Canada declară RĂZBOI CREȘTINILOR: „NU mai este suficientă TOLERAREA Homosexualității, ea trebuie ACCEPTATĂ”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Organizațiile conservatoare cred că, prin aceste cuvinte, Justin Trudeau anunță intenția de a incrimina penal exprimarea publică a credinței.
loading...

Premierul canadian Justin Trudeau a declarat cu ocazia unei conferințe de presă înainte de Parada Gay de la Montreal din august, că nu mai este suficientă „toleranța” față de homosexualitate: canadienii trebuie să „accepte” homosexualitatea.

„Putem să încetăm odată să mai vorbim despre toleranță?” a întrebat Trudeau, care purta o cămașă roz. „Trebuie să vorbim despre acceptare”.


Șeful guvernului nu a răspuns ziariștilor care i-au cerut să explice ce efecte va avea declarația sa pentru milioanele de canadieni a căror religie îi învață că homosexualitatea este un păcat.

În schimb, Eleanore Catenaro, atașată de presă la cabinetul lui Trudeau, a emis un scurt comunicat electronic: „Prim-ministru și guvernul nostru sunt hotărâți să promoveze egalitatea și vor apăra întotdeauna drepturile comunității LGBTQ2”.


Citat de Life Site News, politologul John Fonseca a declarat că insistența acum fățișă a premierului în favoarea „acceptării” homosexualității” înseamnă „că masca a fost dată definitiv jos de pe agenda LGBT, care a devenit și agenda Partidului Liberal”.

„Toleranța nu a fost niciodată un scop”, a adăugat Fonseca. „Ea a avut menirea de a forța creștinii să accepte lucruri despre care ei cred că sunt păcate. Nu îți place doctoria, dar te forțează să o înghiți.”

Fonseca a mai spus că ținta lui Trudeau este de a incrimina penal exprimarea publică a învățăturii creștine: „Justin Trudeau are intenția de a incrimina penal credințele creștine privind homosexualitatea. Am văzut asta la programul de locuri de muncă estival.”

În cadrul programului Canada Summer Jobs, 1559 de aplicații ale unor companii care solicitau să primească bani de la stat pentru angajarea de studenți au fost respinse, din cauză că au refuzat să se arate de acord cu avorturile sau cu drepturile homosexualilor.

Fonseca a conchis: „În mod logic, următoarea etapă este de a extinde asta la toate programele și beneficiile acordate de guvern și apoi la exprimarea publică a învățăturii creștine despre homosexualitate.”

https://evz.ro/nu-mai-este-suficienta-tolerarea-homosexualitatii.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
FEDERAȚIA RUSĂ SE PREGĂTEȘTE DE RĂZBOI. PREȘEDINTELE PUTIN DECUPLEAZĂ RUSIA DE EUROPA.

FEDERAȚIA RUSĂ SE PREGĂTEȘTE DE RĂZBOI. PREȘEDINTELE PUTIN DECUPLEAZĂ RUSIA DE EUROPA. Pasul ireversibil care va

UN EUROPARLAMENTAR ROMAN SOCHEAZA LA BRUXELLES: ROMANIA MOARE SUB OCHII NOSTRI! NU MAI EXISTA SPERANTA!

  Europarlamentarul român Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European, a

BĂSESCU MOBILIZEAZĂ ARMATA ÎMPOTRIVA UNGARIEI.

BĂSESCU MOBILIZEAZĂ ARMATA ÎMPOTRIVA UNGARIEI. Polițiștii de proximitate înmânează ordine de mobilizare !O știre bombă vine

Un apropiat al lui Putin, Mihail Lesin, găsit mort într-o cameră de hotel la Washington

Mihail Lesin, un apropiat al lui Putin, a murit la Washington FOTO .hrt.hr Fostul ministru

Închide