Avertisment din Rusia: „Va fi razboi in Europa!”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Avertisment din Rusia: „Va fi razboi in Europa!”

Presa germana a publicat „un promo” la un articol-bomba ce o sa apara in curand: „Confidentul lui Putin a dezvaluit ca va fi razboi in Europa!”
putin tifet Avertisment din Rusia: „Va fi razboi in Europa!”
Razboiul lui Putin cu Europa va incepe in Ucraina
Nu conteaza cine este „confidentul”, conteaza doar mesajul catre Europa, anume ca „tatucul” de la Kremlin este hotarat sa porneasca razboi ca sa satisfaca interesele Rusiei.
Nimic nou sub soare! Rusia, sovietica sau nu, nu-si poate atinge obiectivele prin munca si cooperare, ci numai prin subjugarea unor sfere de influenta sau razboi. „Cine nu e cu noi este impotriva noastra” este sloganul favorit al Moscovei. In toate crizele prezente, unde si-au bagat coada rusii, cea siriana si ucraineana in special, vedem oficialii de la Kremlin iesind la declaratii cu „interesele Rusiei” pe buze. Nu-si asuma rolul in crizele in desfasurare, nu-si asuma obligatii, nu recunosc nimic, dau vina pe „ceilalti” pentru tot si baga in fata „interesele Rusiei”. „Un confident al lui Putin a zis ca sanctiunile impuse Rusiei, impunerea de plati pentru actionarii Iukos, sunt irelevante in geopolitica de la Kremlin, in ceea ce priveste Ucraina. Va fi razboi in Europa!”. Asa suna „promo”-ul din presa germana.

Angela Merkel da Crimeea pe gaze
Cancelarul german, Angela Merkel, si presedintele rus, Vladimir Putin, negociaza in secret un plan privind solutionarea „pasnica” a crizei din Ucraina. Se da Crimeea la schimb pentru gaze. Plus garantii ale Rusiei in domeniul securitatii energetice si a comertului. In cazul in care „planul” lui Merkel va fi acceptat de catre rusi, comunitatea internationala va fi nevoita sa recunoasca independenta Crimeei si anexarea ei de catre Rusia. Problema este ca Merkel negociaza pe la spate. Potrivit The Independent, surse apropiate acestor negocieri secrete afirma ca prima parte a planului cere Rusiei sa-si retraga sprijinul financiar si militar acordat diverselor grupari separatiste, in schimbul asigurarii unei „descentralizari”. In plus, presedintele ucrainean, Petro Porosenko, n-ar mai insista cu aderarea la NATO. Si ar accepta „afaceri” cu Gazprom. Insa, „negocierile se afla intr-un punct mort din cauza dezastrului MH17”.

Britanicii au depus armele
O comisie parlamentara britanica insarcinata cu probleme de Aparare a iesit la raport cu certitudinea ca „NATO nu este pregatita sa faca fata unui atac al Rusiei asupra unuia dintre statele membre”. Acest raport vine, bineinteles, in ajutorul „intereselor Rusiei”. Ca daca n-ai sorti de izbanda, la ce te mai bati cu Rusia”! „Riscul unui atac al Rusiei asupra unui stat membru NATO este real. Dar nu suntem convinsi ca NATO ar fi pregatit sa faca fata acestei amenintari”, a declarat Rory Stewart, presedintele acestei comisii.

Sursa:http://www.enational.ro/
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Patriotul Dan Tanasă a fost batjocorit într-o piață din Ungaria de Ziua Națională a României

Cum am fost BATJOCORIT într-o piață publică din Ungaria chiar de Ziua Națională a României

Multinaționalele străine ne-au tras-o din nou. Bem PLASTIC. 93% din sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic

  93% din sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic, arată cel

Slovacia VS Iredentismul Maghiar, o lecție de demnitate națională!

Slovacia VS Iredentismul Maghiar, o lecție de demnitate națională!Maniera intransigentă, corectă și europeană în care

MOSSAD, NSA și Bush 9/11, o lovitura de stat a Israelului impotriva AMERICII care afecteaza si Romania

In primul rand trebuie facuta precizarea ca Romania este colonie AMERICANA- ISRAELIANA si toti ambasadorii

Închide