Are miliarde, dar Mark Zuckerberg poartă acelaşi tricou. Care este explicaţia

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Are miliarde în conturi, dar acest lucru nu îl face pe Mark Zuckerberg să devină un icon-fashion. Dimpotrivă, fie că merge la job, fie că este cu prietenii sau la o plimbare romantică cu soţia, CEO-ul Facebook-ului poartă acelaşi model de tricou, unul gri, simplu.
Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a declarat că poartă acelaşi gen de tricou gri în fiecare zi pentru că vrea să îşi simplifice viaţa şi să nu îşi risipească energia “pe lucruri stupide şi frivole”, precum alegerea hainelor cu care se îmbracă. “Chiar vreau să îmi simplific viața, așa că trebuie să iau cât mai puține decizii în legătură cu orice, exceptând modul în care pot să fiu în cea mai mare măsură util acestei comunități”, a declarat Zuckerberg, adăugând că deține numeroase tricouri gri asemănătoare.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care Mark Zuckerberg, cofondator şi director executiv al Facebook, a participat vineri la prima sa sesiune de întrebări și răspunsuri, în cadrul căreia a abordat numeroase subiecte.

Mai mult, Zuckerberg nu este prima personalitate din domeniul tehnologic care și-a creat propria uniformă. Co-fondatorul firmei Apple Computer, Steve Jobs purta mereu bluză neagră pe g Issey Miyake și blugi din comoditate și confort zilnic.

Warren Buffet, unul dintre cei mai bogați oameni din lume și considerat a fi cel mai de succes investitor al secolului 20, poartă același model de costum tot din dorință de a nu mai pierde timp alegându-și ce să îmbrace.

loading...

Are miliarde, dar Mark Zuckerberg poartă acelaşi tricou. Care este explicaţia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Nu va este clar ca dinastia regala de sange “albastru” este impotriva crestinismului ? Mai aveti inca indoieli ? Experimentul norvegian…o tara monarhica : cum se distrug familia si copilaria pe altarul diversitatii sexuale

Departe de mine gîndul de a idealiza Rusia. Ba chiar sînt mai degrabă înclinat să

Expert: Război? Prima sarcină – lichidarea scutului antirachetă din România

Militarii americani au efectuat testări ale celui mai recent sistem antirachetă naval, care a executat

HAARP si Chemtrails ne-au furat vara 2018. Acum credeți sau vă mai trebuie dovezi?

Anul acesta circulă pe internet teoria potrivit căreia vara lui 2018 nu va mai exista.

Alianța Familiilor din România : Primarul homosexual din Seattle a demisionat după ce a fost acuzat de violarea a cinci copii

Ed Murray, primarul homosexual al orașului american Seattle, ar fi abuzat sexual, în urmă cu

Închide