Cantonul Jepi din Bucegi a fost VÂNDUT

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Săptămâna trecută am scris articolul referitor la scoaterea la licitație cu strigare a cantonului Jepi, articol de informare pentru cetățeni și iubitori de munte. Nu m-am așteptat ca lucrurile să evolueze așa de repede iar licitația să se fii și ținut, chiar nu m-am așteptat.

loading...

canton jepi interior 8

Conform Hotărârii de Consiliu, pentru clădire și teren ( 500 mp ) licitația ar fi trebuit să inceapă de undeva de la 22000 euro , preț se pare reieșit din evaluarea evaluatorului autorizat.


canton jepi interior 13

Articolul a iritat mult, așadar am primit un comunicat oficial in care s-a specificat că :

  • Licitația cu strigare a fost REALIZATĂ.
  • Cantonul Jepi s-a VÂNDUT unei persoane fizice care a achitat pe loc suma de 181.920 Euro.
  • Spre informarea cititorilor ziardebusteni.ro

Și uite așa s-a mai incheiat un capitol din istoria Buștenilor și pentru mine și pentru cititorii ziardebusteni.ro. Sper să nu se fi incheiat cu accesul prin Jepii Mari spre Platou, insă vă voi ține la curent.


Eu in articolul precedent m-am referit la altceva, sau cel puțin nu mă gândeam că PREȚUL contează . Cum ar fi să vândă cineva Orașul Bușteni nu cu să zicem 1 miliard de euro ci cu 10 miliarde, să fie al lui și să facă ce vrea el . Credeți că ar fi ok ?

E ca și cum mă incălzește cu ceva că s-a vândut Fabrica de Hărtie cu un euro sau cu un milion și a fost rasă de pe fața pământului, sau că s-a dărâmat o altă locație :)

 

 

Surse:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Guvernul Dacian Soros taie banii Bisericii si nationalizeaza proprietatile din secularizarea lui Cuza

Dupa incendiul din Colectiv si dupa reactia controversata a Bisericii, in mediile de socializare, cele

COLDEA A PICAT PE INREGISTRAREA LUI GHITA – Seful operativ al SRI, generalul Florian Coldea, a fost filmat pe terasa vilei lui Sebastian Ghita de la Cheia: “In februarie 2015, a fost oaspetele meu, la o vila de la Cheia. A venit impreuna cu familia… I-am reprosat ca blocheaza Romania. Mi-a raspuns foarte nervos si agasat… A fost ultima mea discutie cu Coldea intr-un cadru neoficial. A plecat foarte suparat si dupa doua saptamani atat Ponta, cat si eu ne-am trezit cu dosar” (Video)

Fostul deputat Sebastian Ghita a difuzat, luni 9 ianuarie 2017, episodul 6 din serialul sau

Cum şi-a marcat proprietatea un milionar suedez care a cumpărat 1.000 de hectare de pădure în România. „Am lucrat 30 de ani în domeniu şi n-am văzut aşa ceva“

Peter Forssel, investitorul suedez care a cumpărat 1.000 de hectare de pădure în România Peter

Ambasadorul Germaniei, despre proteste: Multe tari europene ne-am dori sa asistam la astfel de exprimari | Adică europenii nu sprijină valorile pro-UE ??

Foto: Site oficial Ambasada Germaniei in Romania Ambasadorul Germaniei, Cord-Hinrich Meier-Klodt, a declarat, vineri, ca

Închide