Călător în timp? Misterul unui român ce pare că vorbește la un telefon mobil în anii 80, cu 30 de ani înainte ca acest dispozitiv să fie inventat

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 Pe fostul stadion 23 august. Pe 16 martie 1985, cu 30 de ani înainte să se inventeze telefoanele mobile. Totul s-a întâmplat la un meci Dinamo-Sportul.

loading...

Deși fotografia este una care la prima vedere te duce cu gândul ca tânărul din imagine ar putea fi un călător în timp, explicația logica vine în rândurile următoare.

In poza se observa foarte clar tânărul ce ține ceva la ureche, care la prima vedere te duce cu gândul la un telefon mobil.

Conform publicației citate tânărul e în posesia unui radio prin care ascultă live emisiunea “Fotbal Minut cu Minut”, unde se transmiteau celelalte partide programate la aceeași oră. Se jucau alte partide la aceeași oră? Nu. În acea zi era un cuplaj fotbalistic cu Steaua, Dinamo, Sportul și Rapid pe același stadion.

roman calator in timp la un meci de fotbal

dinamo- sportul 1985

Cei care au comentat pe marginea fotografiei au găsit si tipul de radio cu care „călătorul în timp” s-a făcut remarcat în fotografie. Iata-l mai jos.

radiuo ca un telefon mobil anii 85


Teoria călătorilor în timp a explodat in urma cu câțiva ani când, în diferite poze sau filme vechi au fost „identificate” persoane care nu aveau ce „căuta” în acea epocă.

De exemplu această femeie din Massachusets,  care iese de la serviciu și vorbește la un telefon mobil, sau ceva asemănător. Se întâmpla in anul 1938.femeie calatoare in timp 1938Sau următoarea poza găsită în Muzeul Virtual al Canadei si realizata in 1940 la inaugurarea unui pod. Vedeți cum este îmbrăcat tânărul din dreapta cu ochelari.poza tanar cu ochelari calator in timp

Fotografia de mai jos este o captura dintr-un clip de promovare al unui film al lui Charlie Chaplin, în 1928. Recunoașteți mersul unei femei din timpurile noastre care vorbește la mobil?

poza calator in timp chaplin

Desi toate acestea nu sunt decât simple teorii, ele ne duc cu gândul la faptul ca, exista o posibilitate ca totuși mașina timpului sa existe.

Urmăriți si clipul de mai jos, care vine in completarea celor amintite mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Un obiect bizar a fost observat pe cer care îşi schimba forma în timpul zborului. VIDEO în articol

Un nou videoclip, postat pe social media, pretinde să prezinte un OZN negru alungit care

Iulian Iancu: Investitorii din Marea Neagră nu au vrut să plătească statului român decât redevenţele, nici un dolar în plus (video)

Investitorii din Marea Neagră nu au vrut să plătească statului român decât redevenţele, care sunt

Documente explozive: Șeful Schweighofer, scrisoare către Klaus Iohannis | Sebastian Ghiță: Au cerut și Iohannis s-a executat. A dat drumul defrișărilor!

Documente devastatoare privind implicarea conducerii României în mafia defrișării pădurilor au fost prezentate, luni, într-o

The Illuminati wonder drug which makes you live for 100 years

Adrenochrome is a chemical compound with the molecular formula C9H9NO3 produced by the oxidation of

Închide