Austriecii si-au pus om prim-ministru sa se asigure ca nu pierd petrolul, caci prin Iohannis se asigura ca nu pierd lemnul | Traiasca OMV si Schweighofer, traiasca austriecii BINE!!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Inca o dovada ca partidele lucreaza TOATE impreuna ( inclusv Casa Regala) la jefuirea Romaniei:

loading...

 

Europarlamentarul social-democrat Viorica Dăncilă (54 de ani) ar putea ocupa poziţia de premier, potrivit ultimelor discuții din partidul de guvernământ.


Viorica Dăncilă este din oraşul Roşiori de Vede, Teleorman, are diplomă de licenţă la Institutul de Petrol şi Gaze şi un masterat în Spaţiul public european la Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

În perioada 1988-2009 a fost inginer OMV Petrom, iar din 1989 până 1997 a fost profesoară la  Liceul din Videle. În perioada 2008-2009 a fost consilier judeţean din partea PSD, Consiliul Judeţean Teleorman. Din 2009 este deputată în Parlamentul European. În anul 2015 a fost numită preşedinta Organizaţiei Naţionale de Femei a PSD. Este membră a PSD din 1996.


În cadrul instituţiilor EU acesta a fost lidera delegaţiei deputaţilor europeni români în Grupul S&D, iar în 2017 a fost nominalizată pentru Europarlamentarul anului la categoria Drepturile femeii şi egalitatea de gen şi la  categoria Cercetare şi inovare.

Dăncilă a fost membră în perioada 2009-2014 în delegaţia pentru relaţiile cu ţările din Mashrek (Liban, Palestina, Iordan, Siria, Irak), iar în 2017 membră în Comisia pentru drepturile femeii şi egalitatea de gen şi Comisia pentru agricultură şi dezvoltare rurală.

http://www.capital.ro/viorica-dancila-fost-inginer-omv-petrom-propunerea-psd-pentru-p.html
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Cum şi-a marcat proprietatea un milionar suedez care a cumpărat 1.000 de hectare de pădure în România. „Am lucrat 30 de ani în domeniu şi n-am văzut aşa ceva“

Peter Forssel, investitorul suedez care a cumpărat 1.000 de hectare de pădure în România Peter

Comisia Europeană sancționează România pentru legea care impune hypermarketurilor să vândă produse românești. Deputatul PNL, Daniel Gheorghe: E o formă de presiune pentru a renunța la inițiativele care promovează capitalul autohton

Nici nu a apucat bine să fie aplicată, că legea 51, care impune hipermarketurilor să

Alexandru Paleologu: „Uniunea Europeană este anti-Europa însăşi!”

 Alexandru Paleologu: „Uniunea Europeană este anti-Europa însăşi!”Cu sănătatea şubrezită, dar bucuros, elegant, amuzat, sclipitor ca

Binomul se regrupează şi bagă cărbuni la greu

Dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiţă au dus la o mutare care a fost percepută ca

Închide