Calendarul Regal satanic illuminati : video 22 de morți și cel puțin 50 de răniți la Manchester după două explozii puternice la un concert al Arianei Grande

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Două explozii care au provocat victime, dintre care surse de la fața locului susțin că există și persoane decedate, au avut loc la Manchester Arena, în Anglia, în timpul unui concert al Arianei Grande, potrivit poliției britanice, citate de The Independent.

loading...

Posturile BBC și CNN confirmă de asemenea ”un număr de victime care și-au pierdut viața”, însă nu oferă momentan niciun bilanț al victimelor. Poliția din Manchester a confirmat de asemenea că există morți printre victimele deflagrațiilor, dar nu a avansat o cifră în acest sens.


UPDATE 03.00: Potrivit Daily Mail, cel puțin 20 de persoane și-au pierdut viața, iar alte zeci au fost rănite în urma deflagrațiilor.

UPDATE 03.30: BBC și The Independent anunță 19 morți și cel puțin 50 de răniți, potrivit informațiilor furnizate de autorități.


Ultimul bilanț al victimelor, dat publicității în dimineața de marți de către autoritățile britanice, indică 22 de morți și 59 de răniți. Exploziile de la Manchester Arena au fost catalogate de poliție drept ”atentat terorist”, iar premierul Theresa May a convocat o celulă de criză și și-a suspendat alături de ceilalți lideri de partide campania electorală pentru alegerile legislative din 8 iunie.

Imagini postate de utilizatorii Twitter au arătat cum zecile de mii de spectatori părăseau în grabă arena unde avea loc spectacolul, iar unii dintre aceștia erau plini de sânge și se aflau în stare de șoc. Evacuarea publicului s-a produs într-o stare de panică, după ce două explozii care au părut a fi deflagrații ale unor bombe, s-au auzit la sfârșitul concertului. Cauza exploziilor nu a fost încă identificată, iar numărul exact al victimelor nu este cunoscut actualmente, până la evacuarea completă a arenei.

Un martor, identificat drept Josh, care s-a aflat printre spectatorii de la concert a vorbit pentru BBC: ”Ariana Grande a terminat ultima sa piesă, apoi am auzit un zgomot puternic, iar tot ce-mi aduc aminte este că toată lumea…pur și simplu fugea…erau oameni cărora le curgea sânge, alții care s-au încăierat, a fost de-a dreptul înfricoșător”. Acesta a mai adăugat că unele persoane e posibil să fi suferit răni din cauza busculadelor provocate în momentul în care au vrut să părăsească arena.

Un alt martor, citat de The Independent, a povestit ce s-a întâmplat: ”Luminile s-au aprins după sfârșitul spectacolului, iar oamenii se pregăteau să iasă din sală. Când m-am întors spre stânga, a avut loc o explozie, cam la 15 metri in spatele nostru, aproape de una dintre ieșiri. Am crezut că sunt doar oameni care se prostesc și sparg baloane, dar apoi s-a înâmplat din nou. O a doua explozie a avut loc. Apoi am văzut fum. Toți au început să fugă. Unii erau răniți. Am văzut sânge pe unii dintre ei, după ce am ieșit afară.”

Majid Khan, aflat și el printre spectatori, a declarat: ”Eram împreună cu sora mea la show-ul Arianei Grande de la Manchester Arena, iar atunci când părăseam locația, în jurul orei 22.40-22.45, un zgomot puternic ca al unei bombe a avut loc, iar toată lumea s-a panicat și a încercat să părăsească arena cât mai repede. A fost un zgomot extrem de puternic, iar toți cei din zona în care a avut loc au venit spre noi, deoarece aceștia încerau să iasă spre Trinity Way, dar cum ieșirea a fost blocată de explozie, toți cei din arenă au început să alerge spre alte ieșiri. Toți erau panicați, se chemau unii pe alții pentru că unele persoane se aflau la toalete în acel moment, astfel că a fost un sentiment extrem de neplăcut de descris”.

Echipele de salvatori au intervenit la fața locului, iar poliția le-a cerut oamenilor să nu se apropie de zona în care se află Manchester Arena. Trenurile și transportul public au fost oprite în orașul Manchester, însă momentan autoritățile engleze nu au oferit informații care să confirme un număr exact de morți și răniți.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Austriecii, atac cu paraziti in padurile Argesului – Copacii se usuca din picioare si se vorbeste de o bomba ecologica

Situatie fara precedent la Ocolul Silvic Vidraru unde, de ceva vreme, un parazit ataca padurile

Băsescu: Ambasadorul american Klemm să vorbească de mita de 400 milioane dată de Microsoft în România

  “M-aş fi bucurat ca în cadrul vizitei la Zgonea să ne explice şi care

Iohannis loveste DIN NOU in români! A promulgat legea IMPOTRIVA exprimării libere pe Facebook

POLIŢIA INTERNETULUI. Vom mai vedea pe Facebook statusuri cu citate din Cioran, Noica, Eliade sau

Comisia de Agricultură a Camerei Deputaţilor vrea, în unanimitate, organisme modificate genetic în România. Deputat PSD, poziţie slugarnică în faţa Monsanto. Pericolele OMG-urilor, doar “legende”

Consiliul Uniunii Europene a adoptat un document care acordă ţărilor membre dreptul de a interzice

Închide