Ambasadorul SUA în România alături de steagul „ținutului secuiesc”

Capitalism Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

sua-900x444-620x250

loading...

„Deputatul fugar al UDMR,Markó Attila, a publicat marți seară pe facebook o fotografie cu ambasadorul american la București, Hans Klemm, la Sfântu Gheorghe cu steagul secuiesc. El a shăruit o fotografie publicată de primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, care s-a întâlnit cu Klemm și apare în fotgrafie. De asemenea […]

„Deputatul fugar al UDMR,Markó Attila, a publicat marți seară pe facebook o fotografie cu ambasadorul american la București, Hans Klemm, la Sfântu Gheorghe cu steagul secuiesc. El a shăruit o fotografie publicată de primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, care s-a întâlnit cu Klemm și apare în fotgrafie.


De asemenea în fotografie mai apar și alți politicieni UDMR.

Klemm se află într-un turneu în Covasna și Harghita.


„Este prima mea vizită, în calitate de ambasador al SUA în România, în județul Harghita. Am sperat să ajung mai devreme, dar mă bucur, împreună cu soția mea, să fim astăzi aici. Eu sunt, până la urmă, ambasador în toată România, nu doar la București și de aceea este foarte important pentru mine să vizitez regiuni din România, în special unde trăiesc minorități etnice, cum ar fi Harghita și Covasna, unde voi petrece un timp aici”, a declarat ambasadorul Hans Klemm, după întâlnirea pe care a avut-o cu președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba și cu primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman.

Hans Klemm a declarat la o conferință de presă că în ultimele două zile a avut întâlniri cu oficialitățile din județele Covasna și Harghita și a obținut informații legate de viața economică și socială a zonei.

El a mai menționat că rolul său, în calitate de ambasador, este de a strânge relațiile dintre România și Statele Unite ale Americii, de a promova prosperitatea economică și democrația, iar în context a subliniat că printre valorile democrației se numără respectul față de minorități, libertatea religiei, libertatea presei, libertatea de exprimare, etc.

Gestul ambasadorului american la București survine la scurt timp după declarațiile controversate ale ambasadorului SUA la Chișinău.”

sua-900x444-620x250

Aceasta vine la cateva saptamani dupa ce ambasadorul SUA la Chisinau a sustinut public ca „Republica Moldova nu este Romania” continuand sa sustina ca cele doua tari nu au o istorie comuna. Desi propaganda din mass-media sustine ca „dusmanul este cel de la Rasarit”, in realitate, in prezent, dusmanii Romaniei nu mai sunt rusii, ci SUA si UE.

SURSE

EXPLOZIV: Ambasadorul american cu steagul secuiesc la Sfântu Gheorghe/ REACȚII


Foto: Facebook/Antal Árpád

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Ambasadorul SUA în România alături de steagul „ținutului secuiesc”

  1. Da, de vreo 26 ani suntem o ţară fără preşedinte, guvern şi o viziune lucidă despre viitor. Pentru toti lumina a venit de la apus. Sub o forma sau alta, toti s-au straduit sa fie pe placul SUA, UE, NATO, fara sa observe ca de la apus vine noaptea, intunericul. Astazi, consecintele se vad. Suntem o tara vulnerabila si bataia de joc a marilor cancelarii ale lumii. In Romania de dupa 1989 ajungi cineva numai daca esti coada de topor. Romania nu mai este un popor, ci un conglomerat de populatii, formate din cozi de topor, pretinse nepoti ai lui Decebal si Traian, pregatite pentru topoare reprezentative. Un topor spune ”Moldova nu e România”, altele spun ”Transilvania nu e România”. Cozile lor tac, se simt bine, sunt utile intr-o ţară slabă, copleşită şi amărâtă. Daca topoarele ar fi contrazise, atunci coada, cu siguranta, ar fi schimbata cu alta care asteapta, gata sa fie utila. Deja, sunt cozi cu cozi de topor. In Romania este supraproductie de cozi de topor si ai de unde alege. Moldova nu e Romania, dar poate fi Republica Federala Moldova sau Moldova Mare (nici un ziarist/politician nu vorbeste, desi o harta exista din 2012). Transilvania nu e Romania, dar poate fi in Ungaria cea spirituala, adica Ungaria Mare. In aceste conditii poate apare Romania Mica cu Valahia aparata de scutul de la Deveselu. In acest mediu, toata lumea buna pare multumita (presedinte, guvern, parlament), iar pe romani nu-i intreaba nimeni… Poporul roman trebuie să tacă şi să-si urmeze conducatorii sai (astazi impusi de UE si Soros), c-asa-i in democratie.
    O analiza sumara ne arata ca reformele profunde din Romania dupa 1989 sunt legate de absolventi ai UBB Cluj Napoca (Ciorbea (Prim ministru), Ioan Mircea Pascu (aparare), Ioan Rus (interne), Boc (Prim ministru) etc). Pentru a da bine, dezastrul produs de reformele democratice este pus in carca Miticilor, absolventi si ei ai altor universitati din Romania. Astazi, Romania are Presedinte, Prim Ministru, sefi la SRI, procuratura si DNA etc, care sunt nascuti si crescuti in Transilvania Romaniei, toti absolventi ai UBB Cluj Napoca. Oare, sunt intamplari? Incurcate sunt caile Domnului…
    Nimeni nu a luat in serios previziunile lui William B. Wood , geograf -șef al Departamentului de Stat, privind schimbarile de frontiera din secolul 21 prezentate in World Report, Los Angeles Times, August 21,1992.World View The Outer Limits? Deja, unele frontiere s-au schimbat, iar altele sunt in curs. “Ceea ce vrem sa facem este sa recreem țări “, a declarat William B. Wood , geograf -șef al Departamentului de Stat. Pe harta prezentata in raport se disting granitele modificate ale Romaniei. La acest capitol tacere totala. Invariabil, pentru toate relele din lume sunt de vina rusii si Putin.
    Astazi, mai mult ca oricand, apar unele intrebari… Oare, Romania este locuita de romani? Unde traiesc ei? Nu cumva locuitorii ei se culca dupa ce li se canta „Desteapta-te romane”? Dorm si dupa ce sunt desteptati? La romani a te destepta poate sa insemne a te trezi, dar si a te instrui pentru a deveni conștient in înțelegerea realitatii. Se pare ca nu am inteles nimic din istoria noastra zbuciumata. Iar am jucat la o mana moarta… De data asta ne va costa scump. Ne asteapta impartirea traditionala, asa cum am fost 1800 de ani. In 2018,este posibil sa sarbatorim o Romanie Mica in locul unei Romanii Mari… Acum, mai mult ca oricand, este nevoie de „Desteapta-te romane”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *