Ba, musiu FMI! Tu cine esti?! Cine este Fondul Monetar International (IMF) si ce atributii are ? Fondul Monetar International distrugator de tari – Documente Secrete

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
 
loading...

Darius Vâlcov: "Acordul cu FMI nu mai trebuie continuat", foto: glasul.info


IMF and World Bank Destroying Countries – Secret Documents / Fondul Monetar International distrugator de tari – Documente Secrete

Banca Mondiala IMF este detinuta de Nathan Mayer Rothschild si inca 30,…,40 dintrei cei mai bogati oamenii din lume. De peste 150 de ani ei incearca sa controleze intreaga lume prin controlul banilor.


Joe Stiglitz, cunoscutul economist al World Bank/ Banca Mondiala, a fost recent dat afara. El afirmase ca orice tara in care IMF/ World Bank se implica, sfirseste prin:

1- Falimentarea economiei
2- Un guvern distrus
3- Uneori cu revolte


Cititi si: FMI versus Ponta

Ba, musiu FMI! Tu cine esti?! Cine este Fondul Monetar International (IMF) si ce atributii are?

Jim Wolfensen, presedintele IMF/ World Bank n-a comentat nimic despre plecarea lui Joe Stiglitz, insa acesta din urma luase cu el o sumedenie de documente secrete ale bancii.

Aceste documente scot la iveala patru pasi pe care IMF/ Banca Mondiala le cere de la fiecare natiune/ tara (invadata):

1 – sa semneze intelegeri secrete pentru 111 de obiective
2 – in care natiunile sunt de acord sa vinda cele mai importante proprietati nationale: apa, current, gaz, etc
3 – in care natiunile sa fie de accord cu toti pasii necesari – ai IMF – pentru devastarea natiunilor implicate
4 – in care ei (IMF) urmeaza sa plateasca miliarde de dolari politicienilor in conturi in banci elvetiene, pentru a fi de acord cu transferurile (apa, current, gaz, etc) catre Banca Mondiala

Daca ei – politicienii – nu sunt de accord cu acesti pasi, atunci Banca Mondiala nu va mai aproba nici un imprumut.
In zilele noastre daca nu poti imprumuta bani de pe piata international, nu poti supravietui; chiar daca vorbim de cetateni sau corporatii sau tari.

Daca acest santaj nu functioneaza, ei (Banca Mondiala) vor rasturna guvernul de la putere si vor veni cu minciuni referitoare la fostul guvern si/ sau vor rescrie chiar istoria acelei natiuni/ tari. (Vezi HISTORIA.RO + Fosta Editura Politica in Romania!!!)

Planul Secret Pentru Argentina:

Acest document este semnat chiar de Jim Wolfensen, presedintele Bancii Mondiale. Argentina a avut SASE presedinti in doar cinci saptamini, deoarece aconomia ei a fost complet distrusa. Acest lucru s-a intimplat deoarece pe la sfirsitul anilor ’80 in baza ordinilor de la IMF si Banca Mondiala de a vinde toate bogatiile tarii cit si infrastructura publica, cum ar fi sistemul de apa si canalizare.

Apoi acestia au inceput sa taxeze populatia Argentinei. Aceste banci au creat propriul lor govern, guvern care pur si simplu a inminat toate aceste bogatii bancii private FMI/ Banca Mondiala, care i-au platit apoi pe politicieni cu miliarde de dolari in conturi secrete din Elvetia.

Conexiunea cu Enron

Sistemul de apa al capitalei Buenos Aires a fost vindut in baza unei minciuni unei companii numita Enron. O alta retea de apa – ce lega Argentina de Chile – aceleiasi Enron. Apoi globalistii au facut-o disparuta (pe Enron) si au transferat toate valorile acesteia unei alte companii fantoma.

Apoi platesc integral politicienii pentru a le transfera: sistemele de apa, caile ferate, companiile de telefonie, companiile nationalizate de petrol, statiile de gazefiere, etc. pentru nimic! Planul diabolic insemnind sclavizarea totala a populatiei Argentinei. Enron este cunoscuta ca o companie fantoma creata pentru spalare de bani, droguri, etc.

Manifestatii (zgomotoase) fabricate de FMI

FMI/Banca Mondiala in mod sistematic distrug natiuni/ tari; vezi Ecuator sau Argentina.

Ceea ce fac nu este privatizare, ci un transfer de bogatii facute
direct catre FMI/ Banca Mondiala, care la rindul lor le transfera la aliatii lor:

1- Citibank a preluat jumatate din bancile din Argentina
2- British Petroleum a preluat retelele de petrol din Ecuador
3- Enron a preluat toate sistemele de apa de peste tot

Problema este insa ca acestia distrug pina la urma toate aceste sisteme.
In Buenos Aires nu poti sa bei apa. Nu este o problema doar de furt. Nu poti sa deschizi robinetul. E mai mult decit ca cineva se imbogateste pe seama populatiei; ci ca FMI a pus deja miinile pe Marile Lacuri; ei controleaza solul
care depinde de apa din aceste lacuri.

FMI si Banca Mondiala este 51% detinuta de Trezoreria Statelor Unite. Indonezia este in flacari. In orice tara in care se amesteca, economia este distrusa; acestia sunt cei care inventeaza demonstratii zgomotoase! Ei stiu foarte bine ca imediat ce distrug o tara economic, demonstratiile publice apar. Apoi vin din nou cu noi imprumuturi la care adauga noi conditii si mai dure.

Utilitatile din California si Enron

Este in relitate un razboi economic de a imploda tari dar iata ca acum o fac chiar aici cu Enron (in California). Sunt atit de lacomi si o fac acum chiar in America. Seful care a investigat Enronul in California spune ca nu au furat doar actiunile particularilor, ci si cele ale apartinind statelor, cum ar fi Texas si California.

Unde sunt totusi banii furati? Cum Enron fusese doar o companie fantoma (de spalare de bani), aceasta a transferat banii imediat la alte banci si corporatii. Care este explicatia? In fapt ei l-au prins pe guvernator ca a cumparat megawattul cu 137 de dolari, dupa care a vindut acelasi megawatt cu 1 dolar firmei Enron; si o fac
din nou si din nou….

Auditorul pentru Enron: Lord Wakeham

Oamenii care au proiectat sistemul de deregulare in California si care au plecat imediat la Enron sa lucreze pentru acesta.Lord Wakeham, care a fost in comisia de audit pentru Enron este de fapt seful NM Rothschild; omul care este bagat in toate; face parte din aproape 50 de comitete; si chiar el este omul pus sef la comisia de audit pentru Enron.

In fapt, ei l-au platit pentru consultanta, dar tot el e acela care a lucrat in guvernul Margaret Thacher si care a autorizat Enron sa prea in Anglia unele centrale electrice. Enron detine si un sistem de apa chiar in mijlocul Angliei. (…) Lord Wakeham este pe cale sa treaca legea in Anglia unde nu vei avea dreptul sa detii propria ta sursa de apa. Acesta nu poate fi atacat de nimeni, deoarece tot el este acela care face legile pentru mass media (…).

Mai mult la:
http://www.bibliotecapleyades….

 

Sursa: ioncoja.roDec. glasul.info

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Ministrul Agriculturii continuă seria declarațiilor ȘOCANTE |Macroul din magazine, infestat cu VIERMELE Anisakis. CARNE de vită, CONGELATĂ de 40 de ani, a ajuns în România

  Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, continuă seria declarațiilor șocante. După ce a afirmat că România

Minune la Cluj? Un tânăr susține că și-a recăpătat vederea cu ajutorul unui misionar din SUA – VIDEO

Un tânăr de 24 de ani din Cluj-Napoca susține că și-a recăpătat vederea în urma unei vindecări spirituale.

Împlinire profetică: Oficiali din 70 de țări se vor aduna la Paris pentru a rezolva conflictul israeliano-palestinian

Înalți oficiali din 70 de țări ale lumii se vor reuni la Paris, pe 15

POLITISTII – VICTIME ALE SISTEMULUI CORUPT: Un POLITIST UCIS CU SANGE RECE DE MAFIA PADURILOR, o POLITISTA INJUNGHIATA IN BUCURESTI iar alti doi MUTILATI PE VIATA de TIGANI interlopi

POLITISTII AU AJUNS VICTIMELE SISTEMULUI CORUPT PE CARE IL PROTEJEAZA! Am scris in nenumarate articole

Închide