Biofizicianul Virgiliu Gheorghe, despre legea vaccinării obligatorii: Dacă va trece, atunci orice altă lege care include ideea de consimțământ prezumat va deveni posibilă: de la eutanasiere la prelevare de organe (VIDEO)

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Duminică, 17 septembrie, în București și în mai multe orașe ale țării au avut loc proteste împotriva obligativității vaccinării.

În Capitala României, unul dintre cei care au participat la manifestația din Piața Unirii a fost biofizicianul Virgiliu Gheorghe, cunoscut om de știință și autor.


Într-un interviu acordat în exclusivitate siteului ActiveNews.ro, acesta afirmă că adoptarea legii obligativității vaccinării va duce la o nouă paradigmă pentru legislația românească.

„La 27 de ani de la căderea comunismului, această manifestație este un simbol. Este un simbol pentru că marchează o schimbare de paradigmă, o întoarcere la momentul de care am scăpat acum 27 de ani. O paradigmă nouă, în care prevalează dictatul și nu exprimarea liberă a voinței umane”, a declarat biofizicianul.


Virgiliu Gheorghe afirmă că dacă acest act normativ va fi adoptat, atunci se va deschide o cutie a Pandorei, în care consimțământul prezumat poate fi aplicat la orice.

„Dacă această lege va trece, atunci orice altă lege care include ideea de consimțământ prezumat va deveni posibilă. Va deveni posibil consimțământul prezumat în ceea ce privește eutanasierea copiilor, bătrânilor, a prelevării de organe etc. Ne reîntoarce la bolșevismul agresiv și regimul nazist, acolo unde s-au făcut primele experimente pe persoana umană”, a spus Virgiliu Gheorghe pentru ActiveNews.ro

Video : https://www.youtube.com/watch?v=CPXAR7KBBTM

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Biofizicianul Virgiliu Gheorghe, despre legea vaccinării obligatorii: Dacă va trece, atunci orice altă lege care include ideea de consimțământ prezumat va deveni posibilă: de la eutanasiere la prelevare de organe (VIDEO)

  1. Stasi si GESTAPO se manifesta acum in Romania, dupa regula: nu te conformezi, te torturam pana o faci sau mori !

    Aici este linia finala a libertatii !

    Daca se trece de ea, incepem sa tragem !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Eșecul acțiunii secesioniste din Catalonia lovește în visul maghiar al ruperii Transilvaniei. Carles Puidgemont a fost arestat!

ActiveNews.ro: Președintele catalan destituit de Madrid, Carles Puigdemont (căsătorit cu o româncă), s-a predat poliției belgiene.

Lovitura de Stat Militară a fost dovedită! Generalul Coldea riscă între 15-25 de ani de pușcărie!

Inca o statuie se prabuseste in Romania ! Laura Codruta Kovesi a mintit ani de

Accesare oficiala din partea CIA-ului! Stiati ca ne pot JUDECA in Statele Unite? (VIDEO)

Accesare oficiala din partea CIA-ului! Stiati ca ne pot JUDECA in Statele Unite? (VIDEO) Americanii sunt absolut

România – spre totalitarism, 3 LEGI care ne bagă PUMNU-N GURĂ. Și noi TĂCEM ca PROȘTII!

Iniţiativele legislative din ultimul an ne arată că România ameninţă să devină un stat totalitar.

Închide