BOMBA a explodat! SCENA POLITICĂ SE CUTREMURĂ: Dacian CIOLOȘ pregătea iertarea celor care furau statul sub 50.000€. DOCUMENTUL e oficial

Capitalism Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


Coincidența izbitoare sesizată azi de publicația corectnews.com, iată ce s-a întâmplat la data de 23 noiembrie 2016, când, la Palatul Victoria, nu era “Guvernul penal Grindeanu”, ci Guvernul nepenal Cioloș. Iată ce a încercat să facă Guvernul Cioloș fără ca președintele Iohannis să dea buzna peste miniștri la Palatul Victoria și să îi îndemne pe cetățeni la revoltă civică.

loading...

Dacian Cioloș ca prim-ministru își dăduse acordul pentru ca un proiect de lege care ierta pe cei care făceau evaziune fiscală cu prejudiciu sub 50.000€ să nu mai facă închisoare, cu 5.000€ peste plafonul pe care l-a stabilit Guvernul Grindeanu pentru cei care fac abuz în serviciu. Ambele ordonanțe, și cea a lui Cioloș și cea a lui Grindeanu, vizau însă recuperarea prejudiciului.


Publicăm ad litteram o informare oficială din 2016:

Conform Hotnews, care a prezentat şi un draft al proiectului de ordonanţă de urgenţă realizat de ministerul Finanţelor, dacă prejudiuciul dintr-o evaziune fiscală este mai mic de 20.000 de euro, nu se va face dosar penal.


Cealaltă modificare majoră se referă la faptul că Fiscul va renunţa la plângere penală dacă cel acuzat de evaziune fiscală plăteşte integral prejudiciul, indiferent de sumă.

Aceste modificări vor avea un impact major în economie şi în business, având în vedere numărul mare de plângeri şi dosare penale constituite de Fisc.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a confirmat pentru Ziarul Financiar că un astfel de proiect este pe masa guvernului, dar că nu va fi adoptat astăzi, executivul păstrându-şi rezerva de a face modificări. Liviu Iolu a precizat însă că propunerea care a ajuns la Guvern este ca să nu se întocmească dosar penal dacă prejudiciul este mai mic de 50.000 de euro.

Sursa: Ziarul Financiar

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *