Banane injectate cu HIV pe pieţele din Europa! Asociaţia Mondială a Sănătăţii confirmă informaţia

Distribuie!by Asociaţia Mondială a Sănătăţii, susţine că au fost găsite, în mod oficial, 1 milion de banane injectate cu sânge cu HIV. loading... Au existat verificări în diferite regiuni de […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


Asociaţia Mondială a Sănătăţii, susţine că au fost găsite, în mod oficial, 1 milion de banane injectate cu sânge cu HIV.

loading...

Au existat verificări în diferite regiuni de plantaţii şi se apreciază că ar putea există mai mult de 2 milioane de banane alterate, care sunt împrăştiate în diferite părţi ale Americii de Sud. Ţările care sunt în cel mai serios pericol şi de unde indivizii cumpără bananele sunt: Mexic, Canada, SUA, Brazilia şi Argentina.


Aşa cum se pare, sfârşitul acestei ipoteze a descris că nu se constată că fiind un punct daună importurilor de banane din Guatemala.

Conform sfatulmedicului.ro, virusul HIV este neobişnuit deoarece principalele efecte ale acestuia nu se simt o perioadă de timp, cuprinsă în general între 5-10 ani după ce a pătruns în organism. Când o persoană este infectată cu HIV, virusul se multiplică rapid. El poate fi detectat în sânge şi în lichidul cefalorahidian. Persoana în cauză poate să nu fie afectată în această fază sau poate avea unele simptome asemănătoare cu cele ale gripei, cum ar fi curgerea nasului şi febră, erupţie pe piele, adenopatie axilara sau dureri de cap frecvente. Aceste simptome vor fi adesea atribuite unei răceli.


Daiana Roşca

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro