Asa cum elita masonica “FSN” l-a omorat pe Ceausescu in numele globalistilor , asa va fi omorat si poporul roman ! Video care arata greseala fatala a poporului roman ! (VIDEO)

Capitalism Ceausescu Masonerie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

sddefault

loading...

FMI, BM si „Un grup mic de Bogati” au orchestrat Lovitura de stat in 1989 si distrugrea Romaniei dupa 1989 pana in prezent!

Cu 1300 de fabrici si uzine, cu 7-8 milioane de angajati, cu bogatiile si pozitia excelenta între ORIENT si OCCIDENT, cu datoria externa platita, cu al treilea cel mai eficient serviciu de informatii din lume, cu un sistem de învatamânt extrem de performant si cu intentia lui CEAUSESCU de a crea o banca prin care sa intermedieze comertul cu petrol dinspre statele arabe catre Occident ROMÂNIA astazi ar fi aratat altfel.


România era o masina de facut bani, de facut valuta forte si nicidecum un morman de fier vechi cum a afirmat agentul alogen Petre Roman.

În 1989 a avut loc o Lovitura de Stat care sa îl elimine din peisaj pe nationalistul Ceausescu si care sa distruga economia României, economie ce facea ravagii (prin competitie pe plan mondial) economiilor vestice si sa distruga în acelasi timp un sistem DIFERIT de capitalismul occidental, capitalism prin care averea era acumulata în mâinile câtorva BOGATI, în timp ce restul populatiei reprezenta masa de muncitori pentru “Elite”.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *