea populaţiei cât se poate de repede. Ei văd în oameni drept o plagă pentru întreaga planetă; ei cred că “prostimea lumii” trebuie să dispară. Să nu credeţi că se gândesc la dânşii sau la apropiaţii lor; nu! Trebuie să dispară oamenii din lumea a treia, căci ei ar constitui o povară pentru “planeta lor”. Mulţumită tehnologiei moderne, elita globală nu are nevoie decât de câteva sute de milioane de oameni pentru ca sistemul să poată funcţiona; restul reprezintă nişte “mâncători inutili”. Politicienii lumii ne-au băgat în cap ideea conform căreia Pământul se tot încălzeşte. Întrebarea care se pune e următoarea: de ce elita globală doreşte să atragă atenţia asupra încălzirii globale? Ce au de câştigat de aici? În contextul de la începutul articolului, răspunsul e mai mult decât evident: prin procedee de geoinginerie, elita globală doreşte să inverseze trendul încălzirii (care oricum e unul fals) şi să “răcească” planeta, declanşând o mini-eră glaciară. Prin răcirea Pământului, nu vor mai exista recolte suficiente pentru a hrăni întreaga populaţie, care va muri astfel de foame. Aşadar, obiectivul de reducere a populaţiei lumii.

" data-medium-file="" data-large-file="" />mare 4Imagine  CIA vrea şi ea să modifice climatul Pământului, confirmând astfel că există o conspiraţie gigantică globală pentru răcirea vremii şi înfometarea populaţiei. CIA (Agenţia de Informaţii a Statelor Unite) nu ar trebui să se ocupe cu spionaj? Nu… ea se pare că e interesată şi de controlul vremii. Aşa ne spune site-ul Mother Jones.com… însă eu râd la o asemenea ştire, pentru că toţi conspiraţioniştii ştiau demult că CIA (instrument perfect al Ocultei Mondiale) se ocupă cu manipularea vremii. În ştire ni se spune că CIA finanţează parţial (cu 630.000 de dolari) un studiu pentru folosirea tehnicilor experimentale în schimbarea climatului Terrei.

Acelaşi site ne explică faptul că studiul va aborda două tehnici de geoinginerie: “îndepărtarea dioxidului de carbon” şi “managementul radiaţiei solare”. Dintre aceste două tehnici, ultima mi se pare cea mai periculoasă, căci presupune lansarea în atmosfera Pământului de materiale care să blocheze radiaţia solară. Dar, de câteva decenii nu fac acest lucru cu chemtrails!? Miile de avioane care au fost observate de-a lungul timpului, ce împrăştie în atmosfera Pământului? Nu substanţe reflectorizante? Ba tocmai acest lucru… Şi atunci de ce se încearcă “vrăjeala” că întâi se face un studiu de impact şi apoi să se vadă ce măsuri se vor lua? Eu cred că, Oculta Mondială, observând că din ce în ce mai multe site-uri din lume vorbesc de chemtrails, un lucru pe care nu-l mai pot să-l ascundă, încearcă acum să găsească o rezolvare a situaţiei. Un mic grup de oameni de ştiinţă din domeniul climatologiei, susţinuţi financiar de miliardari ai lumii, ca Bill Gates, fac lobby în guvernele şi organismele internaţionale pentru a se realiza experimente de manipulare a climei pe scară globală, evitându-se astfel schimbările climatice catastrofale. Oamenii de ştiinţă, care sprijină metode de “geoengineering” (geoinginerie), cum ar fi pulverizarea de milioane de tone de particule reflectorizante de dioxid de sulf la 30 de mile deasupra Pământului, susţin că este necesar un “plan B” pentru schimbările climatice, în cazul în care ONU şi politicienii nu se pot pune de acord pentru a reduce gazele cu efect de seră.

Tehnicile de geoinginerie solară sunt extrem de controversate: în timp ce unii oameni de ştiinţă cred că ele ar constitui o modalitate rapidă şi relativ ieftină pentru a încetini încălzirea globală, alţii se tem că aceste particule, odată ajunse în atmosfera superioară, ar putea modifica în mod irevocabil precipitaţiile şi interferenţa lor cu clima Pământului. Geoingineria este respinsă de mulţi ecologişti, care spun ca tehnologia ar putea submina eforturile de reducere a emisiilor,dar şi de ţările în curs de dezvoltare, care se tem că ea ar putea fi folosită ca armă de către ţările bogate în avantajul lor. (…) În afară de Bill Gates, şi alţi bogătaşi ai lumii, printre care Sir Richard Branson (cu avere de peste 4 miliarde de dolari), omul de afaceri canadian Murray Edwards (cu avere de peste 2 miliarde de dolari) sau co-fondatorul Skype (Niklas Zennström) au finanţat diverse proiecte pentru folosirea acestei tehnologii.Cum dracu’ se face că Bill Gates sau alţi miliardari ai lumii, au exact acelaşi scop ca şi CIA? Nu vedeţi că toţi se leagă în spatele unei conspiraţii gigantice, prin care se încearcă “răcirea vremii” pe Pământ? Scopul? Naiba să vă ia, CIA, bogătanilor şi Oculta Mondială! Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a declarat ziua de 31 octombrie 2011 drept ziua în care populaţia omenirii a atins pragul de 7 miliarde de oameni. În loc să se celebreze această dată, Naţiunile Unite este mai degrabă preocupată de conştientizarea sustenabilităţii populaţiei şi a dezvoltării sustenabile. Cu alte cuvinte, ONU ne spune că sunt prea mulţi oameni pe planetă şi că trebuie să luăm măsuri urgente pentru reducerea fertilităţii. De fapt, ONU a preluat agenda elitei globale care vorbeşte nu doar de stabilizarea populaţiei, ci şi de reducerea populaţiei la un nivel de 500 de milioane de locuitori. Nouă ni s-ar părea ciudat să vorbim de moartea a 90% din populaţia planetei, dar pentru elita globală acest lucru e…absolut necesar!

Ziua celor 7 miliarde de locuitori, sărbătorită chiar de Halloween

Mass-media internaţională a preluat subiectul acesta, arătând cât de rău este să ajungem la un nivel de 7 miliarde de locuitori. De fapt, eu nu cred că este vreun accident că ONU a declarat ziua de 31 octombrie 2011 drept “ziua celor 7 miliarde de locuitori”, chiar de sărbătoarea Holloween-ului. Poate că vrea să ni se inoculeze subtil ideea că e atât de înfricoşător faptul că avem 7 miliarde de oameni pe planetă… celebrarea acestui eveniment făcându-se chiar de “ziua morţii”, Halloween-ul.

Misterioasele Pietre Georgia şi mesajul francmasonic ca populaţia lumii să nu depăşească 500 de milioane de oameni

De ce spun că elita globală a lumii ar dori ca populaţia să nu depăşească cifra de 500 de milioane de locuitori? Pentru că această cifră apare pe mesajele de pe “Pietrele Georgiei” (“Georgia Guidestones”) – un larg monument de granit aflat în Georgia (SUA), construit în 1979 de un necunoscut pe numele de R.C. Christian. Una dintre cele mai populare ipoteze ar fi aceea că în spatele acestui pseudonim s-ar afla Christian Rosenkreuz, fondatorul rozicrucianismului, un curent din care s-au inspirat mai târziu francmasonii şi organizaţia malefică Illuminati. Pe aceste pietre stă scris în 8 limbi străine un mesaj format din 10 puncte. În primul punct se află scris negru pe alb: “Menţineţi umanitatea sub 500 de milioane de oameni, pentru a fi în echilibru cu natura.” Şi eu îmi pun legitima întrebare: şi dacă depăşeşte, ce să facem cu restul de 6,5 miliarde de locuitori? Să-i omorâm?

Alte persoane din elita globală vor şi mai puţini oameni…

Dar 500 de milioane pare o cifră rezonabilă. Alte persoane din elita globală marşează şi mai mult. Numeroase personalităţi şi-au exprimat public intenţia de a se reduce brutal populaţia lumii. Astfel, prinţul Philip într-un “Cuvânt înainte” din cartea “Dacă aş fi fost un animal” recunoaşte că “Dacă m-aş reîncarna, aş vrea să o fac sub forma unui virus mortal, pentru a contribui la rezolvarea problemei suprapopulării Terrei”.

Ted Turner, miliardar american celebru, declara revistei Audubon că “o populaţie totală de 250-300 de milioane de locuitori ar fi ideală”. Comitetul de Securitate Naţională a SUA spunea într-un raport din 1974 privind creşterea populaţiei că “Dr. Henry Kissinger a propus în memorandumul său adresat Comitetului de Securitate Naţională că depopularea trebuie să fie cea mai mare prioritate a politicii externe a SUA faţă de lumea a treia.”

Una dintre cele mai şocante afirmaţii aparţine oceanografului Jacques Cousteau, văzut de mulţi ca un adevărat sfânt al mediului înconjurător. Acesta declara într-un interviu din 1991, că “pentru a stabiliza populaţia, trebuie să omorâm 350.000 de oameni pe zi” (!!)

100 de milioane de locuitori şi distrugerea infrastructurii industriale!

Dave Foreman, co-fondatorul Organizaţiei “Earth First” spunea că reducerea populaţiei la 100 de milioane de locuitori este unul din obiectivele sale principale: “Principalele mele 3 obiective sunt: reducerea umanităţii la un număr de 100 de milioane, distrugerea infrastructurii industriale şi reinstalarea sălbăticiei în lume.” Incredibil! Eu propun să începem reducerea umanităţii cu acest Foreman care n-are prea multă minte; el se foloseşte de mass-media, Internet şi altele în a-şi promova ideile, deşi toate acestea sunt tocmai produsul infrastructurii industriale pe acre o urăşte atât de mult. Din păcate, această idee total lipsită de umanitate este prezentată şi în marile universităţi. De exemplu, profesorul de biologie Eric Pianka, de la Universitatea din Texas spunea că “N-am nimic împotriva omului. Dar totuşi, sunt convins că umanităţii i-ar fi mult mai bine fără o bună parte dintre noi.”

Chiar şi ultimul lider sovietic, Mihail Gorbaciov, credea şi el că ar fi bine ca 90% din populaţie să dispară. Desigur, oamenii politici din elita globală încearcă să nu folosească termeni prea duri, de genul “dispariţie”, “omorâre”, ci “termeni politici corecţi”, ca “dezvoltare sustenabilă”, “reducerea ratelor de fertilitate” sau “descreşterea natalităţii”, atunci când se vorbeşte despre reducerea populaţiei.

Şi mass-media oficială doreşte reducerea numărului de oameni…

Desigur, nu doar politicienii sunt de vină, ci şi mass-media internaţională care, din păcate, e şi ea aservită elitelor lumii. De exemplu, Jeffrey Sachs (directorul Institutului Pământului de la Universitatea din Columbia) spunea într-un articol recent pe CNN că “existenţa a 7 miliarde de persoane este cauza pentru o profundă îngrijorare globală (…) Cum putem să ne bucurăm de o dezvoltare durabilă pe o planetă foarte îngrămădită?” Şi Roger Martin, de pe ziarul The Guardian crede că toate problemele lumii s-ar rezolva mult mai uşor, dacă am fi mai puţini pe planetă: “Toate problemele de mediu, economice şi sociale s-ar rezolva mult mai uşor, dacă ar exista mai puţini oameni.”

De ce elita globală n-are nevoie de atât de mulţi oameni?

Elita globală, dar şi alţii, îşi doreşte reducerea populaţiei cât se poate de repede. Ei văd în oameni drept o plagă pentru întreaga planetă; ei cred că “prostimea lumii” trebuie să dispară. Să nu credeţi că se gândesc la dânşii sau la apropiaţii lor; nu! Trebuie să dispară oamenii din lumea a treia, căci ei ar constitui o povară pentru “planeta lor”. Mulţumită tehnologiei moderne, elita globală nu are nevoie decât de câteva sute de milioane de oameni pentru ca sistemul să poată funcţiona; restul reprezintă nişte “mâncători inutili”. Politicienii lumii ne-au băgat în cap ideea conform căreia Pământul se tot încălzeşte. Întrebarea care se pune e următoarea: de ce elita globală doreşte să atragă atenţia asupra încălzirii globale? Ce au de câştigat de aici? În contextul de la începutul articolului, răspunsul e mai mult decât evident: prin procedee de geoinginerie, elita globală doreşte să inverseze trendul încălzirii (care oricum e unul fals) şi să “răcească” planeta, declanşând o mini-eră glaciară. Prin răcirea Pământului, nu vor mai exista recolte suficiente pentru a hrăni întreaga populaţie, care va muri astfel de foame. Aşadar, obiectivul de reducere a populaţiei lumii.

" data-medium-file="" data-large-file="" />http://youtu.be/OwTXhcHyioQ

Cu toţii suntem sclavi! Acesta este unul dintre adevărurile dure pe care cei mai mulţi oameni refuză să le accepte, pentru că cei mai mulţi oameni sunt afectaţi de cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava etc. Trăim într-un sistem care îi ţine pe oameni să muncească cel puţin 8 ore pe zi, cel puţin 5 zile pe săptămână. E cineva care crede că în Occident sau în ţările „civilizate” cu bunăstare nu se munceşte? Ba da, se munceşte şi acolo. Nu vă imaginaţi munca şi sclavia prin imaginea unui om legat cu lanţuri care dă cu un târnăcop în stâncă! Munca modernă este inclusiv la birou, iar sclavia modernă include ORICE tip de muncă din prezent. Se munceşte peste tot pe planetă! Doar că unii oameni (sclavi), pentru munca lor, primesc în schimb bunăstare, să zicem un trai decent… Ideea e că lumea este condusă de către o mână de oameni din umbră (cine nu ştie acest lucru încă, să citească). Acei oameni controlează mari corporaţii, instituţii publice şi entităţi private, guverne, şefi de stat, imperii (SUA, UE) etc. Noi suntem toţi nişte sclavi ai lor, direct sau indirect, din 3 mari motive:

1. Pentru că suntem forţaţi să muncim ca să supravieţuim de pe o zi pe alta (suntem siguri că în zilele noastre, cu tehnologia modernă care există şi care este ascunsă publicului, ar mai fi nevoie să muncim atât de mult?)

2. Pentru că viaţa noastră este DEPENDENTĂ DE BANI (banii sunt o chestie prin care în prezent se controlează mai uşor sclavii; suntem siguri că NU poate exista o lume fără bani, aşa cum sunt ei utilizaţi în prezent?)

3. Pentru că MUNCA noastră este TRANSFORMATĂ în BANI, iar o parte din BANII PRODUŞI DE NOI (ADICĂ DIN MUNCA NOASTRĂ) SUNT FURAŢI şi ajung într-un fel sau altul, direct sau indirect, la cei care conduc lumea din umbră, la corporaţiile lor şi la marionetele lor politice de la nivel naţional. BANII PRODUŞI DE MUNCA NOASTRĂ SE ÎMPART ÎN DOUĂ. Aici este cheia: o parte din bani ajung la noi (sub formă de salariu NET, în mână, sau profit în cazul firmelor), iar cealalată parte SE DUCE LA STAT – sub diferite pretexte (taxe, impozite, asigurări sociale, asigurări medicale, pensie, investiţii bla bla bla). Dacă vrei să construieşti o viaţă normală, trebuie să construieşti mai întâi o fundaţie rezistentă. Acea fundaţie este reprezentată de cel mai important lucru de la care trebuie plecat – INFORMAŢIA CORECTĂ, ADEVĂRUL REAL, REALITATEA DURĂ şi GRAVĂ din jurul nostru. „A refuza să cunoşti adevărul înseamnă laşitate şi autodistrugere” (Philip C. McGraw) ( citat preluat de pe discerne.wordpress.com. Prin banii munciţi de noi zi de zi – banii publici furaţi de mafia politică – îi ţinem în vârful ierarhiei puterii mondiale pe nişte băieţi foarte puternici şi foarte bogaţi care conduc lumea din umbră şi care au planuri diabolice cu această omenire;

3. Printre planurile diabolice ale celor care conduc lumea din umbră se numără:

a. micşorarea populaţiei umane (a numărului de oameni) prin vaccinuri, sărăcie, boli etc;

b. eliminarea (omorârea) indirectă a pensionarilor consideraţi găuri în buget prin pensii de rahat, lipsă de medicamente, medicamente toxice, sărăcie, mâncare insuficientă şi de proastă calitate etc

c. distrugerea mentală a omului prin vaccinuri, fluor, televizor etc.

d. controlul total al omenirii prin tehnologie modernă – telefon, smart phone, tablete, internet, reţele socializare, wireless, satelit, CIPuri etc;

4. Căpuşarea lumii de către cei mai puternici şi bogaţi oameni din lume este atât de puternică încât este aproape imposibil ca puterea să revină în mâinile popoarelor prost educate care nu înţeleg nimic din ce se întâmplă în jurul lor – dar nici nu caută să înţeleagă…

5. Toate aceste lucruri grave care se întâmplă în jurul nostru şi multe multe altele, au loc în timp ce fraţi români de-ai noştri sau fraţi OAMENI de-ai noştri de pe alte meleaguri ale acestei Planete MOR DE FOAME LA PROPRIU. Kennedy a fost asasinat pentru că a vrut să înlocuiască dolarii tipăriţi de FED cu dolari fără dobândă emişi direct de guvern. continuare: http://ceicunoi.wordpress.com/2013/07/01/sclavia-moderna-video-explicativ-in-engleza-tirania-statelor-guvernelor-institutiilor-corporatiilor-multinationale-guvernul-mondial-din-umbra-nom29/

” data-medium-file=”” data-large-file=”” class=”aligncenter size-full wp-image-13229″ src=”https://i0.wp.com/www.romaniacurata.ro/wp-content/uploads/2015/02/mare-5.jpg” alt=”mare 5″ width=”964″ height=”594″ style=”height: auto; max-width: 100%; border: 0px; clear: both; display: block; margin: 0.75em auto;”>http://youtu.be/OwTXhcHyioQ

Cu toţii suntem sclavi! Acesta este unul dintre adevărurile dure pe care cei mai mulţi oameni refuză să le accepte, pentru că cei mai mulţi oameni sunt afectaţi de cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava etc. Trăim într-un sistem care îi ţine pe oameni să muncească cel puţin 8 ore pe zi, cel puţin 5 zile pe săptămână. E cineva care crede că în Occident sau în ţările „civilizate” cu bunăstare nu se munceşte? Ba da, se munceşte şi acolo. Nu vă imaginaţi munca şi sclavia prin imaginea unui om legat cu lanţuri care dă cu un târnăcop în stâncă! Munca modernă este inclusiv la birou, iar sclavia modernă include ORICE tip de muncă din prezent. Se munceşte peste tot pe planetă! Doar că unii oameni (sclavi), pentru munca lor, primesc în schimb bunăstare, să zicem un trai decent… Ideea e că lumea este condusă de către o mână de oameni din umbră (cine nu ştie acest lucru încă, să citească). Acei oameni controlează mari corporaţii, instituţii publice şi entităţi private, guverne, şefi de stat, imperii (SUA, UE) etc. Noi suntem toţi nişte sclavi ai lor, direct sau indirect, din 3 mari motive:

1. Pentru că suntem forţaţi să muncim ca să supravieţuim de pe o zi pe alta (suntem siguri că în zilele noastre, cu tehnologia modernă care există şi care este ascunsă publicului, ar mai fi nevoie să muncim atât de mult?)

2. Pentru că viaţa noastră este DEPENDENTĂ DE BANI (banii sunt o chestie prin care în prezent se controlează mai uşor sclavii; suntem siguri că NU poate exista o lume fără bani, aşa cum sunt ei utilizaţi în prezent?)

3. Pentru că MUNCA noastră este TRANSFORMATĂ în BANI, iar o parte din BANII PRODUŞI DE NOI (ADICĂ DIN MUNCA NOASTRĂ) SUNT FURAŢI şi ajung într-un fel sau altul, direct sau indirect, la cei care conduc lumea din umbră, la corporaţiile lor şi la marionetele lor politice de la nivel naţional. BANII PRODUŞI DE MUNCA NOASTRĂ SE ÎMPART ÎN DOUĂ. Aici este cheia: o parte din bani ajung la noi (sub formă de salariu NET, în mână, sau profit în cazul firmelor), iar cealalată parte SE DUCE LA STAT – sub diferite pretexte (taxe, impozite, asigurări sociale, asigurări medicale, pensie, investiţii bla bla bla). Dacă vrei să construieşti o viaţă normală, trebuie să construieşti mai întâi o fundaţie rezistentă. Acea fundaţie este reprezentată de cel mai important lucru de la care trebuie plecat – INFORMAŢIA CORECTĂ, ADEVĂRUL REAL, REALITATEA DURĂ şi GRAVĂ din jurul nostru. „A refuza să cunoşti adevărul înseamnă laşitate şi autodistrugere” (Philip C. McGraw) ( citat preluat de pe discerne.wordpress.com. Prin banii munciţi de noi zi de zi – banii publici furaţi de mafia politică – îi ţinem în vârful ierarhiei puterii mondiale pe nişte băieţi foarte puternici şi foarte bogaţi care conduc lumea din umbră şi care au planuri diabolice cu această omenire;

3. Printre planurile diabolice ale celor care conduc lumea din umbră se numără:

a. micşorarea populaţiei umane (a numărului de oameni) prin vaccinuri, sărăcie, boli etc;

b. eliminarea (omorârea) indirectă a pensionarilor consideraţi găuri în buget prin pensii de rahat, lipsă de medicamente, medicamente toxice, sărăcie, mâncare insuficientă şi de proastă calitate etc

c. distrugerea mentală a omului prin vaccinuri, fluor, televizor etc.

d. controlul total al omenirii prin tehnologie modernă – telefon, smart phone, tablete, internet, reţele socializare, wireless, satelit, CIPuri etc;

4. Căpuşarea lumii de către cei mai puternici şi bogaţi oameni din lume este atât de puternică încât este aproape imposibil ca puterea să revină în mâinile popoarelor prost educate care nu înţeleg nimic din ce se întâmplă în jurul lor – dar nici nu caută să înţeleagă…

5. Toate aceste lucruri grave care se întâmplă în jurul nostru şi multe multe altele, au loc în timp ce fraţi români de-ai noştri sau fraţi OAMENI de-ai noştri de pe alte meleaguri ale acestei Planete MOR DE FOAME LA PROPRIU. Kennedy a fost asasinat pentru că a vrut să înlocuiască dolarii tipăriţi de FED cu dolari fără dobândă emişi direct de guvern. continuare: http://ceicunoi.wordpress.com/2013/07/01/sclavia-moderna-video-explicativ-in-engleza-tirania-statelor-guvernelor-institutiilor-corporatiilor-multinationale-guvernul-mondial-din-umbra-nom29/

” data-medium-file=”” data-large-file=”” class=”aligncenter size-full wp-image-13230″ src=”https://i0.wp.com/www.romaniacurata.ro/wp-content/uploads/2015/02/podul-1.jpg” alt=”podul 1″ width=”964″ height=”550″ style=”height: auto; max-width: 100%; border: 0px; clear: both; display: block; margin: 0.75em auto;”>http://youtu.be/OwTXhcHyioQ

Cu toţii suntem sclavi! Acesta este unul dintre adevărurile dure pe care cei mai mulţi oameni refuză să le accepte, pentru că cei mai mulţi oameni sunt afectaţi de cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava etc. Trăim într-un sistem care îi ţine pe oameni să muncească cel puţin 8 ore pe zi, cel puţin 5 zile pe săptămână. E cineva care crede că în Occident sau în ţările „civilizate” cu bunăstare nu se munceşte? Ba da, se munceşte şi acolo. Nu vă imaginaţi munca şi sclavia prin imaginea unui om legat cu lanţuri care dă cu un târnăcop în stâncă! Munca modernă este inclusiv la birou, iar sclavia modernă include ORICE tip de muncă din prezent. Se munceşte peste tot pe planetă! Doar că unii oameni (sclavi), pentru munca lor, primesc în schimb bunăstare, să zicem un trai decent… Ideea e că lumea este condusă de către o mână de oameni din umbră (cine nu ştie acest lucru încă, să citească). Acei oameni controlează mari corporaţii, instituţii publice şi entităţi private, guverne, şefi de stat, imperii (SUA, UE) etc. Noi suntem toţi nişte sclavi ai lor, direct sau indirect, din 3 mari motive:

1. Pentru că suntem forţaţi să muncim ca să supravieţuim de pe o zi pe alta (suntem siguri că în zilele noastre, cu tehnologia modernă care există şi care este ascunsă publicului, ar mai fi nevoie să muncim atât de mult?)

2. Pentru că viaţa noastră este DEPENDENTĂ DE BANI (banii sunt o chestie prin care în prezent se controlează mai uşor sclavii; suntem siguri că NU poate exista o lume fără bani, aşa cum sunt ei utilizaţi în prezent?)

3. Pentru că MUNCA noastră este TRANSFORMATĂ în BANI, iar o parte din BANII PRODUŞI DE NOI (ADICĂ DIN MUNCA NOASTRĂ) SUNT FURAŢI şi ajung într-un fel sau altul, direct sau indirect, la cei care conduc lumea din umbră, la corporaţiile lor şi la marionetele lor politice de la nivel naţional. BANII PRODUŞI DE MUNCA NOASTRĂ SE ÎMPART ÎN DOUĂ. Aici este cheia: o parte din bani ajung la noi (sub formă de salariu NET, în mână, sau profit în cazul firmelor), iar cealalată parte SE DUCE LA STAT – sub diferite pretexte (taxe, impozite, asigurări sociale, asigurări medicale, pensie, investiţii bla bla bla). Dacă vrei să construieşti o viaţă normală, trebuie să construieşti mai întâi o fundaţie rezistentă. Acea fundaţie este reprezentată de cel mai important lucru de la care trebuie plecat – INFORMAŢIA CORECTĂ, ADEVĂRUL REAL, REALITATEA DURĂ şi GRAVĂ din jurul nostru. „A refuza să cunoşti adevărul înseamnă laşitate şi autodistrugere” (Philip C. McGraw) ( citat preluat de pe discerne.wordpress.com. Prin banii munciţi de noi zi de zi – banii publici furaţi de mafia politică – îi ţinem în vârful ierarhiei puterii mondiale pe nişte băieţi foarte puternici şi foarte bogaţi care conduc lumea din umbră şi care au planuri diabolice cu această omenire;

3. Printre planurile diabolice ale celor care conduc lumea din umbră se numără:

a. micşorarea populaţiei umane (a numărului de oameni) prin vaccinuri, sărăcie, boli etc;

b. eliminarea (omorârea) indirectă a pensionarilor consideraţi găuri în buget prin pensii de rahat, lipsă de medicamente, medicamente toxice, sărăcie, mâncare insuficientă şi de proastă calitate etc

c. distrugerea mentală a omului prin vaccinuri, fluor, televizor etc.

d. controlul total al omenirii prin tehnologie modernă – telefon, smart phone, tablete, internet, reţele socializare, wireless, satelit, CIPuri etc;

4. Căpuşarea lumii de către cei mai puternici şi bogaţi oameni din lume este atât de puternică încât este aproape imposibil ca puterea să revină în mâinile popoarelor prost educate care nu înţeleg nimic din ce se întâmplă în jurul lor – dar nici nu caută să înţeleagă…

5. Toate aceste lucruri grave care se întâmplă în jurul nostru şi multe multe altele, au loc în timp ce fraţi români de-ai noştri sau fraţi OAMENI de-ai noştri de pe alte meleaguri ale acestei Planete MOR DE FOAME LA PROPRIU. Kennedy a fost asasinat pentru că a vrut să înlocuiască dolarii tipăriţi de FED cu dolari fără dobândă emişi direct de guvern. continuare: http://ceicunoi.wordpress.com/2013/07/01/sclavia-moderna-video-explicativ-in-engleza-tirania-statelor-guvernelor-institutiilor-corporatiilor-multinationale-guvernul-mondial-din-umbra-nom29/

” data-medium-file=”” data-large-file=”” class=”aligncenter size-full wp-image-13231″ src=”https://i1.wp.com/www.romaniacurata.ro/wp-content/uploads/2015/02/podul-2.jpg” alt=”podul 2″ width=”964″ height=”648″ style=”height: auto; max-width: 100%; border: 0px; clear: both; display: block; margin: 0.75em auto;”>podul 3  Cu toţii suntem sclavi! Acesta este unul dintre adevărurile dure pe care cei mai mulţi oameni refuză să le accepte, pentru că cei mai mulţi oameni sunt afectaţi de cea mai mare problema a omenirii si a poporului român: incapacitatea de a cauta, vedea si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava .

Trăim într-un sistem care îi ţine pe oameni să muncească cel puţin 8 ore pe zi, cel puţin 5 zile pe săptămână. E cineva care crede că în Occident sau în ţările “civilizate” cu bunăstare nu se munceşte? Ba da, se munceşte şi acolo. Nu vă imaginaţi munca şi sclavia prin imaginea unui om legat cu lanţuri care dă cu un târnăcop în stâncă! Munca modernă este inclusiv la birou, iar sclavia modernă include ORICE tip de muncă din prezent. Se munceşte peste tot pe planetă! Doar că unii oameni (sclavi), pentru munca lor, primesc în schimb bunăstare, să zicem un trai decent… Ideea e că lumea este condusă de către o mână de oameni din umbră (cine nu ştie acest lucru încă, să citească). Acei oameni controlează mari corporaţii, instituţii publice şi entităţi private, guverne, şefi de stat, imperii (SUA, UE) etc. Noi suntem toţi nişte sclavi ai lor, direct sau indirect, din 3 mari motive:

1. Pentru că suntem forţaţi să muncim ca să supravieţuim de pe o zi pe alta (suntem siguri că în zilele noastre, cu tehnologia modernă care există şi care este ascunsă publicului, ar mai fi nevoie să muncim atât de mult?)

2. Pentru că viaţa noastră este DEPENDENTĂ DE BANI (banii sunt o chestie prin care în prezent se controlează mai uşor sclavii; suntem siguri că NU poate exista o lume fără bani, aşa cum sunt ei utilizaţi în prezent?)

3. Pentru că MUNCA noastră este TRANSFORMATĂ în BANI, iar o parte din BANII PRODUŞI DE NOI (ADICĂ DIN MUNCA NOASTRĂ) SUNT FURAŢI şi ajung într-un fel sau altul, direct sau indirect, la cei care conduc lumea din umbră, la corporaţiile lor şi la marionetele lor politice de la nivel naţional. BANII PRODUŞI DE MUNCA NOASTRĂ SE ÎMPART ÎN DOUĂ. Aici este cheia: o parte din bani ajung la noi (sub formă de salariu NET, în mână, sau profit în cazul firmelor), iar cealalată parte SE DUCE LA STAT – sub diferite pretexte (taxe, impozite, asigurări sociale, asigurări medicale, pensie, investiţii bla bla bla). Toţi banii pe care cetăţenii unui stat, întreprinderile şi firmele îi cotizează la bugetul public devin BANI PUBLICI. ÎN REALITATE, O GRĂMADĂ DIN ACEŞTI BANI PUBLICI SUNT FURAŢI !!! Cine nu a văzut şi nu a înţeles încă asta înseamnă că este prea tânăr sau cretin. Cine nu este în stare să se uite în jur şi să observe chestiile astea şi are nevoie de dovezi negru pe alb (eventual o declaraţie semnată a politicianului corupt “Da, am furat”) este pur şi simplu cretin. De fapt, mai corect spus, distrus mental premeditat. Realitatea este că NOI MUNCIM PENTRU CA ALŢII SĂ AIBĂ CE FURA! Noi suntem sclavii celor care ne fură banii minţindu-ne în faţă că ne vor oferi diferite “servicii” în schimbul acelor bani (infrastructură, sănătate, ajutoare sociale, pensii etc). În realitate NU ne oferă decât batjocură şi tupeu, în timp ce ei fură de rup din banii munciţi de noi! ÎN ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ DEMONSTREAZĂ ACEST LUCRU! Acei oameni se ÎMBUIBĂ din BANII NOŞTRI, munciţi de noi! Conştientizaţi chestia asta? Uitaţi-vă la vilele, maşinile, poşetele politicienilor din zilele noastre… E suficient ca să vedeţi o parte din cât au furat… În ţările civilizate SE FURĂ şi acolo din acei bani care ajung la stat – din banii publici, însă nu la fel de “pe faţă” şi poate nu în procente aşa mari ca în România. De asemenea, sclavii din ţările civilizate chiar primesc la schimb pentru banii daţi “la stat” servicii – sănătate, educaţie, securitate, infrastructură etc etc etc. NOI NU PRIMIM NICI MĂCAR ATÂT! NOI PRIMIM BATJOCURĂ, TUPEU, AROGANŢĂ, servicii medicale de rahat, învatamant nul, nu avem infrastructura rutieră, pensionarii primesc O PENSIE DE RAHAT ARUNCATĂ ÎN SCÂRBĂ cât să nu moară de foame astăzi, pe scurt… NU AVEM NICI MĂCAR UN TRAI DECENT! Atât oamenii cu venituri “suficiente” de pe planetă, cât şi amărâţii ca noi, românii, sunt cu toţii SCLAVI, pentru că din munca lor SE FURĂ LA GREU! Pe spinarea lor se lăfăie nişte bestii care conduc această planetă din umbră, împreună cu marionetele lor politice din teritoriu (vezi politicienii putrezi de la noi din ţară sau din orice altă ţară). Suntem sclavi pentru că acceptăm acest lucru şi muncim fără să cârtim. SUNTEM SCLAVI ŞI NICI MĂCAR NU NE PASĂ! Acceptăm să ni se fure din MUNCA noastră şi acceptăm la infinit (ca proştii), ca alţii să NU muncească şi să se LĂFĂIE PE BANII – MUNCA – SPINAREA NOASTRĂ! Dar nu suntem în stare să vedem şi să conştientizăm aceste lucruri. Preferăm să le ignorăm la infinit. 2 sisteme de sclavie la nivel mondial. O să le reiau aici:

1. Sclavie de tip “Occidental”

În ţările “dezvoltate”, “civilizate”, în occident şi nu numai, oamenii sunt sclavi muncitori la fel ca noi din România, doar că ei au parte de un trai MAI decent decât noi. Acolo (din prisma istoriei, educaţiei popoarelor, din prisma conducătorilor lor etc), sistemul este mai puţin dur faţă de sclavi. Li se oferă sclavilor bunăstare. Scopul este să nu se răscoale vreodată împotriva sistemului. De aceea li se oferă nişte bunăstare. Dar Sistemul ÎI FURĂ ŞI PE EI. Şi ei sunt ţinuţi SCLAVI de către stat. Dacă toţi banii care ajung la buget ar fi folosiţi cu adevărat PENTRU binele societăţii, chiar şi oamenii relativ bogaţi din Occident ar putea avea şi mai multă bunăstare, de exemplu în loc de un concediu de 1 lună pe an, poate ar putea să-şi ia un concediu de 2 luni pe an. Dar pentru că o parte importantă din munca lor este FURATĂ, traiul lor decent rămâne tot timpul la un nivel care să îi ţină cuminţi la locurile lor fără să cârtească. Nu are rost să dai prea multă bunăstare sclavilor dacă sclavilor le este suficient atât cât primesc acum şi nu se răscoală… ar fi risipă să le dai mai mult… mai bine păstrăm noi (cei care conducem) restul banilor produşi de munca sclavilor…

2. Sclavie de tip “Ţări sărace”

Sclavii din ţările sărace (adică inclusiv noi românii) sunt cei mai amărâţi dintre sclavi, pentru că ei nu primesc nici măcar acel minim trai decent. La aceşti sclavi se aplică un alt sistem, unul mult mai dur pentru sclavi, dar mult mai avantajos pentru bestiile care beneficiază de pe urma sclavilor. Aici sclavii sunt asupriţi la maxim, storşi cât de mult se poate de MUNCĂ ŞI BANI, pentru că sistemul e făcut de aşa natură încât sclavii să fie VULNERABILI – acestea sunt cuvintele de bază pentru sclavia din ţările sărace – vulnerabilitate şi frică, frică privind supravieţuirea de pe o zi pe alta. Pentru că sunt vulnerabili, sclavii NU cârtesc împotriva Stăpânilor care le oferă acele minime firimituri cât să trăiască de pe o zi pe alta. Nu cârtesc, nu comentează şi mai ales NU SE RĂSCOALĂ pentru că sunt DEPENDENŢI DE ACELE FIRIMITURI (salarii bugetare de mizerie, salarii insuficiente la privaţi, pensii de mizerie, ajutoare sociale de mizerie etc)! Cum sunt ţinuţi sclavii vulnerabili? Prin lipsă de educaţie şi prin educaţie de rahat (deci nu îşi pot găsi alte locuri de muncă), prin lipsa locurilor de muncă (nu au unde să plece din serviciul MIZER pe care îl au, sau nu au unde să se angajeze ca tineri absolvenţi de ceva), prin manipulări ordinare de auto-învinovăţire, de tipul “voi sunteţi vinovaţi, mai luaţi-vă un job dacă vreţi bani”, prin sistem medical la pământ – care le distruge sănătatea şi/sau nu îi face bine (ci mai rău îi îmbolnăveşte de multe ori), prin pensie de mizerie, prin salarii de mizerie, pe scurt, prin SĂRĂCIE şi nivel de trai scăzut. Acesta este sistemul prin care NOI suntem ţinuţi drept sclavi muncitori apatici fără bunăstare cuminţi la locurile noastre, muncind zi de zi ca proştii – VULNERABILITATEA, FRICA, SĂRĂCIA, LIPSA UNUI TRAI DECENT, LUPTA ZILNICĂ PENTRU SUPRAVIEŢUIRE.

Occidentalii (“vesticii”, “bogaţii”, “civilizaţii”) şi oamenii din ţări sărace care au o anumită bunăstare, nu se răscoală împotriva sistemului care îi ţine pe post de sclavi muncitori (fie ei angajaţi sau patroni) pentru că au UN MINIM TRAI DECENT (o minimă BUNĂSTARE), iar în imbecilitatea, ignoranţa şi egoismul lor, nici măcar nu le pasă că de fapt, ŞI EI SUNT SCLAVI, le este suficient ce au şi acceptă ca alte persoane (cei din vârful piramidei puterii) să aibă o viaţă de un milion de ori mai bogată pe munca lor zilnică. Să fiţi sănătoşi! Ignoranţă plăcută!

Esticii, “amărâţii”, “sărăntocii” (noi românii şi alte popoare sărace) nu se răscoală împotriva sistemului care îi ţine pe post de sclavi muncitori pentru că sunt SĂRACI, VULNERABILI, DEPENDENŢI de serviciul mizer şi le e FRICĂ pentru supravieţuirea de pe o zi e alta.

Să menţionăm totuşi şi firmele, companiile, entităţile private etc. Acestea toate (de la mic la mare, de la Estul la Vestul planetei) PRODUC BANI. O PARTE IMENSĂ DIN ACEI BANI ajunge la STAT prin taxe si impozite de toate felurile. Peste tot în lume există taxe şi impozite. Peste tot în lume taxele şi impozitele ajung la Stat (în bugetul public). Cam peste tot în lume bugetul public este CĂPUŞAT şi FURAT! Deci şi patronii de firme sunt la fel de sclavi – se zbat zilnic (muncă, stres, alergătură, împrumuturi, credite, angajaţi, nopţi nedormite etc) să facă profit, ca să îl împartă cu… HOŢII de la conducerea statului şi cu stăpânii lor! Perfect!

Cine şi cum va schimba acest Sistem mafiot şi criminal în care trăim? HA HA HA ce glumă bună! Păi noi, ca popor, ca omenire, suntem la nivelul la care nici măcar nu conştientizăm că există un asemenea sistem !!! Atât de distrusă mental este omenirea în prezent. Cum să schimbi ceva, când tu nici nu ştii încă faptul că acel ceva există… Singura şansă a omenirii o reprezintă oamenii CARE ŞTIU, care s-au trezit deja la realitate, care înţeleg cât de cât cum funcţionează lumea pe bune, dacă se unesc şi luptă inteligent împreună!

Deşi TOATĂ LUMEA simte pe propria piele efectele negative ale sclaviei moderne, doar foarte puţini reuşesc să conştientizeze că relele din viaţa lor (TOATE RELELE DIN VIAŢA LOR) se întâmplă pentru că la conducerea popoarelor se află oameni IMORALI, de REA CREDINŢĂ şi CORUPŢI, care menţin la infint un sistem în care suntem cu toţii nişte sclavi ai unor băieţi “deştepţi”. Aici e problema: lumea nu face încă această corelaţie: Probleme – Sclavie – Corporaţii – Politicieni – Elitele care conduc lumea.  ROMÂNIA, TREZEŞTE-TE! Cam asta ar însemna, după părerea mea, trezirea României: conştientizarea corelaţiei de mai sus, conştientizarea vinovaţilor de la nivel naţional (preferabil şi de la nivel mondial), conştientizarea CĂ SUNTEM SCLAVI. Şi atunci… ar porni adevărata revoluţie…
Una dintre cele mai mari probleme ale omenirii şi implicit a poporului român este incapacitatea oamenilor de a căuta, vedea, conştientiza şi accepta adevărul dur, realitatea înconjurătoare, aşa cum este ea. De ce este important să cunoşti adevărul din jurul tău? Pentru că doar plecând de la o premisă reală – realitatea înconjurătoare, aşa cum este ea, îţi poţi îmbunătăţi viaţa. Dacă pleci de la o minciună, de la un fals, sau de la un adevăr doar parţial…şansele ca viaţa ta să se îmbunătăţească pe termen scurt, mediu şi lung sunt mici. Ce şanse ai să construieşti ceva durabil / sustenabil pe o fundaţie greşită / falsă / mincinoasă? Dacă vrei să construieşti o viaţă normală, trebuie să construieşti mai întâi o fundaţie rezistentă. Acea fundaţie este reprezentată de cel mai important lucru de la care trebuie plecat – INFORMAŢIA CORECTĂ, ADEVĂRUL REAL, REALITATEA DURĂ şi GRAVĂ din jurul nostru. Detalii în continuare:

Spuneam că cea mai mare problemă a omenirii este incapacitatea de a căuta şi conştientiza adevărul, realitatea înconjurătoare, aşa cum este ea.  Această incapacitate a oamenilor este reliefată perfect de imaginea următoare şi de zicala “Ignorance is bliss” (ignoranţa este o binecuvântare):

Cea mai mare problema a omenirii si a poporului roman incapacitatea de a cauta, vedea accepta si constientiza adevarul dur, realitatea inconjuratoare grava din jurul nostru, minciuna iluzii ceicunoi.wordpress

“Un adevăr care deranjează” SAU “O minciună reconfortantă”

A refuza să cunoşti adevărul înseamnă laşitate şi autodistrugere” (Philip C. McGraw)  .

Oamenii nu pot şi/sau nu vor să cunoască adevărul din jurul lor pentru că adevărul le-ar crea un disconfort psihic. Pentru că adevărul din jurul nostru este din păcate DUR şi GRAV. Pe scurt, cunoaşterea adevărului, realităţii, ar însemna să realizăm că:

1. Suntem nişte sclavi muncitori care muncim fără să gândim şi fără să cârtim zi de zi pentru a-i îmbogăţii pe unii care fură bani din bugetul public (adică bani munciţi de noi) (detalii despre asta aici: Sclavia modernă)

2. Prin banii munciţi de noi zi de zi – banii publici furaţi de mafia politică – îi ţinem în vârful ierarhiei puterii mondiale pe nişte băieţi foarte puternici şi foarte bogaţi care conduc lumea din umbră , şi care au planuri diabolice cu această omenire;

3. Printre planurile diabolice ale celor care conduc lumea din umbră se numără:

a. micşorarea populaţiei umane (a numărului de oameni) prin vaccinuri, sărăcie, boli etc;

b. eliminarea (omorârea) indirectă a pensionarilor consideraţi găuri în buget prin pensii de rahat, lipsă de medicamente, medicamente toxice, sărăcie, mâncare insuficientă şi de proastă calitate etc

c. distrugerea mentală a omului prin vaccinuri, fluor, televizor etc.

d. controlul total al omenirii prin tehnologie modernă – telefon, smart phone, tablete, internet, reţele socializare, wireless, satelit, CIPuri etc;

4. Căpuşarea lumii de către cei mai puternici şi bogaţi oameni din lume este atât de puternică încât este aproape imposibil ca puterea să revină în mâinile popoarelor prost educate care nu înţeleg nimic din ce se întâmplă în jurul lor – dar nici nu caută să înţeleagă…

5. Toate aceste lucruri grave care se întâmplă în jurul nostru şi multe multe altele, au loc în timp ce fraţi români de-ai noştri sau fraţi OAMENI de-ai noştri de pe alte meleaguri ale acestei Planete MOR DE FOAME LA PROPRIU. Vă dau doar două exemple de la noi din ţară, nu de prin Africa sau ţări şi mai sărace şi distruse decât a noastră: în groapa de gunoi de la Cluj (Pata Rât) şi în groapa de gunoi de la Baia Mare există oameni, bărbaţi, femei şi copii, care locuiesc acolo de ani de zile şi se hrănesc zi de zi cu gunoi ca să nu moară de foame. Iar aceasta este doar o frântură din adevărul dur pe care nu vrem să-l conştientizăm. Cunoaşterea acestor lucruri aduce individului uman un stres psihic – pentru că nimănui nu îi convine această situaţie şi pentru că individul s-ar simţi cumva dator moral, faţă de el şi faţă de omenire în general, SĂ FACĂ CEVA PENTRU A REMEDIA SITUAŢIA. Faptul că realizează că este aproape imposibil să schimbi situaţia uşor, fără să “lupţi” şi pentru că n-are chef de luptă (că e comod), şi pentru că îşi concluzionează greşit în cap că această situaţie dură nu mai poate fi schimbată sau pentru că gândeşte chestii de genul “ce pot face eu?” sau “nu putem schimba noi lucrurile…”, individul nostru ajunge SĂ IGNORE SITUAŢIA, SĂ IGNORE REALITATEA DURĂ, SĂ IGNORE ADEVĂRUL….ca să nu se simtă prost că nu îl poate îndrepta, că nu a găsit o soluţie prin care să îl îndrepte, sau că nu îi pasă..

Români, TREZIŢI-VĂ!

Români, UNIŢI-VĂ!

Surse: http://ceicunoi.wordpress.com/2013/07/01/sclavia-moderna-video-explicativ-in-engleza-tirania-statelor-guvernelor-institutiilor-corporatiilor-multinationale-guvernul-mondial-din-umbra-nom29/ , http://ceicunoi.wordpress.com/2013/04/13/cea-mai-mare-problema-a-omenirii-si-a-poporului-roman-incapacitatea-de-a-cauta-vedea-si-constientiza-adevarul-dur-realitatea-inconjuratoare-grava-edu35/

" data-medium-file="" data-large-file="" />

Cât de comunistă este China ? Priviți ce mega-autostrazi au construit chinezii. România „europeană” rămâne în urmă

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *