Bucureștiul FIERBE, lumea e în stradă. „PSD, CIUMA roșie!”. Centrul Capitalei este blocat

Capitalism Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Lupta cu justiția a PSD-ului scoate lumea în stradă, oamenii fiind nemulțumiți că acest partid caută să instituie o lege a grațierii și amnistiei. Oamenii strigă lozinci precum „PSD, ciuma roșie”, „Jos Tăriceanu”, îndemnând lumea să iasă lângă ei: „Ieșiți din casă, dacă va pasă!”


Peste 500 de oameni protestează, la această oră, în centrul Bucureștiului. Manifestanții au blocat centrul Capitalei și scandează împotriva PSD și a liderului Liviu Dragnea și au mesaje de susținere pentru DNA. Protestatarii au rupt cordonul de jandarmi și au plecat spre sediul Guvernului.

loading...

Update Aproape 2.000 de oameni au ajuns la ora 20:20 în fața Guvernului.


Protestul a fost organizat pe Facebook după ce s-a discutat despre emiterea unei ordonanțe de urgentă referitoare la grațiere.

”Ipocrizia împute România!” – ăsta ar trebui să fie sloganul forte al manifestărilor astea, cu preacurați de teapa unor șmecheraș de Sistem, care se dau acum lebede albe.


Spre exemplu:
– la proteste s-a afirmat și senatorul Vlad Alexandrescu, zdreanța lui Pleșu kaghebistu’, intrat pe listele USR în Parlament. Liste despre care acum Tatiana Alina Muingiu, mămia lui Neicușor Dan, spune că au fost completate de SRI-ul lui Ghiță și Coldea, ăștia care și-au bătut joc de DNA.

Vlad Alexandrescu era coleguțu lui Alin Teodorescu, preşedintele GDS-ului întemeiat de Brucan și, în acelaşi timp preşedintele Fundaţiei Soros din România, cel care a devenit ulterior şeful cancelariei lui Adrian Năstase, în cea mai coruptă dintre perioadele PSD ever.

Iar debutul său în politică – nu SIE, a fost alături de mizeria de Mihai Răzvan Ungureanu, candidînd pentru Parlamentul European în 2014 pe lista partidului „Forţa Civică”, formațiune cu sediul în debaraua oligarhului KGB Vladimir Filat, pușcăriaș, la Chișinău.

Pe ăștia de teapa lui Alexandrescu ăsta, SIE-SRI, căcat pe varză, limbricul lui Pleșu, ministrul de vitrină al criminalului cu mâinile roșii de sînge Ion Iliescu, ar trebui să vină să-i ia direct Ecarisajul, nu DNA…

 

George Roncea infoalert.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *