BOMBĂ ÎN SCANDALUL #HEXIPHARMA Oficiali francezi, prinşi la Ministerul Sănătăţii | O firmă franceză vrea piaţa companiei lui Condrea

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

189108

loading...

 

O imagine surprinsă luni seara, 6 iunie, în faţa Ministerului Sănătăţii, unde era parcată o maşină oficială cu steag francez ceea ce indică prezenţa unui oficial al Ambasadei Republicii Franceze, transmite flux24.ro, care mai spune că în termeni de business un lucru e cert: firma Hexi Pharma este definitiv scoasă din piaţa de profil, iar locul său trebuie de urgenţă preluat de altcineva.

Elena Udrea dezvăluia acum câteva zile că o firmă franco-belgiană vrea piaţa #HexiPharma.

Vizita oficialului francez avea loc în acceaşi zi în care şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, era medaliată de Ambasada Franţei.

Deci “vizita de lobby” a fost una cât se poate de serioasă şi, se pare, la cel mai înalt nivel.Interesant, liderul mondial pe piaţa dezinfectanţilor este chiar compania franceză Anios, care era interesată de mai mult timp de scoaterea din joc a celor de la Hexi Pharma. Acest lucru a fost evidenţiat chiar de anchetele lui Cătălin Tolontan, într-una dintre ele acesta arătând că cei de la Anios au dat în judecată Ministerul Sănătăţii pentru că aceştia au acoperit faptul că Hexi Pharma distribuia dezinfectanţi diluaţi, mai spune b1.ro.

Un lucru e cert: milioanele de euro din contractele obţinute de Hexi Pharma se mută în aceste zile spre alte companii, bătălia pe “felia de caşcaval” rămasă liberă fiind extrem de acerbă. Rămâne de văzut ce explicaţii ne va oferi noua conducere de la ministerul Sănătăţii despre vizitele pe filieră franceză de luni seara şi cât de agreate de legislaţia română sunt acţiunile de lobby, mai spune siteul.

Ministerul Sănătăţii nu a dat nici o explicaţie privind vizita oficialilor francezi.

 


Sursa: nasul.tv

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
A fost un experiment

Cel mai renumit ortoped din România a experimentat cu un implant neomologat pe o fetiță

CE va demara procedura de infringement împotriva României din cauza proiectelor de microhidrocentrale din Munții Făgăraș

Comisia Europeană (CE) va demara procedura de infringement împotriva României din cauza proiectelor de microhidrocentrale

Luați o porție de multiculturalism! „Femeile, o specie pe cale de dispariție în inima Parisului”, reportajul zguduitor despre cum au ajuns migranții și musulmanii să facă legea într-un cartier parizian:Dacă ieșim din casă riscăm să fim violate!

http://dai.ly/x5n5igx „Femeile, o specie pe cale de dispariție în inima Parisului”. Așa sună un apel

Mircea Badea o acuza pe Esca de Fake News: „Să te prezinţi ştirist şi să prezinţi nişte gogomonii, nişte oligofenisme, nişte minciuni, nişte falsuri să le acreditezi ca fiind adevărate, ele fiind monstruoase, tu prezentându-le ca nişte adevăruri…Fake news asta a făcut duduia Esca”

„Să te prezinţi ştirist şi să prezinţi nişte gogomonii, nişte oligofenisme, nişte minciuni, nişte falsuri

Închide