Bătaie cu macete și răngi între grupuri rivale de imigranți într-un oraș german. A fost declarată stare de urgență (VIDEO)

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Teroare pe străzile unui oraș din Germania, unde autoritățile au decretat stare de urgență. Poliția germană a fost nevoită să recurgă la gaze lacrimogene pentru a opri o confruntare de stradă, între aproximativ 80 de persoane înarmate cu macete și răngi de fier. Violențele au avut loc în orașul german Duisburg, în cartierul Artmark, locuit în special de migranți.

loading...

Duisburg este de altfel cunoscut în Germania pentru așa numitele no-go zone, dominate de imigranți.


50 de persoane au fost arestate, iar ulterior treizeci dintre acestea au fost eliberate. Majoritatea celor arestați sunt de origine libaneză.

„Este vorba de trei grupuri rivale”, a spus un reprezentant al  poliției locale.  „Cel mai parobabil a fost vorba de un conflict între turci, libanezi și kurzi”, a adăugat acesta, potrivit site-ului express.co.uk

Poliția a raportat că incidente similare au avut loc cu o noapte înainte și cu o săptămână înainte. Anchetatorii vor să verifice acum o posibilă legătură între aceste episoade.

Imagini cu violențele de la Duisburg

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *