AVION PRIVAT PENTRU KOVESI – Deputatul Sebastian Ghita si-a completat denuntul cu date si fotografii despre avionul pe care l-a folosit impreuna cu Mihnea Costoiu pentru a merge la Cluj sa il convinga pe profesorul Gheorghita Mateut, membru al Comisiei tehnice, sa dea girul ca lucrarea de doctorat a Laurei Kovesi nu reprezinta un plagiat (Foto)

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat marti, 4 octombrie 2016, la Parchetul Inaltei Curti in dosarul pornit ca urmare a autodenuntului sau privind falsificarea Raportului Comisiei tehnice pe teza de doctorat a sefei DNA Laura Codruta Kovesi.

loading...

Potrivit surselor noastre judiciare, deputatul Ghita a depus multe fotografii si a dat detalii bogate despre actiunea sa de obtinere a unui raport tehnic care sa ateste ca teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi (care in 2012 era Procuror General) nu este plagiat.


Deputatul le-a livrat procurorilor indicativul avionului privat pe care l-a folosit pentru a se deplasa la Cluj, impreuna cu Mihnea Costoiu, cel care avea sa redacteze, in 2012, Raportul anti-plagiat in cazul lui Kovesi.

Despre deplasarea la Cluj cu avionul privat Ghita a aratat, spun sursele noastre judiciare, ca a avut ca scop intalnirea cu unul dintre expertii comisiei tehnice, respectiv cu cunoscutul avocat profesorul Gheorghita Mateut pentru a-l convinge pe acesta sa dea girul Codrutei Kovesi in sensul ca teza de doctorat nu este plagiat.


Avem de asemenea informatii ca in presa vor iesi in scurt timp imagini graitoare despre prietenia dintre Sebastian Ghita si Laura Codruta Kovesi, surprinsa la un chef intr-o crama din Podgoria aflata in zona Tohani.

img-20161004-wa0012

Nota: Imaginea reprezinta avionul folosit in expeditia Bucuresti-Cluj retur de Sebastian Ghita si Mihnea Costoiu.”[1]

SURSE

  1. http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/avion-privat-pentru-kovesi-deputatul-sebastian-ghita-si-a-completat-denuntul-cu-date-si-fotografii-despre-avionul-pe-care-l-a-folosit-impreuna-cu-mihnea-costoiu-pentru-a-merge-la-cluj-sa-il-convinga-pe-profesorul-gheorghita-mateut-membru-al-comisiei-tehni
  2. Foto: luju.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Unul dintre cele mai mari combinate metalurgice dispare din România. Va fi demontat și mutat în Turcia

Combinatul siderurgic din Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin, ar urma să fie vândut de către firma

DEBARCAREA LUI COLDEA NU E DE AJUNS – Cerem SRI sa ii asigure pe romani ca s-a pus capat politiei politice create in regimul Basescu. Nu mai departe de februarie 2016, seful SRI Eduard Hellvig recunostea la bilantul DNA: „SRI aloca resurse de cel mai inalt nivel in cooperarea cu DNA. Asta se poate traduce in sute de echipe operative comune”. Prea multi magistrati sunt infricosati

  Romania a devenit un „stat mafiot” – cum l-a calificat insusi Traian Basescu –

TALIBANII FRUMOSI SI LIBERI – Ministrul Justitiei Tudorel Toader a fost incercuit de protestatarii #rezist adusi cu avionul la Bruxelles. Toader mai ca a fost linsat de gloata nervoasa ca si-a permis sa puna la indoiala profesionalismul Laurei Kovesi si ca a vorbit despre DNA in Parlamentul European: “De ce atacati DNA?… Nu aveti dreptul sa faceti evaluarile!… Sunteti om, inainte sa fiti judecator… Cum poate un judecator sa fie ministru intr-un guvern controlat de un infractor?”

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a fost luat la rost de "protestatarii #rezist" pentru ca a

Ne pregătim de război? Armata plănuieşte cum să rechiziţioneze casele românilor

Ministerul Afacerilor Interne a iniţiat un proiect de lege prin care se aduc numeroase schimbări

Închide