BĂSESCU MOBILIZEAZĂ ARMATA ÎMPOTRIVA UNGARIEI.

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

BĂSESCU MOBILIZEAZĂ ARMATA ÎMPOTRIVA UNGARIEI. 

Polițiștii de proximitate înmânează ordine de mobilizare !

loading...
O știre bombă vine să definească viața politică a acestor zile de sărbătoare. Băsescu mobilizează rezerviștii, după declarațiile pe care le-a dat în urmă cu puțin timp împotriva guvernului de la Budapesta.

“Am crezut că funcţionează decenţa. Anul acesta, ne-au dovedit că pot fi indecenţi. Ungaria a devenit, în momentul de faţă, un focar de instabilitate din punct de vedere al tratamentului minorităţilor în regiune, nu în România. În România, nu se va întâmpla nimic, dar în regiune politica Budapestei a început să creeze dificultăţi statelor care au minoritate maghiară pe teritoriul lor. România îşi va suma leadeship-ul punerii la punct a Budapestei”, a declarat Băsescu, de curând, în Harghita.

Acum, ziarul Național aruncă bomba:


“In ciuda caniculei, politistii de proximitate alearga cat e ziua de lunga, batand la usile a zeci de mii de romani. Dar nu pentru ca infractionalitatea ar fi explodat brusc, ci doar pentru ca trebuie, de urgenta, sa inmaneze ordine de mobilizare unui numar impresionant de rezervisti.

Operatiunea a primit unda verde si de la Bruxelles, unde aroganta manifestata tot mai fatis de catre premierul ungar Viktor Orban este inghitita din ce in ce mai greu de catre inaltii comisari europeni. In acelasi timp insa, reactualizarea bazei de date cu toti cei care au „slujit patria”, indiferent de arma, nu pare sa fie o simpla cacealma. Pentru ca, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, structurile speciale romanesti au luat inca din urma cu cateva luni masuri de-a dreptul exceptionale de securitate in Transilvania, monitorizandu-i la sange pe cei considerati posibili agitatori ai „partenerilor” din serviciile unguresti.


Planul a fost pus in aplicare imediat, politistilor de proximitate revenindu-le misiunea de a distribui personal, cat mai rapid cu putinta, chemarile la „catanie”. Cum principalii vizati de aceasta mobilizare sunt fosti angajati din structurile speciale din sistem si ai altor arme de elita, demersul oficialitatilor de la Bucuresti spune mult. De altfel, mesajul subliminal astfel transmis pare sa fi fost priceput imediat la Budapesta, care a si batut in retragere. Deocamdata, cel putin.”

Sursa: National

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Valentine`s day – Falsul „Sfânt” Valentin! Ziua mondială a sexului! Pan (14 februarie)

  Falsul Saint Valentine ( Valentine`s Day ) Suntem crestini si tinem sarbatorile crestine. Hristos

Profesorul Radu Baltasiu: ProTv este responsabilă pentru cea mai mare campanie de spălare în masă a creierului, creând „generația Pro” – prima generație derutată din istoria țării

Informația conform căreia câteva posturi de televiziune, inclusiv PRO TV și Realitatea TV, nu au

Cancerul economic – Supermarketurile distrug economia Romaniei. Dacii care se bat in piept rup usile supermarketurilor imperialiste !! Motoul patronilor imperialisti: “Romania este o plantatie de sclavi consumatori.. vor cumpara si facale daca sunt frumos ambalate si la pret de oferta” .. Spor la cumparaturi cu cosuletul libertatii castigate de dupa ’89, acum aveti “da toate” !!

 Efectele magazinelor hypermarket asupra economiei locale: bani scosi din tara, distrugerea afacerilor de familie, saracirea

DEZVĂLUIRE: Legătura dintre Klaus Iohannis şi agentul rus Renato Usatîi FSB

Ciuma rosie aduce multi bani in conturile mafiotului Klaus Iohannis. DEZVĂLUIRE: Legătura dintre Klaus Iohannis

Închide