BOMBĂ. Maghiarii au făcut către Ambasadorul SUA o cerere expresă de Autonomie Teritorială pe Criterii Etnice. Ambasadorul le-a spus că STATELE UNITE au venit SPECIAL să se INFORMEZE și că Statele Unite sunt interesate de „SITUAȚIA DIN REGIUNE”

Capitalism Masonerie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
BOMBĂ. Maghiarii au făcut către Ambasadorul SUA o cerere expresă de Autonomie Teritorială pe Criterii Etnice. Ambasadorul le-a spus că STATELE UNITE au venit SPECIAL să se INFORMEZE și că Statele Unite sunt interesate de „SITUAȚIA DIN REGIUNE”

Maghiarii au făcut către Ambasadorul SUA o cerere expresă de Autonomie Teritorială pe Criterii Etnice. Ambasadorul le-a spus că STATELE UNITE au venit SPECIAL să se INFORMEZE. Statele Unite sunt interesate de „SITUAȚIA DIN REGIUNE”

loading...

Tamás Sándor

„Pentru Ţinutul Secuiesc, Tirolul de Sud este un exemplu de urmat.

Atunci când Tirolului de Sud s-a acordat autonomie teritorială, acest lucru a avut ca rezultat două lucruri: pace inter- etnică şi prosperitate economică.

Am solicitat sprijinul domnului ambasador în aceste probleme.

Dl ambasador a spus că se află aici pentru a se informa şi a ne asigura că Statele Unite ale Americii sunt interesate de situaţia din regiune”.

 

Nota Redacției: Prin urmare situația E ȘI MAI GRAVĂ decât părea la prima vedere.

download-4

Cererea încalcă în mod evident Articolul 1 (1) din Constituția României.

I. (1) România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.

Foto 888.hu: Presa Maghiară (888.hu) publică deja o O HARTĂ CU HARGHITA și COVASNA SUB PROTECTORAT AMERICAN ca și KOSOVO

Nota Redacției: Presa Maghiară (888.hu) publică deja o O HARTĂ CU HARGHITA și COVASNA SUB PROTECTORAT AMERICAN ca și KOSOVO

AU FĂCUT CĂTRE AMBASADOR CERERE EXPRESĂ DE AUTONOMIE TERITORIALĂ PE CRITERII ETNICE

Ambasadorul le-a spus că STATELE UNITE au venit SPECIAL să se INFORMEZE
și că Statele Unite sunt interesate de „SITUAȚIA DIN REGIUNE”.

„Zona” despre care Statele Unite „sunt interesate” și „au venit să se informeze” despre „situația din regiune”….sunt județele Harghita și Covasna.

Dacă termenul „situația din regiune” e redat corect de maghiarii prezenți la întâlnire,

(și termenul e prea tehnic și prea diplomatic pentru a fi folosit neuzual și inventat de limbajul obișnuit al localnicilor),

americanii se referă cu termenul „situația din regiune”, în aceeași termeni cu care se refereau la situația din Kosovo, din Irak sau din Ucraina…

Foto: 888.hu

În cadrul discuţiilor cu ambasadorul SUA, am enumerat acele probleme cu care comunitatea maghiară din Ţinutul Secuiesc şi din Ardeal se confruntă zilnic. Am vorbit şi despre faptul că, înainte de aderarea la NATO, în România, Constituţia a fost modificată într-un sens pozitiv pentru comunitatea maghiară, că este adevărat că, înainte de integrarea europeană, au fost aduse modificări pozitive la numeroase legi, în schimb, experienţa noastră arată că acest proces s-a inversat începând din anul 2007 şi că suntem victimele încălcării unor drepturi.

În cazul proprietăţilor persoanelor fizice și juridice are loc o renaţionalizare în loc de retrocedare. În această ţară are loc o recentralizare în loc de descentralizare. Administraţia publică aplică standarde duble faţă de comunitatea maghiară.

Am dat ca exemplu faptul că, în timp ce, în România, arborarea steagurilor judeţelor secuieşti este interzisă, steagul altor regiuni istorice poate fi arborat fără nici o problemă.

Am vorbit şi despre faptul că, pentru comunitatea maghiară din Ardeal, cele mai importante aspecte sunt siguranţa, respectarea drepturilor minorităţilor şi prosperitatea economică. Ceea ce cerem noi, nu este altceva decât ceea ce s-a realizat în peste 15 ţări ale Uniunii Europene, cu alte cuvinte aplicarea uniformă a legii și acordarea autonomiei teritoriale pentru comunităţile naţionale.

CERERE EXPRESĂ DE AUTONOMIE TERITORIALĂ

Pentru Ţinutul Secuiesc, Tirolul de Sud este un exemplu de urmat. Atunci când Tirolului de Sud s-a acordat autonomie teritorială, acest lucru a avut ca rezultat două lucruri: pace inter- etnică şi prosperitate economică. Am solicitat sprijinul domnului ambasador în aceste probleme. Dl ambasador a spus că se află aici pentru a se informa şi a ne asigura că Statele Unite ale Americii sunt interesate de situaţia din regiune.

 


Sursa: http://comunitatea.stampenet.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “BOMBĂ. Maghiarii au făcut către Ambasadorul SUA o cerere expresă de Autonomie Teritorială pe Criterii Etnice. Ambasadorul le-a spus că STATELE UNITE au venit SPECIAL să se INFORMEZE și că Statele Unite sunt interesate de „SITUAȚIA DIN REGIUNE”

 1. Acesta este doar un simplu advertisment!
  Toate Uniunile sunt legăminte care dovedesc slăbiciunea celor care se unesc pentru a domina pe cei mai slabi decât ei. Biblia, conspirația evreilor scrisă prin compilație din culturile neamurilor mai vechi spune:
  Zaharia 11:14 Apoi mi-am rupt al doilea toiag „Legământ”, ca să rup frăţia dintre Iuda şi Israel.
  Trebuie să știți că acest al doilea toiag numit „Legământ” a fost rupt de Creatorul chemat de străbunii noștri, Sântio pentru a Îi mulțumi pentru tot ce le oferea, bun sau rău, pentru a învăța să devină și ei Creatori independenți.
  Tot ce ni s-a întâmplat, ca popor de la naștere până în prezent, ne-a fost util pentru a învăța ce este bine și ce este rău, nu numai pentru Neamul nostru ci, pentru întreaga Creație, pentru toți oamenii.
  Postat, luni, 12 noiembrie 2018, ora 1:33 PM

 2. Domnul ambasador nu are ce face samai citeasca istoria Romaniei daca nu poate sa mearga ambasador in Ungaria.Credeam ca ambasadorul s-a dus sa vada de ce se ascunde parlamentarul ungur in Ungaria ,poate era mai plauzibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *