Casa Regala vrea 25 de milioane de Euro anual de la statul roman, Ciolos si Dragnea le-au promis ca incearca sa vada ce pot face, poporul roman doarme?

Capitalism Monarhie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cel mai bogat om din lume dupa revista forbes este “regele Mihai”

loading...

@CASA REGALĂ VREA MILIOANE DE EURO PE AN DE LA STAT @ DRAGNEA PROMITE SPRIJIN @ CULISELE ÎNȚELEGERII ÎNTRE PSD ȘI CASA REGALĂ @REACȚIILE MONARHIȘTILOR: TRĂDARE


Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a anunţat că, în cel mult două săptămâni, va fi depus la Parlament proiectul de lege privind statutul Casei Regale. Miza este una financiară pentru Principale Radu și Principesa Margareta care doresc o finanțare fermă anuală de la stat.

De cel puțin 4,5 milioane de euro pe an pe modelul Muntenegru, dar cuplul Radu Duda-Margareta dorește o sumă de peste 25 milioane de euro anual susținând că România este mai mare ca republica fost iugoslavă, scrie flux24.ro


Este un scandal semnalat de monarhiști de peste un an de zile. O predare a Casei Regale, cum o numesc ei.

„Am discutat cu alteţele lor regale şi am constatat cu amărăciune că, după întâlnirea pe care am avut-o şi eu şi domnul Tăriceanu separat anul trecut, când stabilisem să iniţiem o lege în Parlament, la propunerea dumnealor, atunci Guvernul Cioloş s-a grăbit şi a spus că vor dânşii să iniţieze acel proiect de lege. Am zis să nu ne certăm pe aşa ceva, am zis că aşteptăm să vină proiectul în Parlament, nici până în ziua de azi proiectul nu a plecat de la Guvern, s-a împiedicat în nişte avize. Împreună cu domnul Tăriceanu le-am propus alteţelor lor şi au fost de acord să iniţiem noi proiectul de lege în Parlament pentru a putea totuşi finaliza ceea ce am promis”, a declarat Dragnea.

„A fost o discuție despre rolul Casei Regale în viața publică din România. Punctul meu de vedere pe care l-am transmis este că statutul Casei Regale din România trebuie mult mai bine reglementat”, spunea acum un an Dragnea.

Este vorba despre un proiect despre care FLUX 24 a informat în mai multe rânduri.

La sfarsitul lunii aprilie acum doi ani, Alexandru Muraru – profesor de Ştiinte Politice de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi si apropiat al Principelui Radu, fratele geaman al lui Andrei Muraru, consilier prezidential – scria un text în care anunţa care ar trebui să fie statul Casei Regale a României.

Acesta spunea că elita politică și demnitarii României trebuie să ia o decizie majoră. România are nevoie de o Casă Regală instituționalizată, deci intretinuta de la bugetul de stat. Acesta mai spunea că şi în Muntenegru este o situaţie similară.

„(…)Dacă o țară precum Muntenegru, cu o populație de 0,6 milioane locuitori, cu un PIB de 30 de ori mai mic decât al României, are înțelepciunea să dea pentru reprezentare 4,5 milioane de euro Casei Regale, nu văd de ce România nu ar face un astfel de efort simbolic, care, raportat la posibilitățile României și la potențialul și avantajele create prin instituționalizarea Casei Regale ar produce un act identitar și simbolic enorm pentru națiune.” 

Minim 4,5 milioane de euro pe an, indica omul apropiat de Principele Radu.

Jurnalistul monarhist Marius Ghilezan a comentat la acel moment pe facebook întâlnirea Dragnea-Principesa Margareta:

Broker abil, Custodele a tranzacţionat acţiunile Casei regale cu statul român, semn că titlurile şi decoraţiile nu se vând pe piaţă. Aşa se instituţionalizează regalitatea prin lege. Liviu Dragnea a sărit ca împuternicit al statului să le cumpere. Tranzacţia a reuşit. Alteţele lor vor avea 3-4 milioane de Euro de la buget pentru pensii şi plata valeţilor curţii. Trei câştigători:
> reprezentanţii Casei Regale şi staff-ul tehnic (care se vor finanţa de la buget)
> PSD care a luat caimacul monarhist al PNL
> Republica, instituţie care se legitimează cu simbolul coroanei.

Practic, s-a făcut un transfer de legitimitate. Trei câştigători. Doar monarhiştii sunt liberi să fugă în munţi.

Lecţia dată azi de Custode e că nu mai există salvare colectivă, ci doar salvare individuală.
Amin.
După votarea legii se poate anunţa şi trecerea Suveranului în lumea drepţilor.

CE SPUNEA MARILENA ROTARU:

Aceasta, Alteța Voastră Regală, nu se poate!, scria anul trecut pe facebook cunoscuta monarhistă Marilena Rotaru, fost realizator tv şi conducător al organizaţiilor monarhiste din România.

Rotaru se referă la negocierile pentru finanţarea Casei Regale de la buget avute anul trecut cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

A fi fiica Regelui Mihai nu este un privilegiu, ci o imensă datorie. Alteța Voastră Regală are o mare responsabilitate față de destinul acestui neam care nu poate fi predat, în mâinile politicienilor corupți, abia ieșiți sau în drum spre închisoare. Cum să se supună Moștenitorul Coroanei celor care în 1990 îl urmăreau pe Regele Mihai cu armele pe șoselele țării, celui care a chemat acum 26 de ani minerii și a declanșat război civil? Nici o negociere care ar subordona Coroana republicii ilegale și ilegitime nu poate fi explicată și, mai ales, scuzată. Orice pas în această direcție este un sacrilegiu și o întinare a memoriei tuturor românilor uciși, torturați, în închisorile comuniste. Orice gest pe această cale contrazice tot ceea ce Majestatea Sa Regele Mihai a transmis prin cărțile lui Mircea Ciobanu, prin interviurile acordate mie și altor jurnaliști de-a lungul a douăzeci și cinci de ani, și trădează, impardonabil, dimensiunea morală a Regelui, afirmă Marilena Rotaru.

Principesa Irina , fica si mama princepelui Nicolae (cu nume de cod NEO EON NOE sau N ic O la E)  a pledat vinovat în dosarul privind luptele de cocoşi din Oregon

SURSA:http://www.nasul.tv/dezvaluiri-culisele-pactului-de-milioane-de-euro-intre-dragnea-si-cuplul-duda-margareta/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

6 thoughts on “Casa Regala vrea 25 de milioane de Euro anual de la statul roman, Ciolos si Dragnea le-au promis ca incearca sa vada ce pot face, poporul roman doarme?

 1. Ca plătitor de taxe şi impozite ce sunt care muncesc şi nu fac parte din categoria milogilor vreau şi eu în țara mea să am un salariu decent nu de sclav iar l-a milogi le spun sã se ducă la muncă nu la întins mâna.

  1. Asculta regele Mhai a abdicat de buna voie, si-a luat ce i s-a dat si a plecat lasind tara pe mina cominternistilor si aruncindu-l pe Antonescu prada llui Stalin.
   Nu stia sa negicieze pacea nici cu estul nici cu vestul dar era arogant , partidele istorice au negociat cu cine cerea predare neconditionata- iar singurul care ar fi putut salva tara si voia sa o faca a fost tradat de acest rege si de cei din jur, de acel diplomat trimis cu scrisori in Suedia sa negocieze pace cu diplomatii rusi de acolo . El in schimmb a preferat sa tradeze si a arucat scrisorile lui Antonescu asttfele comadamnind tara la palti grele si supunere cumplita …pe ani si ani..Acest rege nu este de vita nobila, este din neamul evreiesc din Lubeck imbogatita prin camata si innobilat pentru ca a cumparat un castel si paminturi dintr-un principat de vinzare, asa a devenit acel stramos al lui Mihai- Principe de Szigmaringen, de Hohenzollern(Zollern din deal). Apoi au urmat casatorii care sa ascunda tara de nebunie a neamului care survine tot la patru ani…
   Si daca ar fi doar asta(istorie scrisa de marele Iorga care a platit cu viata aceste dezvaluiri) dar nu numai ca sint niste camatari imbogatiti dar acest rege care nu are nimic romanesc in el; el a tradat la predarea lui Antonescu dar si recent la semnarea Declaratiei de la 1989, …a murit si numai poate fi judecat pentru asta.
   A tradat semnind acel document, sigurul document istoric care mentioneaza mincinos ca secuii(turco albanezii maghiarizati de unguri si pastrati ininima tarii drept caii lor troieni) si romanii transilvaneni s-ar fi dezvoltat in acelasi pamint de origine.
   Aceasta mizerabuila minciuna care nu a fost cu nimic combatuta de rege caci a semnat si el la o luna de la semnarea ei initiala de 12 unguri si 6 romani tradatori din grupul Paceba- o minciuna atacata de marele patriot Ion Ratiu si altii sase patrioti romani siliti sa fuga din nou in exill in SUA…. de data asta de guvernul Iliescu-Roman; aceasta mizerabila Declaratie este baza pe care acesti mizerabili unguri din UDMR isi bat moneda la Parlamentul roman si in UE, prin acea FUEN infiintata de ei in acest scop, ca fulgerul sa vina prin Tratat de la Bruselles …Acest document pateaza imaginea acestei case regale care este deja o regalitate improvizata…nua re nimic regal in ea…nici acea Principesa , nepoata sau stranepoata de Hohentzolern camatar din Lubeck si print pe bani al principatului Szigmaringen…
   Nu sint spuse ci sint documente istorice pentru care Nicolae Iorga a trebuit sa moara!

   Si acum au tupeul sa vina si sa ceara de la natiunea romana?
   De ce sa mergem pe burta. Sa ne ridicam verticali si sa aratam lumii cine sint acesti regali..ce au facut tarii naostre…si apoi sa ii lasam sa plece fara nimic…caci au venit fara nimic. Romanul munceste greu si sufera de zeci de ani…nu ntrebuie sa ingrasam niste straini dusmanosi…

 2. Forma de guvernamant in Romania este republica semi-prezidentiala NU monarhia. Orice finantare din partea statului a unei alte forme de guvernamant contravine constitutiei….daca asta mai conteaza in vreun fel….”Lipitorile” sa mearga inapoi de unde au venit si unde au stat tacuti multi ani……asa sa ramana…

  1. Deasemenea, Romania este stat laic si vad ca se aloca sute de milioane de euro unor pungasi in sutana deveniti nababii Romaniei fara sa depuna niciun efort, doar mugind in bisericile aparute dupa revolutie intr-un nuar extrem de mare, inutile si pagubitoare. Statu;l este condus de viermi alesi de noi iar ei ce fac? Incearca sa imbecilizeze poporul prin orice metode pt a-l domina. Nici cand Romania era monarhie nu se aruncau astfel de sume Casei Regale si bisericii dar astazi, cand avem la carma statului sobolani rosii, vedem cum isi bat joc de noi cheltuind fara nicio retinere si asta pt ca poporul este unul extrem de slab, fricos, puturos, dar fudul dovedind ca-i prost destul. Si las. Nici un maimutoi nu se gandeste la imbunatatirea spitalelor, azilurilor, gradinitelor si scolilor dar se gandesc sa aloce cat mai multi bani impostorilor in sutana, casei regale, adica exact acolo unde nu se poate verifica de catre institutiile abilitate unde, cat si in ce fel se cheltuiesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *