Barnevernet nu crede că psihiatrul pedofil (homosexual) cu care lucra de decenii e un pericol pentru propriii lui copii

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe 7 august 2018, televiziunea BBC va difuza un documentar despre Jo Erik Brøyn, expert în psihiatria copilului, la care Barnevernet apela pentru expertiză de specialitate. Ani la rând a fost unul din cei 14 membri ai Comisiei de Experți pentru Copil din Norvegia numiți de Ministerul Copilului și Egalității. Comisia avizează expertizele psihologice în cazurile de preluare de către Barnevernet a unor copii din familiile lor. Zilnic, 4 sau 5 copii sunt preluați de Barnevernet, serviciul de protecția copilului, în Norvegia, o țară cu o populație de numai 5 milioane de locuitori.

loading...

A mărturisit că orientarea lui homosexuală are legătură cu preferințele sale pedofile

Brøyn, care are 56 de ani, a fost condamnat pe 23 aprilie 2018 la aproape doi ani de închisoare pentru posesie si distribuire de materiale pornografice infantile (aprox 200.000 poze si 4.000 de ore de filmări). În instanță, el a afirmat că deținea materialele din cauza „predispoziției sale sexuale”: interesul lui erotic pentru băieți era asociat cu orientarea sa sexuală.


Întrebarea care se pune este câți copii au fost smulși din familii „prea” conservatoare și au suferit traume în urma expertizei acestui psihiatru pervers? Mai mult decât atât, se pare că el superviza și investigații cu privire la posibile abuzuri asupra copiilor, adică era un fel de lup pus paznic la oi.

Colegii lui experți consideră că el nu reprezintă un pericol pentru propriii copii

Jo Erik Brøyn este și tatăl a doi băieți născuți de mame purtătoare din India. Un alt expert a fost numit să evalueze impactul situației asupra copiilor – mai precis, dacă tatăl lor reprezintă o amenințare pentru ei, caz în care copiii ar fi trebui preluați în custodie tocmai de către Barnevernet. Însă, deși copiii lui se apropie de vârsta celor abuzați din materialele stocate de Brøyn, expertul a decis că ei trebuie să rămână în custodia tatălui, argumentând că preluarea copiilor de către Barnevernet ar fi mai traumatizantă pentru ei.


Ciudat lucru, la multe cazuri de preluare abuzivă din familie, experții Barnevernet au argumentat tocmai că nu există niciun fel de traumă pentru copii când serviciile sociale îi despart de familie.

http://stiripentruviata.ro/barnevernet-nu-crede-ca-psihiatrul-pedofil-cu-care-lucra-de-decenii-e-un-pericol-pentru-propriii-lui-copii/
Sursa: Christian Coalition
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
PRISACARIU Mă scuzați că v-am avertizat | Capcana girată de Iohannis a funcționat

Încă dinainte să știu de desemnarea lui Cioloș și de lista prezumtivă de miniștri, am

Încremenirea şi tăcerea de după Ghiţă

Serialul Ghiţă este mai palpitant decît gaura lui Dragnea sau „House of Cards”. Ba la

ACORD POLITIC PENTRU CEDAREA ARDEALULUI !

ACORD POLITIC PENTRU CEDAREA ARDEALULUI !În zilele de 21-22 decembrie 1989, în timpul loviturii de

Un ȘEIC din Abu Dhabi, aproape de a prelua INSULA MARE A BRĂILEI!

Compania românească deţinută de antreprenorul Constantin Duluţe este aproape să fie cum­pă­rată de grupul Al

Închide