Anunț ÎNFIORĂTOR: „România va fi lovită de un cutremur de 7,9 grade și de o secetă cumplită” !

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Un cutremur cu magnitudinea 5,2 grade pe scara Richter s-a produs miercuri, in jurul la ora 01.20, in zona Vrancea, la adancimea de 100 de kilometri. Parapsihologul Ioan Istrate a facut cateva previziuni in legatura cu pericolele care pandesc Romania.

Vin vremuri grele, spune Ioan Istrate, cunoscut pentru previziunile sale, in special pentru anuntarea cutremurelor din lumea intreaga. Avand in vedere cutremurul care a lovit Romania, l-am intrebat pe Ioan Istrate daca  Romania se afla pe harta seismelor devastatoare.


In Romania va fi ca in Nepal, va avea loc un cutremur puternic. Va avea undeva intre 8 si 8,3 grade si se va resimti inclusiv la Chisinau. Cutremurul se va produce in zona Vrancea, iar la Bucuresti se va simti ca un seism de 7,8-7,9 grade. Cutremurul va avea loc in perioada urmatoare, in perioada guvernului Ciolos”, a declarat Ioan Istrate .

Nu este singurul fenomen natural care va lovi tara noastra, conform parapsihologului. Acesta a mai spus ca ne vom confrunta cu o seceta cumplita


„Seceta se va intinde din iunie pana in septembrie. Nu vom avea porumb. Recolta va fi dezastruoasa”, mai susține parapsihologul.

loading…

Specialistii au pareri diferite, insa toata lumea sustine ca astfel de cutremure pot avea loc si in tara noastra, mai ales ca ultimul mare cutremur a avut loc acum 39 de ani. „Toata lumea spune ca intre 1940 si 1977, la 37 de ani, se produce cate un mare cutremur, iar noi am spus ca urmatorul seism de o asemenea anvergura trebuie sa se produca la 37-40 de ani.

Necunoscand bine istoria, uitati-va, intorcandu-ne in urma, intre 1802 si 1838, iar 37 de ani, in 1600, iar 37, deci apar asa niste momente in care apare un cutremur de o adancime de 150 de kilometri si unele la 100 de kilometri, tot adanc, dar, totusi…

Ei, ce se intampla? Aceste grupari apar cu anumita frecventa, care m-a surprins si pe mine – 70 de ani, 70 de ani, 90 de ani. Ne punem un semn de intrebare. Urmatorul va fi la 70 de ani, deci, 2040?

Deci, sunt niste ciclicitati si lucruri pe care nu putem sa le interpretam decat printr-o socoteala statistica si o cunoastere corecta a istoriei”, a explicat fostul ministru pentru Lucrari Publice, Nicolae Noica, la Digi 24.

In luna martie, si Romania a fost lovita de un cutremur de 3,9 grade pe scara Richter, la o adancime de 114 kilometri. Directorul Institutului National de Fizica a Pamantului, Mircea Radulian, declara la acea vreme ca acest cutremur nu trebuie sa ne alarmeze si ca astfel de cutremure mici si moderate pot avea loc in orice zona, scrie teotrandafir.com.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *